saszanasza Re: Salon ematki 17.11.14, 15:34 Nie mam salonu tylko pokój. Aktualnie część kanapowo-wypoczynkowa wygląda tak: do wymiany kinkiety, bo nie pasują Generalnie, pokój jak pokój... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Salon ematki 17.11.14, 15:40 Poprawnie i nijako, niby nie można się do niczego specjalnie przyczepić, ale nie ma pazura. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Salon ematki 17.11.14, 16:26 Minimalistyczmie a przytulnie. Można jak.widać Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 17.11.14, 19:47 Trochę jak w pokoju u studencika. Masz za to piękny pokój córki. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Salon ematki 17.11.14, 19:53 bo to jedynie część pokoju, całość wygląda inaczej. Tu link do starego zdjęcia, ale zasadniczo nic się nie zmieniło, jedynie choinki ubyło: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2981272,5,9,69515,Choinka,Choinka.html Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 17.11.14, 20:03 Tak jest lepiej. Mało powiedziane bardzo ładnie ale ty ogólnie masz gust.... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Salon ematki 17.11.14, 21:09 dzięki ale już bym pozmieniała, tyle że kasy mi żal pokój córki bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Salon ematki 18.11.14, 01:23 wnętrze fajne, bo widać, że przemyślane... ale najbardziej super jest ta narzuta! poduszka zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
mag1_k Re: Salon ematki 18.11.14, 08:07 Naprawdę podoba mi się, kinkiety moim zdaniem pasują Nie sztuka jest zrobić ładny ogromny salon, które prezentowano powyżej, trudniej mały pokoik. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 18.11.14, 09:49 > Nie sztuka jest zrobić ładny ogromny salon, które prezentowano powyżej, trudniej > mały pokoik. mialam podobne mysli - latwo "zrobic" mily salon, jak ma on 30m2 (jak nasz ). gdy ma sie nieduzy pokoj, to juz trudniej zaaranzowac go "z oddechem". ja sie bardzo ciesze, ze mamy taki pokoj, ktory jest wylacznie do celu "salonowego" (choc u nas nazywalo sie to zawsze "duzy pokoj" i w moim domu rodzinnym sluzyl rowniez do spania). Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Salon ematki 18.11.14, 20:33 Nie zgodze sie - najtrudniej jest zrobic gigantyczny pokoj :p Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 15:52 hehe, fajny watek my mamy dosc duzy "salon" - 7x4metry, z oknami wzdluz tej dluzszej sciany. mamy tam "kanapownie" z wielkim naroznikiem, ktory uwielbiamy oraz spory stol z krzeslami na rodzinne uroczystosci (lub gosci). na codzien jadamy w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Salon ematki 17.11.14, 16:00 Bardzo przytulnie i jasno. Co to za wielkie "drzewo"? Cytryna? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 17:19 > Co to za wielkie "drzewo"? Cytryna? Agnieszko, to jest... guawa wychodowana "wlasnorecznie" z ziarenek przywiezionych z hawajow okolo 11 lat temu. niestety przystosowala sie juz do naszego klimatu i w jesieni liscie jej czewienieja i je gubi... nigdy nie kwitla i nie owocowala, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Salon ematki 17.11.14, 16:11 O! Tu jest pięknie, moje klimaty, jasno, przejrzyście. Hehe i tez dwa laptopy na stole Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Salon ematki 17.11.14, 16:18 Bardzo ładne meble masz. Bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Salon ematki 17.11.14, 16:38 Oczywiście, ze Kura się wyprowadza. Zamierzam w samotności delektować się miłym zakątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 17:28 haha, Aandzia, to pokaz fotki swojgo lokum, zebym wiedziala, gdzie sie wprowadzam ... a co z mezami? zostaja w mieszkaniach, czy migruja za zonami?... Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Salon ematki 17.11.14, 18:47 Z mężami? A zabieraj ich sobie obydwu! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 19:04 > Z mężami? A zabieraj ich sobie obydwu! haha, pokaz fotke to podejme decyzje, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Salon ematki 17.11.14, 19:50 Bierz w ciemno bez fotki, nawet jak nie powali cię urodą swą, to będziesz miała w zapasie na czarną godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 20:40 zapas na czarna godzine (hehe), a na jasna godzine klopot??? nie biore! ... i nie wyprowadzam sie, o! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 17:26 > Bardzo mi się.podoba, wprowadzam się hehe, jeszcze przeciez reszty nie widzialas... w kuchni mam na przyklad tak: a w piwnicy tak Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Salon ematki 17.11.14, 17:35 kura17 napisała: > hehe, jeszcze przeciez reszty nie widzialas... > w kuchni mam na przyklad tak: To na stole to cerata? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 17:55 > To na stole to cerata? tak, cerata z ikei calkiem niezle sie sprawdza przy dzieciach i brzydkim stole, hehe. niedawno stol wymienilismy na ladny, drewniany i zadnego obrusu nie mamy - fajniej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Salon ematki 17.11.14, 20:12 Kura, masz w piwnicy Wielki Zderzacz Hadronów? Odpowiedz Link Zgłoś
karcia85 Re: Salon ematki 17.11.14, 20:13 Kura, masz w piwnicy Wielki Zderzacz Hadronów? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 20:43 > Kura, masz w piwnicy Wielki Zderzacz Hadronów? prawie! mam kolowy zderzacz elektronow i protonow zamkneli w 2007, to zaadaptowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Salon ematki 18.11.14, 01:29 bardzo ładna kuchnia, taka zupełnie bezpretensjonalna i wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Salon ematki 17.11.14, 22:39 a tak w ogole to dziekuje za wszystkie mile slowa nie spodziewalam sie tylu komplementow! Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Salon ematki 17.11.14, 18:48 nie mam salonu. czyż to nie straszne??? w realu nie znam nikogo, kto miałby salon, nawet jeśli ci ludzie mają po 3-4 pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 17.11.14, 19:04 Kawalek pokoju dziennego,salonu nie mam pokazywarka.pl/8gg1ww/#zdjecie13497249 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 17.11.14, 20:19 Juz kiedys pisalam,ze bialo,czarno,srebrno/szaro Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Salon ematki 17.11.14, 20:49 Edel, bo u nas zwykle living room zwany jest sralonem Mebelki masz super! olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 17.11.14, 21:08 Dzieki.Ja uwielbiam takie ksztalty.Za tv mam Ledy i moge sobie kolory zmieniac w zaleznosci od nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
wilma1970 Re: Salon ematki 17.11.14, 21:04 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3592129,2,12,image.html to salon w domu letnim. To w domu całorocznym: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3744956,2,1,IMG-20141117-171346.html Nie umiem inaczej wklejać, sorry... fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rd/gc/cz2b/WfZlTNTqIxJri13aeB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rd/gc/cz2b/RWfPuJ24tadBpvjanB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rd/gc/cz2b/t9PppcTodRchcvoA2A.jpg Reszta chyba jest w galerii. Jakieś zdjęcia ze starego domu. Pamiętam taką akcję, gdy wklejałyśmy swój bałagan w mieszkaniach. Czułam się wtedy Justyną Kowalczyk tych zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 17.11.14, 21:12 Jak u mojej babci.Mecza mnie takie wnetrza,ale wiem, ze maja swoich zwolennikow. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Salon ematki 17.11.14, 21:46 dla mnie uroczo, mnie męczą takie wnętrza jak u ciebie edel, bez urazy Tylko mój mąz dostałby zawału na widok tego kota na stole (kot cudny). Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Salon ematki 17.11.14, 21:54 Bardzo ładne wnętrza, kolorowe, ale nie przesadzone, wszystko do siebie pasuje i przytulnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 17.11.14, 21:55 Wow takie właśnie domy lubię. Pięknie! Widać że z duszą i sercem .....taki dom wielopokoleniowy. Poleżałabym z kawusią .... Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Salon ematki 18.11.14, 01:34 Twój salon nie jest w moim stylu, ale sprawia miłe wrażenie takiego komfortu i wygody Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Salon ematki 18.11.14, 09:36 Zazdroszczę ci tej przestrzeni i ustawności... Ja się wciąż muszę zastanawiać, jak na coś nie wpaść albo gdzie coś upchać. Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: Salon ematki 18.11.14, 09:56 Bardzo fajne wnetrze - z dusza, nie przesadzone Klimaty Edel nie moje - raczej mojego partnera - stad mamy wieczny konflikt w sprawach aranzacji Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 18.11.14, 10:06 Na szczescie mój facet,ma identyczny gust jak ja.Tylko zanim mnie nie spotkal to o tym nie wiedzial,albo raczej bylo mu obojetne.Poczatkowo marudzil,ze po co wrzucając dobre rzeczy,ale jak zobaczyl plan,rozrysowalam mu go.To zmienił zdanie.Jest tez strona praktyczna,z takiego wnetrza latwiej pozbyc sie alergenow w typu pylki.Wszelkie bibeloty i tak niby sa pulapkami dla alergenow. Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: Salon ematki 18.11.14, 10:20 U mnie facet ma swój dość określony gust i tylko niewielka sfera pokrywa się z moim. Stad zawsze mnie demotywują wyprawy po meble itp. Zgadzam sie, ze bibeloty to łapacze kurzu, ale to one nadają wnętrzu charakter (kurz niekoniecznie ). Tak wiec zazdroszczę porozumienia! Ja pewnie nigdy w życiu (albo tak długo, jak jesteśmy razem) nie będę miała mieszkania urządzonego po mojemu. Takie bardziej ascetyczne tez mi się podobają, ale na zasadzie że u kogoś podziwiam, a u siebie chcę widzieć coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Salon ematki 18.11.14, 17:44 jestem na tak, nie wszystko widze u siebie w domu ale wiekszosc tak. Cieplo i przytulnie. Pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Salon ematki 17.11.14, 22:15 Pytam bo nie jest na oknie ani w pobliżu okna. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 17.11.14, 22:59 Prawdziwy,chcesz przyblizenie,dla potwierdzenia?Ladnie kwitnie co? Sztuczne kwiaty to opcja po moim trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Salon ematki 18.11.14, 12:04 Myślałam, że kwiaty nie ma oknie ani nie przy oknie się nie trzymają generalnie. Mam storczyki, ale na oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 18.11.14, 12:17 Mi sie trzymaja,bo je przeprowadzam.Raz jest na ok ie jeden,raz drugi,jak za kwitnie laduje na szafce.Im to nie szkodzi,a ja cieszę sie caly rok kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Salon ematki 18.11.14, 20:38 Storczyki to chwasty z dzungli niektore wrecz swiatla nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Salon ematki 18.11.14, 09:34 Nie w moim stylu, ale czysto, świeżo. W takich wnętrzach można oddychać. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Salon ematki 18.11.14, 13:21 Dopiero teraz zobaczyłam. Bardzo ładne wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 18.11.14, 08:55 Powiem szczerze,ze jestem zaskoczona wnetrzami pokazywanymi tutaj.Wyobrazalam sobie pokoje nowoczesne,bez bibelotow,z duza iloscia techniki.Zadnych serwetek robionych na szydelku i innych narzut.Ewentualnie jakis antyk wkomponowany w nowoczesne wnetrze.Jakos mi to zgrzyta z opisami,które byly w niektórych watkach. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Salon ematki 18.11.14, 09:58 w sumie, to mogę pokazać, tyle razy już pisałam o kozie, parkiecie w jodełkę, czy j.niebieskich i granatowej ścianie (w realu te kolory są faktycznie j. niebieski i dżinsowo-granatowy), że co mi tam. reszta mieszkania ma jasne kolory, białe ściany, ale tu?- zaszalałam, bo i powierzchnia na to pozwala mi. pokój duży i b. nieustawny. typowej meblościanki jak widać nie da sie ustawić nie mam ani jednej normalnej ściany w tym pokoju! czego nie widać na zdjęciu, to dwóch dużych okien od podłogi do sufitu, nie widać moich kwiatów doniczkowych- są duże, też dużego narożnika w kolorze grafitowym, no i stolika kawowego i stolika z tv-te są normalne, ani duże , ani małe, i z ikea. zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Salon ematki 18.11.14, 13:06 O, fajnie! Bardzo mi się podoba, ale ja mam wieczną obsesję braku światła i u mnie wszystko musi być jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 18.11.14, 17:06 Mieszkanie ma potencjał podoba mi się tylko te kolory...A nad drzwiami to krzyż wisi? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 18.11.14, 20:16 nie podobają mi się tylko te kolory ....miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
awidyna Re: U mnie oczywiście kolorowo ;) 18.11.14, 11:28 Salonu nie mam bo w bloku mieszkam [/url] [/url] [/url] [/url] Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: U mnie oczywiście kolorowo ;) 18.11.14, 12:07 Normalne ładne wnętrze, może jakiś obraz na ścianę? I trochę kolorowych poduszek na sofę by nie była taka "smutna". Wnętrze ciepłe, takie lubię nawet z niedoróbkami. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: U mnie oczywiście kolorowo ;) 18.11.14, 12:21 Mi sie te meble gryza z kolorami scian. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: U mnie oczywiście kolorowo ;) 18.11.14, 12:25 Właśnie dlatego nie lubię żółtych ścian... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: U mnie oczywiście kolorowo ;) 18.11.14, 17:02 Sympatycznie fajny układ sporo miejsca jak widać. Duży minus za względu na kolor ścian. Sama miałam taki wiele lat temu i obecnie szczerze nienawidzę tak jak i zielonego. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Salon ematki 18.11.14, 12:07 Pościeli nie sprzątam, dziecko mam chore. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Salon ematki 18.11.14, 16:34 Wzielam sie na odwage i wstawilam "salon" do swojej galerii. Milosnicy zwierzat maja okazje poogladac moje zwierzA(az trzy) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3745434,2,1,pokoj-dzienny.html Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: Salon ematki 18.11.14, 16:50 od razu widac ze zagranica...fajnie, kolor scian super, zmienilabym lampe sufitowa, zaslonke, pare detali a tak super , jest klimat a nie brw lub bodzio Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 18.11.14, 16:52 Świetnie uwielbiam takie klimaty. Mam takie same pojemniczki na kawę cukier a nawet do ciastek jest w komplecie. Zwierzaki cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Salon ematki 18.11.14, 19:16 Pojemnikow juz nie mam w kuchni. Ale wiesz, ze kupilam je w moim lokalnym TJMaxx(odpowiednik polskiego TKMaxx) i pojakims czasie dopiero przeczytalam, ze to produkt polski i byla podana nazwa sklepu lub firmy produkujacej(nie pamietam dokladnie) i adres. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Salon ematki 18.11.14, 18:03 Nanuk, masz rewelacyjnie urządzony dom. Dla mnie wygrywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Salon ematki 19.11.14, 14:01 Nanuk, świetny salon. Powiedz mi, co to jest za obraz (?) nad kominkiem? Wygląda jak tablica u okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
wispar1 Re: Salon ematki 19.11.14, 14:16 Ładny salon, ale widać, że mieszkasz w domu a nie bloku i w zielonej okolicy a nie w środku miasta. U mnie otwarte półki nie mają racji bytu, trzeba by odkurzac na nich codziennie, po kilku miesiącach książki by były pożarte kurzem. Muszą być zamykane. Do tego ilośc bibelotow i kurzołapów na stolach i półkach stanowczo za duża. Sama mam mnóstwo różnych figurek, ozdóbek, stojakow, świeczników -pewnego dnia zgarnęlam to wszystko do wielkiego pudla, zamknęłam wieko i wreszcie poczułam, że oddycham Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Salon ematki 19.11.14, 18:27 Nanuk, masz ślicznie urządzony salon. Przemyślany i dopracowany, aż miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Salon ematki 20.11.14, 21:42 CUDOWNIE! wprowadzilabym sie i mieszkala bez zadnych poprawek i zmian. ladnie, ciekawe przedmioty, nie majace nic wspolnego z zagraceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Salon ematki 20.11.14, 08:05 Zdjęcia mam na fotoforum, stare, ale poza kolorem ścian i zasłon nic się nie zmieniło. Kolorek był paskudny, teraz jest szary, a zasłony w takim nieokreślonym beżowo-szarym, nieco ciemniejszym od ścian odcieniu. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1209689,2,29,SALON-6.html (to zdjęcie i kilka następnych - różne ujęcia). Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Salon ematki 20.11.14, 09:44 Kącik jadalny bardzo ładny, ale te fotele mają ohydny kolor i są wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: Salon ematki 20.11.14, 11:42 zgadzam sie ladne meble i przestrzen jako taka. Koniecznie zmien kolor scian np na taki lub fortesfera.pl/wp-content/uploads/2013/11/INDIGO.jpg a ta luksfere w sciance "barku" poprostu jakos zamaskuj czymkolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Salon ematki 20.11.14, 12:25 Napisałam przecież, że kolor jest obecnie inny - szary, konkretnie "stalowe magnolie" Śnieżki. Tamtego kolorku szczerze nienawidziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Salon ematki 20.11.14, 12:47 wprowadzam się do wilmy albo default . Dziewczyny - cudne wnętrza macie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 20.11.14, 15:35 Podobają mi się twoje meble super stół i reszta. Bardzo sympatycznie i tak jak w domu powinno być A futrzaki wszystkie twoje ładna kolekcja - nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bialasek75 Re: Salon ematki 20.11.14, 20:50 A Wy dzieci nie macie? Takie salony posprzątane, bez zabawek. U nas niestety młodzież wszędzie widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Salon ematki 20.11.14, 20:56 W"salonie"dziecko sie nie bawi,po to ma swój pokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Salon ematki 20.11.14, 21:13 Ale masz szympansa Boże Kochany świetny! U nas jest reguła wieczorem zabawki wracają do pokoju córki. Najgorsze godziny to tak od 17 do 21 wtedy czasem jest sajgon. Podoba mi się w mojej małej że bawi się tak tematycznie czyli jak konie to tylko konie jak klocki to tylko klocki i tak dalej. Łatwiej tak ogarnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Salon ematki 21.11.14, 00:15 Masz akwarium!!! Ależ ci zazdroszczę! Poza tym całkiem swojsko u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mag1_k Re: Salon ematki 05.03.15, 19:28 co masz na oknach? oczywiście całość rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś