Dodaj do ulubionych

Pomóżcie prooooooszę...

28.11.14, 08:40
Pomóżcie prooooooszę... Witam. U mnie poziom desperacji osiągnął punkt krytyczny. Poszukuję Harlequina. Wiem że dla większości nie jest to literatura ,,wytrawna,, ale dla mnie to dość ważne. Odkąd wyszłam ze szpitala po urodzeniu córeczki nie mogę się pozbyć przymusu odnalezienia tej książki. Jakby to miało przywrócić porządek światu smile. Nie pamiętam nazwy ani tytułu. Niestety. Jeżeli chodzi o treść to akcja toczy się gdzieś na wysepce. Ona jest artystka ,on jej sąsiadem który kompletnie nie widzi w niej pociągającej kobiety aż do dnia gdy znajduje ją w swoim łóżku o co sam ją poprosił. Miała udawać jego kochankę aby zniechęcić inną kobietę. Okazało się że to jego bratowa lub szwagierka która jest w nim zakochana. Ona postanowiła zatrzymać się na jakiś czas u niego a on w akcie rozpaczy prosi swoją sąsiadke aby nadal udawała jego wybranke. Dziewczyna zakochuje się w nim ale jest przekonana że on sam jednak pała uczuciem do tej drugiej... Jeśli ktoś rozpozna tą książke baaardzo prosze o tytuł lub autora ,pamiętam tylko ze byl to Harlequin z serii Desire .
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Pomóżcie prooooooszę... 28.11.14, 08:46
      Kiedy to czytalas i czy moze jakies imie pamietasz? Ja kiedys znalazlam HQ pamietajac ze glowny bohater rysowal komiksy i ze bylo sledztwo wiec i ty znajdziesz big_grin
      • cycus26 Re: Pomóżcie prooooooszę... 28.11.14, 08:56
        Jejku czytałam daaawno, może dwa lub trzy lata temu a Harlequin chyba ze starszej serii. Nie pamiętam niestety imion bohaterów. Najbardziej zapadła mi w pamięć początkowa scena gdzie ona czeka roznegliżowana na niego w łóżku, w jego domu. By pomóc mu wydostać się z niezręcznej sytuacji. On pojawia się z bratową/szwagierką która widząc tą scenę wybiega przerażona a on od tej chwili zaczyna postrzegać kobietę w swej sąsiadce. Cos w ten deseń o ile mi zmysłów nie pomieszało wink...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka