Dodaj do ulubionych

On taki przystojny

22.11.14, 18:50
czy to tak po znajomości?!
Mniej więcej z tego powodu nie mam wrzutów sumienia, że ściągamy filmy i mało kiedy chodzimy do kina.
Mają tyle pieniędzy, a nie potrafią "zabłysnąć" w inny sposób. Niesprawiedliwe to...robota po znajomości.

vumag.pl/newsy/syn-piercea-brosnana-zaczyna-kariere-w-modelingu-dylan-brosnan-dla-saint-laurent,64396.html#fp=vumag
https://m.ocdn.eu/_m/d8a3d54e1211b52e2685efddf1951ca1,116,1.jpg
Obserwuj wątek
    • echtom Re: On taki przystojny 22.11.14, 18:59
      Czepiasz się - całkiem ładna chłopczyna smile
      • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:07
        Ładna ładna ...
        Szkoda że naszych ematkowych chłopów nie zauważają ot taktongue_out
    • guderianka Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:09
      przypomina mi tego

https://cdn20.se.smcloud.net/t/photos/t/227087/moda-na-sukces-ridge-ronn_19400813.jpg
      • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:15
        Prawda. Musi być też wysoki chyba że ojciec średniego wzrostu.
        https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRc2S5ywH8vThC7rbiH3aLdepY2Wcy19Sz5xml-ensQmCxX0G90
        • echtom Re: On taki przystojny 22.11.14, 21:39
          Różne źródła podają wzrost "starego" Brosnana 185-188 cm (pewnie niedokładne przeliczenia stóp i cali). Młody powinien koszykarzem zostać wink
      • kira02 Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:19
        Panie, Ridge już nie będzie w polskiej TV smile
      • sowa.szara Re: On taki przystojny 23.11.14, 13:00
        Guderianka, nie rozdrapuj ran sad(
    • nanuk24 Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:19
      Mnie tam ten zawod wisi i powiewa, wiec co mnie tam, kto pozuje i czy to po znajomosciach, czy rzuca na kolanach uroda.
      • antyideal Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:24
        .. juz nie wspominajac, ze praca w modelingu nie polega na zniewalaniu urodą.
        • nanuk24 Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:36
          No, gdyby mi zajal stanowisko pracy lub sie wepchnal w kolejke po szynke na Kubie, to bym sie wscieklawink
    • kira02 Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:21
      www.eska.pl/hotplota/news/corka_kim_kardashian_zostala_modelka_north_west_wziela_udzial_w_profesjonalnej_sesji_nie_za_wczesnie_kim_kardashian_kanye_west/80101

To dopiero robota po znajomości wink
      • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:39
        Wygrywa Angelina Jolie twierdząc że w Czarownicy zagrała jej córka bo inne dzieci się jej bałybig_grin
        • rhaenyra Re: On taki przystojny 23.11.14, 13:04
          no i wypadla swietnie
          wiec w czym problem ?
          • kkalipso Re: On taki przystojny 23.11.14, 20:13
            Inne dzieci też wypadłyby świetnie gdyby dałoby się im szansę.
            • rhaenyra Re: On taki przystojny 23.11.14, 20:15
              skad wiesz ?
              • kkalipso Re: On taki przystojny 23.11.14, 20:29
                Tak tak tylko ona mogła podołać.
      • edelstein Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:53
        Ciekawe czy odziedziczy gen wielkiego tylka.Do tego tata murzyn,a murzynki maja sklonnosc do posiadania ogromnych pup.Dziewczynka ma duza szanse pobił swoja matke o glowe wielkoscia tylka.
        • sowa.szara Re: On taki przystojny 23.11.14, 13:05
          Ten gen wielkiego tyłka trzeba uaktywnić w gabinecie chirurgii plastycznej
    • pederastwa Re: On taki przystojny 22.11.14, 19:56
      >Mniej więcej z tego powodu nie mam wrzutów sumienia, że ściągamy filmy

Niezwykle oryginalne usparwiedliwienie dla kradzieży.
      • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 21:35
        Ja mogę sobie znaleźć szybko usprawiedliwienie ONI jakie mają?
        • awesome810 dziedziczenie zawodu 22.11.14, 21:56
          to nie jest coś nowego. Taki np. Grzegorz Religa - też po znajomości kroi ludziom serca
        • pederastwa Re: On taki przystojny 22.11.14, 22:14
          Ale co oni mają usprawiedliwiać? Nie kradną, nikomu krzywdy nie robią.
          A że łatwiej się im wybić w show-biz to żadna nowość. Ostatecznie chłopak od najmłodszych lat w tym środowisku się obraca. Bardzie mnie bulwersuje nepotyzm z zawodach prawniczych, niż to, że syn aktora bawi się w modeling.
          • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 22:52
            Bardzie mnie bulwersuje nepotyzm z
            > zawodach prawniczych, niż to, że syn aktora bawi się w modeling.

Wiadomo nie od dziś praktykowane i nie tylko w ich środowisku - za to nigdy mnie nie przestanie zadziwiać chciwość i próżność ludzka bo nie sądzę że oni tak dla zabawy.
          • arwena_11 Re: On taki przystojny 22.11.14, 23:13
            o jakim nepotyzmie mówisz? Czy to nie jest normalne, że jak się ma firme to chce się ją przekazać własnemu dziecku a nie obcemu? A jak dziecko nie będzie prawnikiem to jak ma poprowadzić kancelarię?
            No i jak się uczysz to na aplikację się dostaniesz. Już tak ułatwili egzaminy że zdają prawie wszyscy którzy coś umieją. No może z patronem problem, ale to też rozumiem. Bo wprowadzać obcego, który będzie przychodził raz w tygodniu na 8h w sprawy kancelarii to nie każdy chce.
            • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 23:26
              To do mnie? Ja nic nie wspominałam o prawnikach trzymam się tematu.
              • arwena_11 Re: On taki przystojny 22.11.14, 23:30
                No gdzie do ciebie. Patrz na drzewkosmile
        • elle.hivernale Re: On taki przystojny 22.11.14, 22:49
          kkalipso napisała:

> Ja mogę sobie znaleźć szybko usprawiedliwienie ONI jakie mają?

Ale na co?
    • latarnia_umarlych Re: On taki przystojny 22.11.14, 21:19
      śliczny
    • burina Re: On taki przystojny 22.11.14, 22:44
      No dobra, a skąd wiemy że to nie podupadający na wizerunku YSL nie wykorzystuje chłopaka? Gdyby nie nazwisko, pies z kulawą nogą by nie kliknął. A tutaj niby taki niepasujący brzydal, a kliki lecą, dyskusja wrze...
      No chyba, że jesteś częścią realizacji ich planu marketingu szeptanego, wtedy:
      https://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif
      • kkalipso Re: On taki przystojny 22.11.14, 22:55
        Fakt. Można spojrzeć i pod tym kątem.
    • sumire Re: On taki przystojny 23.11.14, 08:46
      Taaak; dzieci sławnych rodziców w ogóle nie powinny pracować - w jakiejkolwiek branży się zatrudnią, będzie źle, bo pewnie tatuś załatwił.
      I nie, to nie usprawiedliwia piractwa.
      • fadilla Re: On taki przystojny 23.11.14, 09:25
        A daj spokój, na chleb im nigdy nie zabraknie, a takiemu szarakowi, co kupi bilet do kina i owszem
        • sumire Re: On taki przystojny 23.11.14, 12:51
          Jeśli ktoś nie ma na chleb, to na internet tym bardziej chyba?...
    • angazetka Re: On taki przystojny 23.11.14, 12:43
      > Mniej więcej z tego powodu nie mam wrzutów sumienia, że ściągamy filmy i mało k
      > iedy chodzimy do kina.
      > Mają tyle pieniędzy, a nie potrafią "zabłysnąć" w inny sposób. Niesprawiedliwe
      > to...robota po znajomości.

LOL. Tego tłumaczenia dla kradzieży jeszcze nie znałam.
    • anorektycznazdzira Re: On taki przystojny 23.11.14, 15:38
      Ależ coś za coś: potomek znanego nazwiska dostaje rolę/rólkę/posadę/angaż a producent ma jak w banku zainteresowanie publiczności i +500 do oglądalności, bo każdy chce zobaczyć, jak dziecko gwiazdy wypada.
      Wnosi coś, czego nie wniesie powalającej urody Jonny Smith ani Janna Brown? Wnosi. To o co chodzi.
      • kkalipso Re: On taki przystojny 23.11.14, 20:33
        Może o to że w telewizji brakuje świeżej krwi - nie każdemu odpowiada to że wciąż musi oglądać na wielkim ekranie te same twarze a i jak widać ich pociechy.
    • aankaa Re: On taki przystojny 23.11.14, 16:46
      Mniej więcej z tego powodu nie mam wrzutów sumienia, że ściągamy filmy i mało kiedy chodzimy do kina.
      Mają tyle pieniędzy, a nie potrafią "zabłysnąć" w inny sposób. Niesprawiedliwe to...robota po znajomości.

a co ma pospolita kradzież do tego, że mając kasę chce być modelem ?
      • simply_z Re: On taki przystojny 23.11.14, 21:07
        ciekawe jest też to,że dzieci tych znanych nigdy nie wykonują tzw,zwykłych zawodów.Zawsze jakieś niby artystyczne ,jak modele,wizażyści,drugoligowi aktorzy itd.
        • aankaa Re: On taki przystojny 23.11.14, 22:49
          no, powinien (oczywiście gdy ojciec nie jest wziętym prawnikiem)
          > Patrick Swayze najstarszy syn i jedno z pięciorga dzieci inżyniera chemicznego roślin Jessiego Wayne’a Swayze
          > Charles Bronson urodził się w rodzinie emigrantów z terenów Wielkiego Księstwa Litewskiego. Ojciec, Tatar lipkowski, wyemigrował do Ameryki z Druskienik, matka zaś, Maria Walińska (Valinsky), była córką emigrantów pracujących w kopalni antracytu w Tamaqua w Pensylwanii. W domu mówiło się po litewsku i rosyjsku. Charles nauczył się poprawnej angielszczyzny dopiero w wieku nastoletnim. Straciwszy ojca, w wieku 10. lat podjął pracę w kopalni, ucząc się równocześnie. Wedle wspomnień Bronsona jego szlachecka po mieczu i kądzieli rodzina była w dobie wielkiego kryzysu tak uboga, że do szkoły uczęszczał w sukience po siostrze.
          > Harrison Ford (ten się z lekka wyłamał) Ojciec zajmował się reklamą a matka była gospodynią domową
          > Clint Eastwood jedyny syn i młodsze dziecko w rodzinie bezrobotnego buchaltera i wędrownego robotnika Clintona Eastwooda seniora i pracownicy fabryki IBM,
          > Meryl Streep córka Mary Wolf (z domu Wilkinson), artystki i byłej redaktorki sztuki, i Harry'ego Williama Streepa Juniora, kierownika w zakładach farmaceutycznych Merck & Co.

a ta to poleciała po znajomościach i rodzinie smile
          > Angelina Jolie jest córką aktorów Marcheline Bertrand i Jona Voighta. Jej bratem jest James Haven, a rodzicami chrzestnymi Jacqueline Bisset i Maximilian Schell.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka