Dodaj do ulubionych

Ołówek położony pod cycem ;)

08.11.14, 16:58
Trzyma się?
Mój ani sekundy, urodziłam troje dzieci.
La la la la...
Obserwuj wątek
    • anatewka11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:01
      Jak ci się nie trzyma pod cycem, to włóż za ucho, fachowcy tak czasem noszą wink
      • andaba Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:03
        Wszystko zależy od wielkości biustu, jak sie ma wklęsłą jedynkę, to trudno, zeby sie trzymał tongue_out

Pamiętam, że kiedyś przeczytałam w jakimś piśmie dla dziewcząt na temat kiedy zacząć stanik nosić i wlasnie było o tescie z ołówkiem - to był test dla nastolatek, które z reguły obwisłych cyców nie mają.
        • aquella Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:07
          i jedynka może być zwisła i przytrzymywać ołówek jak u fachowca za uchem
          • thea19 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:20
            a co to jest ta jedynka?
            • aquella Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:05
              jedynka to rozmiar A
              • thea19 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 18:04
                ale samo A nic nie oznacza
          • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:45
            aquella napisała:

> i jedynka może być zwisła i przytrzymywać ołówek jak u fachowca za uchem

Placuszki? Też takie są wink
      • miliwati Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 23:29
        anatewka11 napisała:

> Jak ci się nie trzyma pod cycem, to włóż za ucho, fachowcy tak czasem noszą wink

Celna riposta smile
    • kropkacom Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:02
      Urodziłam dziesięcioro i nawet zbliżyć się do cycka nie chce. Zaraz spada. Asa, asa... big_grin
      • paliwodaj Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:06
        zalezy czy na zimno czy na cieplo, cyc oczywiscie
      • bei Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:07
        Aby nie wyleciał pierś musi opadać ( moja ciocia zapytana o wynik testu ołówkowego odpowiedziała " ja to mogę nosić pod cegły smile,"
        Urodzilam trojkę , ale piersi to mam takie, jakby dopiero rosły, mam dopiero miejsce na biust sad
      • rosapulchra-0 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 19:58
        Kropka! http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
      • allatatevi1 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:50
        makarona zapomniała jeszcze dodać, że jest teraz 10 razy ciaśniejsza niż przed pierwszym porodem
    • sowa.szara Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:08
      mój leci do góry - to znaczy chce lecieć, ale mój biust 65 JJ nie pozwala
    • mondovi Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:19
      Ja jedno dziecko. Utknąłby. Lepiej?
    • landora Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:24
      Spada smile Biust 30E, wbrew temu, co pisze Andaba, zdecydowanie wypukły tongue_out
      • andaba Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:26
        30E?

O rany, to chyba jakaś przerośnięta Barbie?
        • kropkacom Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:28
          andaba, idź dzieciom kolacje zrób lepiej. big_grin
          • andaba Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:32
            Moje dzieci same sobie kolacje robią.

A o co chodzi?
            No nie znam angielskiej rozmiarówki, to przestępstwo?

• ruda_owca Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 17:51
              30e czyli nasze ok 65e
        • empirical Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:29
          Raczej Barbie w angielskiej rozmiarówce.
        • landora Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:40
          65E lub F, lepiej?
          Tu masz 65F:
          https://blogmybra.pl/wp-content/uploads/2014/07/Metamorfozy_Justyna_02.jpg

Chyba ta dziewczyna nie wygląda jak "przerośnięta Barbie"?
          • k1k2 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 03:02
            Moim zdaniem ten z lewej lepszy, chyba ze ktos lubi miec kulki pod broda
            • landora Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:35
              Przecież ona nie ma kulek pod brodą, również w prawidłowym rozmiarze stanika.
              Z resztą, to jest akurat najmniej istotne. Ja mam jędrny biust i nawet w 75B mi nie opadał. Wygoda jest jednak nieporównywalna. Przede wszystkim pamiętam, że stare, za luźne w obwodzie staniki mi się notorycznie rozpinały przy jakimkolwiek gwałtowniejszym ruchu. Ramiączka zjeżdżały, biust uciekał górą z za małych miseczek.
              Teraz wkładam stanik rano i zapominam o nim do wieczora. A "kulki pod brodą" to ja miałam w przymałych puszapach, a nie w dobrze dobranym staniku.
      • makarona1 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:28
        landora napisała:

> Biust 30E, wbrew temu, co pisze Andaba, zdecydowanie wypukły

Mój podobnie tongue_out
    • mamaemmy Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:37
      Mój sie nie trzyma,a malych piersi na pewno nie mam tongue_out
      Za to mam koleżankę,ktora ma maleńkie piersi a jednak u niej jak najbardziej sie ołówek trzyma-więc nie jest to kwestia wielkości..
    • tol8 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:40
      Nie ma opcji, by się trzymał. Mam dwójkę, 3,5 letni staż karmienia i piersi jak od dr. Szczytasmile
      • andaba Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:46
        Jednak jak ktoś ma naprawdę duzy biust to nie ma siły, zeby odrobinę nie zwisał.
        Nawet jędrny biust młodej dziewczyny, jak jest duży, to opada, grawitacja robi swoje.
        Skóra jest materiałem elastycznym, nie utrzyma kilku kilogramów prostopadle do klatki piersiowej.
        • madzioreck Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 23:40
          Tak naprawdę to ani wielkość, ani jędrność nie ma dużo do rzeczy, jeśli chodzi o "stanie" biustu i debilny "test ołówkowy". Tym, co o tym decyduje, jest wielkość, a dokładniej - wysokość podstawy piersi. Widziałam biusty zwisające, duże, choć bardzo jędrne, i stojące średniej wielkości, ale miękkie tak,że wypływały z każdego wyciętego stanika.
        • tol8 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:41
          Mam 70 F/G. Nic nie poradzę na to, że sterczysmile
          • madzioreck Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 18:11
            "Naprawdę duży biust" to tak, powiedzmy, przy miseczkach J, K. Sterczące 70F czy G to nie jest ewenement, ale sterczące 70J widuje się rzadko (choć się widuje, jak wyżej - odpowiednio wysoka podstawa piersi i biust sterczy niezależnie od wielkości).
      • makarona1 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:50
        tol8 napisała:

> Nie ma opcji, by się trzymał. Mam dwójkę, 3,5 letni staż karmienia i piersi jak
        > od dr. Szczytasmile

Karmiłam każdego dzieciaka ponad 2 lata, więc u mnie teoria, że karmienie "niszczy" piersi jest o kant dopy potłuc.
        • niutaki Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:56
          taka plaska jestes? tongue_out
          • ruda_owca Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 17:53
            a co nie może być tak jak pisze? Jak ładnie poprosisz to może ci nawet zdęcie wyśle.
    • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 17:58
      Test ołówka to jedna z wielu bzdurnych teorii orzących mózgi kobiet wink
      • mamaemmy Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:03
        morgen_stern napisała:

> Test ołówka to jedna z wielu bzdurnych teorii orzących mózgi kobiet wink
        >

Bo ? big_grin
        • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:48
          Cyc jest od tego, żeby wisiał. Tak działa grawitacja na większość kobiecych piersi i to jest NORMALNE. Dajecie sobie wmówić jakieś głupoty.
          Uprzedzam głupie komentarze - akurat piersi mam bardzo ładne w rozmiarze 65DD i ołówek nie trzyma się za cholerę smile ale i tak uważam tę "zasadę" za idiotyczną.
          • k1k2 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 03:03
            Pozwole sobei zauwazyc se to, ze masz "cyce" ktore "wisza" ei znaczy ze kazdy musi tak miec.
            Niektore z nas maja piersi. Czasem nawet nie wiszace. I tez jestesmy kobietami big_grin
            • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:50
              Daruj sobie prostackie złośliwości. Nie mam "wiszących cyców", a piersi to jedna z najładniejszych części mojego ciała smile i ten debilny test przechodzę.
              • aquella Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:29
                >>Daruj sobie prostackie złośliwości. Nie mam "wiszących cyców"

a "cyc jest od tego żeby wisiał" to święte powiedzenie jakiegoś poety zapewne?
                • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:42
                  Akurat malarza smile serio uważasz, że tylko biust sterczący jak u nastolatki jest ładny?
                  Ale macie zryte mózgi.
                  • aquella Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:55
                    dopóki nie zobaczę nie mogę się wypowiedzieć, a test ołówka nie dotyczy urody biustu tylko jędrności.
                    I tak jak ten malarz nie uważam, że nabite sterczące cycki ( jak to on mawiał " jak u młodej kozy" ?) muszą być ładne.
          • aneta-skarpeta Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:52
            poza wielkością kobiety mają biust w różnym kształcie i niestety test ołówkowy nie przesądza o tym czy ktos ma ładny biust czy nie
      • makarona1 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:24
        morgen_stern napisała:

> Test ołówka to jedna z wielu bzdurnych teorii orzących mózgi kobiet

Te, którym ołówek spada z trzaskiem na podłogę tak nie twierdzą tongue_out
        • mayaalex Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:29
          moj spada ale tez tak uwazam.
          • aneta-skarpeta Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:52
            moj nie spada, nigdy nie spadał, a uwazam ze mam fajne cycki;P
            • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:47
              aneta-skarpeta napisała:

> moj nie spada, nigdy nie spadał, a uwazam ze mam fajne cycki;P

Bo masz zapewne duże piersi.

Moim zdaniem ten test nie jest miarodajny. Ołówek nie spadnie na pewno jak są małe piersi. U mnie nie spada. Prawda jest taka, że mogą być małe i brzydkie piersi, np z dużymi brodawkami czy wyciągniętymi sutkami albo wysuszone jak rodzynki i oklapnięte (ale że są małe to ołówek i tak wypadnie, bo żeby przytrzymać ołówek tez musi być siła, a taka oklapnięta skórka za słaba jest), a można mieć piękny obfity biust na który zawsze będzie działała większa grawitacja, co nie znaczy że będą to zwisy.
              O atrakcyjności biustu decyduje wiele rzeczy. Mówimy oczywiście o biustach naturalnych.
              Dlatego żeby oceniać biusty trzeba porównywać całość.

Na zdjęciu zamieszczonym w linku jest bardzo ładny biust moim zdaniem, ale ołówek chyba by z niego nie wypadł

Tekst linka
              • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 23:09
                agnieszka77_11 napisała:

> Ołówek nie spadnie na pewno jak są małe piersi. U mnie nie spada.

Poprawka. Ołówek SPADNIE jak są małe piersi. U mnie SPADA. smile
    • anorektycznazdzira Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:30
      Mój też nie, ale przecież to indywidualna sprawa.
      Po pierwsze: urodziłaś? I co z tego, pytanie czy karmiłaś. Ja swoją dwójkę i owszem, ale niecały rok każde, a są dziewczyny, co karmią po półtora roku.
      Po drugie: jeśli piersi są znośnej wielkości to ten numer wychodzi, jak ktoś ma FF, to chyba ma znaczenie, nietongue_out (ja mam C, gdybym miała 2x takie cycki, pewnie nie byłoby tak łatwo).
      Genetyczne skłonności tez mają znaczenie.
    • nanuk24 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:33
      Jest gorzej. Od pol roku probuje go wyjac.
      • zona_mi Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:45
        Posmaruj, Nanuku, mydełkiem, może się wyślizgnie.
        • paliwodaj Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 18:54
          male nie znaczy ze jedrne i przejda test olowkowy. Zaraz mnie wytna, wiem
          https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSRbZdcJINdLhErc_2nB_nzFKKHEf2Dp3IlX8tDgxNtvALUjnZjg
          • nanuk24 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:25
            Nie martw sie Paliwodaj, moze Ci sie jeszcze ujedrnia. Borax dziala cuda.
          • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:51
            Nie dość, że małe i plackowate to jeszcze jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz. Ołówek z pewnością będzie się trzymać wink
            • girl.anachronism Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 23:54
              Dorosłe baby śmieją się z wady rozwojowej. Klasa sama w sobie tongue_out
            • aneta-skarpeta Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:54
              takie to śmieszne? stare baby, a glupie- smieją się w sumie z cudzego nieszczęscia jak pryszczaty gimbus
              • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 09:00
                Tak, po raz kolejny okazało się (po słynnym wątku małe vs. duże piersi), że okazja do w sumie ciekawej rozmowy na temat różnorodności kobiecych kształtów i szablonów, w jakie próbuje się nas wtłaczać najfajniej jest powiedzieć albo "takie masz małe hehehe" albo "wiszą ci do pasa wielkie wymiona" jak pryszczaty gimbus. Niektóre to się koncertowo głupotą popisały.
                • sl-14 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 10:20
                  Cóż, jakoś trzeba rozładować kompleksy, a najłatwiejszym sposobem jest podziobanie się, chociażby wirtualne. wink
      • wegatka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 00:36
        nanuk24 napisała:

> Jest gorzej. Od pol roku probuje go wyjac.

Nanuku, przypominam Ci, że to jest wątek o ołówku, a nie o penisie suspicious
    • cosmetic.wipes Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 19:01
      Przeklejam z Lobby Biuściastych:

turzyca napisała:

> Jak wiadomo chirurdzy plastyczni rozumieja przez "test olowka" wsadzenie sobie
      > w
      > pozycji stojacej wyprostowanej olowka pod piers. I teraz:
      > - jesli olowek wypadnie, to piersi sa zbyt male i nalezy sie udac do chirurga
      > plastycznego celem ich powiekszenia.
      > - jesli olowek pozostanie na swoim miejscu, to piersi sa zbyt obwisle i trzeba
      > sie udac do chirurga plastycznego celem ich podniesienia i ew. redukcji.
      >
      > Problem w tym, ze chirurdzy plastyczni, jak to sie lekarzom zdarza, sa
      > niedouczeni i propaguja niewlasciwa metode przeprowadzania testu olowka.
      > Prawidlowo "test olowka" przeprowadza sie nastepujaco: stan nago przed swoim
      > nagim mezczyzna. Jesli jego olowek wskazuje na Twoje piersi, to wlasnie
      > zaliczylas pozytywnie test olowka. smile
      >
      >
      > PS Jesli jego olowek tego nie robi, to wymien go na sprawny model. Po co trzyma
      > c
      > w domu niedzialajacy olowek? ;P
      • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 19:03
        Pamiętam go, ten tekst to mistrzostwo big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:01
        Piękne!
      • sl-14 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:40
        Boskie. big_grin
      • demonii.larua Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 21:32
        Biedna makarona ma za małe cycki big_grin big_grin
        • wegatka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 00:38
          Albo brzydkie po prostu suspicious
      • aandzia43 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:07
        Śliczności big_grin
    • anika772 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:01
      Tak, zdaję, Test Turzycysmile
    • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:36
      Nie trzyma się ani chwili, ale ja też nie mam olbrzymiego biustu. Taka zwykła miseczka B.
      • morgen_stern Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 20:42
        Nie prowokuj mnie...
        • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 21:16
          morgen_stern napisała:

> Nie prowokuj mnie...

?
          • thea19 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 21:37
            a uswiadom nas, co to jest zwykla miseczka B
            • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 21:46
              thea19 napisała:

> a uswiadom nas, co to jest zwykla miseczka B

Kiedyś się na to mówiło 70B, ale w tych nowych numeracjach to nie wiem jak to wychodzi D czy E wink Wynika z tego, że nie mogę powiedzieć, że mam czym oddychać uncertain
              • thea19 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 21:50
                ale jakie d i jakie e. przeciez to nic nie znaczy i nic kompletnie nie mowi.
                • agnieszka77_11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:01
                  thea19 napisała:

> ale jakie d i jakie e. przeciez to nic nie znaczy i nic kompletnie nie mowi.

średniaki, grawitacja im nie sprzyja wink
                  • thea19 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:41
                    ale 60d czy 80d np? przeciez to zupelnie inne D. dalej nic nie kumasz?

• mnb0 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 23:20
                      No przeciez napisala ze 70B. Czego jeszcze nie rozumiesz? Dlaczego te stanikomaniaczki sa takie glupie?
                      • leanne_paul_piper Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 00:25
                        No nie? Też mi działają wybitnie na nerwy, jako posiadaczce 70B-C. Ja takie gonię z krucyfiksem, jak zaczynają brzęczeć coś o brafitterkachwink.
                        • sl-14 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:35
                          A myślałam, że akurat ty, jako modnisia, jesteś zorientowana w rozmiarówce. wink
                          • leanne_paul_piper Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:42
                            Stanikomaniaczki omijam szerokim łukiem jako niebezpieczną sektęwink. A bieliznę i tak najchętniej kupuję w H&Msmile.
                            • sl-14 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 18:12
                              To wiele wyjaśnia. tongue_out Ja z HM uznaję tylko majtki i odzież do spania.
                      • thea19 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 10:19
                        jestes analfabetka wtorna bo nie rozumiesz slowa pisanego. przeczytaj sobie co ona napisala i popros kogos doroslego o wytlumaczenie
    • agnieszka77_11 A przyznać się,która ma sutki wyciagnięte na 2cm:) 08.11.14, 20:49
      • andaba Re: A przyznać się,która ma sutki wyciagnięte na 08.11.14, 20:56
        Którakolwiek ma, to zazdroszczę, szwagierka ma sutki wielkości smoczków i nie wie, co to bol przy karmieniu. Ja mam małe i w pierwszych tygodniach, gdy piersi były pełne po brzegi, karmienie bolało jak diabli. Doszłam do wniosku, że to chyba wina wielkości,, bo dziecko łapie to małe coś i ściska, zeby sie z paszczy nie wyśliznęło...
        • agnieszka77_11 Re: A przyznać się,która ma sutki wyciagnięte na 08.11.14, 21:02
          andaba napisała:

> Którakolwiek ma, to zazdroszczę, szwagierka ma sutki wielkości smoczków i nie w
          > ie, co to bol przy karmieniu.

Tak lekko wystające są ładne

Ale prawie takie jak na reklamie Mentosa już niekoniecznie wink

• awidyna Re: A przyznać się,która ma sutki wyciagnięte na 09.11.14, 08:11
        To są tzw. wentle od stara ;p
    • ironia-losu11 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 21:23
      He he, ten test występował też kiedyś w wersji na jędrne poślady wink Jak nie wyleci, to widomy znak obwisu.
      • ninka0205 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:12
        Znany polski malaż Franciszek Starowieyski malował głównie akty zapytany kiedyś przez dzinnikarkę, dlaczego na jego obrazach kobiety mają duže obwisłe piersi odpowiedział " Cyce to ńie ch*** żeby stały"
        • wegatka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 00:48
          Mocno to sparafrazowałaś, bo powiedział "cyc nie kutas, nie musi stać".

• wegatka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 00:49
            No i ta dziennikarka nazywała się Kuba Wojewódzka chyba tongue_out
    • deelandra Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:02
      Nie trzyma się odkąd skończyłam 16 lat.
      Zawsze miałam bardzo duże piersi.
    • milka_milka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:09
      Acto o czymś świadczy? Czujesz się lepsza?
      • lauren6 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 22:55
        Tak, przeciez prawdziwa ematka ma cyce jedrne jak 18 latka, a urodzila i wykarmila 3 dzieci.
        • sl-14 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:38
          > Tak, przeciez prawdziwa ematka ma cyce jedrne jak 18 latka, a urodzila i wykarmila 3 dzieci.

No ba, poza tym świetnie się ubiera, jest wykształcona, bardzo zadbana, ma super pracę itd. wink Tylko kiedy przychodzi np. do wklejania ciuchów, które podobają się ematkom, tudzież swoich zdjęć, ewentualnie kiedy porówna się poziom wypowiedzi z deklarowanym ĄĘ, to jest przepaść. M.in. za to kocham to forum. big_grin
          • bei Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:43
            sl-14 napisała:

> > Tak, przeciez prawdziwa ematka ma cyce jedrne jak 18 latka, a urodzila i
            > wykarmila 3 dzieci.
            >
            > No ba, poza tym świetnie się ubiera, jest wykształcona, bardzo zadbana, ma supe
            > r pracę itd. wink Tylko kiedy przychodzi np. do wklejania ciuchów, które podobają
            > się ematkom, tudzież swoich zdjęć, ewentualnie kiedy porówna się poziom

Ja nie ąę smile, poziom wypowiedzi taki sobie, jakieś tam fotki mam w galerii.
    • guderianka Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 23:03
      2 lata po pierwszym dziecku jeszcze wypadała
      a przy drugim i trzecim-wypadał tylko w nawale mlecznym...boshhh jakie ja wtedy miałam boskie cycki....
      teraz wypada, gdy myję podłogę-cycki sterczą aż miło wink
      • mynia_pynia Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 11:03
        Zainwestuj w mopa wink
    • girl.anachronism Re: Ołówek położony pod cycem ;) 08.11.14, 23:51
      Tak, mogę używać biustu jako piórnika.
      • bi_scotti Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 01:23
        I tak zupelnie szczerze jakakolwiek normalna, dorosla kobieta szuka po domu olowka zeby sobie sprawdzic czy ma piersi OK? Jak u Osieckiej, eh ... to wszystko z nudow, Wysoki Sadzie, wszystko z nudow ... tongue_out
        Sio potanczyc albo chociaz "Stawke wieksza niz zycie poogladac" a nie olowki pod cycki podkladac! Powariowaly ... stare baby big_grin
    • madzioreck Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 02:18
      Czy naprawdę ktokolwiek musi wsadzać sobie ołówek pod cyc, żeby się dowiedzieć, czy tenże ołówek wypadnie? big_grin Gratulować... nie wiem, wzroku czy inteligencji big_grin
    • saszanasza Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 07:23
      u mnie też się nie trzyma, pewnie dlatego że mam tak małe cycki że nie miały możliwości sflaczeć😃
    • edelstein Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 08:48
      www.szydercy.pl/280/Kszta%C5%82ty_kobiecych_piersi
      Masz Nr 1 lub 2?
    • sagan137 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 09:28
      super.
      do wszystkich kuriozalnych wymagan w stosunku do Prawdziwej Kobiety doszedl jeszcze idiotyczny test olowka.
      jakbysmy jeszcze za malo skupialy sie na tym, aby by Perfekcyjne w oczach spoleczenstwa i innych kobiet...

nie, chyba nigdy nie spelnialam testu olowka, choc nie probowalam sprawdzic tego empirycznie.
      nie potrzebowalam.
      "od zawsze" mam duze piersi (70G/GG), malo jedrne, obwisle.
      w dodatku blade, z duuuzymi, ciemnymi aureolami, duzymi sutkami.
      aha, rozstepy i bardzo widoczne zylki tez mam.

wiele razy czytalam na tym forum, ze powinnam juz dawno samobojstwo popelnic - wiele osob pisalo, ze gdyby mialo wlasnie takie obrzydliwe "wymiona", to by tego nie przezylo.
      przepraszam Was bardzo, na razie chcialabym zobaczyc, jak moje dzieci dorosna, potem moge sie zastanowic na ostatecznym rozwiazaniem kwestii Waszego obrzydzenia...
      w dobrze dobranym staniku wygladam w miare rozsadnie, mam nadzieje, ze mi wybaczycie jeszcze pare lat?
      • sagan137 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 09:30
        i jeszcze wstawianie zdjec jakies kobiety, zywej osoby z krwi i kosci i ich negatywne komentowanie!
        co za obrzydliwe zachowanie sad
      • fin-dus Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 10:11
        Ja w tej chwili mam olbrzymie, obwisłe, żylaste cyce - nie jeden, a paczkę ołówków bym pod nie wsadziła. A w oczach męża są najpiękniejsze na świecie (popłakuje, że jak przestanę karmić, to znowu będą mniejsze). Ale co tam mąż. Najważniejszy jest zachwyt dziecięcia, gdy się do tego cyca dorwie - te maślane oczy, westchnienia, cmokania. Obcy ludzie moje cyce na żywo widują bardzo rzadko (basen, lekarz) i nie mam zamiaru ich na nie podrywać, więc jako osoba dorosła i dojrzała, mam absolutnie w rzyci ich opinie.
    • gryzelda71 Re: Ołówek położony pod cycem ;) 09.11.14, 10:48
      Tyle idealnych biustów, to dzięki stanikom się tak uformowały?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka