Dodaj do ulubionych

a ja chcę wiosny!

28.12.14, 20:09
Tak, ja zagorzała wielbicielka sportów zimowych(uwielbiam zjeżdżać na naratach)a jednak nie chcę tej zimy!!! Mój 5-latek od miesiaca jest chory a miał w tym roku uczyć się jeździć na nartach ale raczej nie będzie okazji... Początek roku to dla mnie ciężki okres w pracy zawodowej a zapowiada się następny pobyt młodego w szpitalu, nie wiem jak to ogarnę... Tak chciałam się wyżalic bo znowu mam gorszy dzień sad
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: a ja chcę wiosny! 28.12.14, 21:35
      Jak nie ma śniegu narzekają bo święta białe powinny być,jak jest to po dwóch dniach chcą wiosny,nie dogodzi się ludziom.
      • mamati3 Re: a ja chcę wiosny! 28.12.14, 21:56
        Dzięki bardzo mi pomoglas, mi akurat w tej chwili zwisa i powiewa czy jest śnieg, czy go nie ma, ale ty oczywiście tego nie zrozumiesz...
        • jola-kotka Re: a ja chcę wiosny! 29.12.14, 00:26
          No sądząc po tym co napisalas to chyba ci jednak nie zwisa.
        • aquella Re: a ja chcę wiosny! 29.12.14, 10:14
          Jola dzieci nie ma więc wyczytała że tylko o pogodę Ci chodzi, tymczasem to choroba dziecka jest główną przyczyną narzekania na pogodę.
          Ja mam dziecko zdrowe, a pogodę ( mróz) przeczekam
    • mai-ra3 Re: a ja chcę wiosny! 28.12.14, 21:55
      Też chcę wiosny, ale ja od zawsze nienawidze zimy. Na szczęście nadchodzi ocieplenie po 1 stycznia, marne bo marne, ale lepsze to niż nic. Już z górki, zaraz styczeń i luty się skończy, a marzec zaliczmy optymistycznie do wiosny, to już to jakoś lepiej wygląda smile
    • nickbezznaczenia Re:I słusznie! n/t 28.12.14, 21:57
      • hugo43 Re:I słusznie! n/t 28.12.14, 22:56
        A macie już diagnozę?
        • mamati3 Re:I słusznie! n/t 29.12.14, 08:05
          Niestety jeszcze nie, ob spada bardzo wolno mimo przyjmowania od 3 tygodni antybiotyku. Jeśli ob w końcu spadnie to mamy się udać na konsultację do szpitala reumatologicznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka