mnb0 03.12.14, 14:31 Drogie emamy, jak sie ubrac do pracy (biurowej), zeby bylo seksownie, ale zeby sie nie rzucalo za bardzo w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichi51e Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:37 Garsonka na seksi bielizne tak ze tylko jak sie spojrzy pod katem (przez zapiecie nie wiem jak to opisac) to widac ze pod spodem koronki. Ale seksi w jakim stylu? Nagi instynkt? Mloda i swieza stazystka? Wamp biurowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:46 jak sie spojrzy pod katem (przez zapiecie nie wiem jak to opisac To gdzie ma byc to zapiecie? Ale seksi w jakim stylu? Nagi instynkt? Mloda i swieza stazystka? Wamp biurowy? Raczej wamp biurowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:40 chcesz przelecieć szefa ???? nie opłaca się w dłuzszej perspektywie Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:40 >ale zeby sie nie rzucalo za bardzo w oczy? to znaczy tak, żebys tylko Ty wiedziała, że jestes seksowna? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:43 To poncxochy na pasie. I w ogole bielizna... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:45 a pas do ponczoch to widoczny am być czy nie ? bo sie pogubiałam najlpiej po prostu nie noś majtek - reszta jak reszta ale ty bedziesz sie tym jarać Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:45 spodnica olowkowa plus dopasowana biala bluzka z niedopietym guzikiem na wysokosci biustonosza....taki kontrolowany dekold Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:50 nie, biustonosz na bluzkę... p.s. czy rozmiar 48 może być seksowny..?? mnb0 napisała: > i pod to biustonosz? Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:52 Moj kolega z pracy twierdzi ze 36 max. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:58 bez komentarza.... mnb0 napisała: > Moj kolega z pracy twierdzi ze 36 max. Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:11 Do kontrolowanego dekoldu biustonosz niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:30 po latach na obczyznie juz nie widze dekold czy dekolt Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:51 koniecznie ochraniacze na kolana, może nie sexowie, ale dłużej posłużą. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 14:58 dobre !!)) mx3_sp napisała: > koniecznie ochraniacze na kolana, może nie sexowie, ale dłużej posłużą. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:07 kolana oczywiście. Sorry, ale sex i biuro to już klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zottarella Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:10 mx3_sp napisała: > koniecznie ochraniacze na kolana, może nie sexowie, ale dłużej posłużą. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:16 niektore z was maja wypaczone pojecie sexownego stroju w pracy. Nikomu nie chodzi o ku...ewski stroj. Sexowny w pracy to stroj podreslajacy zalety ciala ale nie z widocznych stanikiem, czy pasem od ponczoch, to nieco krotsza spodnica ale nie majtki na wierzchu. To ciagle jednak praca! Ja to widze jako bardziej dopasowana sukienka z dekoltem ale nie z cycem na wierzchu, koniecznie buty na obcasie , ponczochy, obcisla bluzka. Kurde znowu mam ochote swoje fotki tu wkleic...bo ja lubie taki styl, ale nigdy nie posuwam sie za daleko bo to nie bar a praca Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:20 jeśli nie o seks chodzi to w jakim celu strój ma podkreślać kształty i kogoś podniecać? W biurze jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinazdaleka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:22 Czasownikiem "posuwać" to ja bym w tym wątku zanadto nie szafowała... paliwodaj napisała: > bo ja lubie taki styl, ale nigdy nie posuwam sie za daleko bo to nie bar a praca Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:24 biuro seks posuwać jak tu nie mieć kosmatych myśli, a wszystko to jeszcze pod delikatnym krygowaniem się. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 20:21 Kurde znowu mam > ochote swoje fotki tu wkleic...bo ja lubie taki styl, ale nigdy nie posuwam sie > za daleko bo to nie bar a praca Wklej wklej z chęcią pooglądam! Dla mnie piękna seksi kobieta nie musi zbytnio się starać bo zazwyczaj przedobrzy i efekt mierny. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:38 Albo do pracy, albo seksownie. Tertium non datur. Najgłupszy wątek dnia, jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:53 posuwac to chyba jest bezokolicznik? czy mam omamy? Nie , drogie kolezanki Sexowny stroj nie zawsze ma prowadzic do przelecenia kazdego faceta w pracy, czy nawet jednego faceta w pracy, to jest styl i zazwyczaj na tym sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinazdaleka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 15:57 Bezokolicznik jest formą czasownika. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 16:00 > Bezokolicznik jest formą czasownika. Czyż nie? zapewne masz racje, to tak jak kura jest ptakiem Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzinazdaleka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 18:28 Jedno jest pewne - orłem to ty nie umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 17:06 oczywiście, że nie trzeba zaraz posuwać szefa, można zakuć w oczy koleżankom. Szyk i elegancja to nie sa synonimy seksowności, seksualności . Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 18:40 zdjęcie nr 1 nie widzę w tym nic seksownego. nr 2 normalny strój biurowy nr 3 absolutnie nie do przyjęcia jako strój do pracy - raczej na zakupy nr 4 na imprezę nr 5 do kina nr 6 bardzo ładny do biura się nadaje moim zdaniem nr 7 na wigilię ogólnie jak dla mnie seksowny strój do biura to i seksowny i biuro się wykluczają, no chyba że ktoś w takim stroju przychodzi jako klient celem wynegocjowania lepszych warunków umowy Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 18:46 ale nr 6 jest bez biustonosza? I w takim stroju do biura, sensie do pracy? Well... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 18:53 > ale nr 6 jest bez biustonosza? I w takim stroju do biura, sensie do pracy? Well niekoniecznie bez biustonosza, moze to byc biustonosz z polaczeniem V lub U Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 19:31 fajany ten cyckonosz ale do biura takiej bluzki z takim biustonoszem ja bym nie ubrała Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 19:39 ja chyba tez nie, przyznac to musze. Moi klienci to tez rodziny z dziecmi, glupio wystapic w takim wycieciu . Chociaz sa rozne "biura" Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 19:42 ale 6. ma cudne spodnie. Gdzie zapolować na podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 22:12 Zapewne 99,9 % ematek ma takie nogi jak pani na zdjęciu nr 4 To dlaczego pełno na forum wątków typu ,, Co zrobić żeby schudnąć" i ,,Czy rozmiar 48 jest seksi?" Ha ha ha ... Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Seksowny stroj do pracy 03.12.14, 23:38 > można zakuć w oczy koleżankom To raczej tylko na praktykach u kowala Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Seksowny stroj do pracy 04.12.14, 19:26 Nie ubieraj się seksownie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś