Dodaj do ulubionych

Dolina Charlotty, polecacie?

17.01.15, 19:28
Chodzi mi o sprawdzone informacje z pierwszej reki. Czyli ze nie "sasiadka tesciowej mojej bylej bratowej " wink byla kiedys i mowila...
Chcemy z bracmi sprezentowac rodzicom pobyt. Dolina Charlotty jest dosc droga. Ale czy warta swojej ceny?

www.dolinacharlotty.pl/
Dziekuje za kazdy wpis.
Obserwuj wątek
    • zona_mi astomi25 18.01.15, 15:45
      Twój wątek został usunięty prawdopodobnie przypadkiem, albo przez jakieś nieporozumienie, przywracam go.

Informuję jednocześnie, że pytania moderatorom zadajemy na priv, a każdy post, w którym ubliżasz innemu użytkownikowi, szczególnie używając wulgaryzmów, będzie usunięty.

Do dyskusji o moderatorach jest forum O moderacji i tam zapraszam - jeśli nie uzyskasz nic przez pocztę. Możesz też pisać na forum@gazeta.pl - forum zajmują się nie tylko bezpośredni opiekunowie, także dyżurni, reagujący na zgłoszenia koszem itp.
      Warto też mieć na uwadze, że nikt nie siedzi na forum non stop i czasem na odpowiedź trzeba poczekać dłużej niż pięć minut.
      • astomi25 Re: astomi25 18.01.15, 15:58
        Dzieki.
        A na priv napisalam, tylko nie dostalam odpowiedzi.
    • ichi51e Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 16:15
      Ja bym chyba Klekotki wolala smile
      • astomi25 Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 16:28
        Emerytom sie klekotki spodobaja?
        • ichi51e Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 16:35
          Bardziej kameralne niz dolina - piekny ogrod i okolice - bardziej takie do ogarniecia.
          • ichi51e Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 16:41
            Ot - Gessler bezcenna big_grin "czy oni sa mafia hotelarska w regionie??"
          • astomi25 Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 16:42
            Dzieki popatrze.
    • annajustyna Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 16:36
      Pani Magda Gessler by nie polecila wink.
    • agata0 Re: Dolina Charlotty, polecacie? 18.01.15, 20:44
      A o jakiej porze roku? Bo tak się zastanawiam, co tam zimą można robić w sumie...

Ja nie byłam gościem hotelowym, ale 'przelotnym' - spędziliśmy dzień nad jeziorem, dzieci były w parku linowym. Teren pięknie zagospodarowany. Jedzenie w restauracji bardzo dobre.

To było latem. I dzień był koncertowy, więc było bardzo dużo ludzi z zewnątrz (trudno liczyć na spokój wtedy).
    • klawiatura_zablokowana Re: Dolina Charlotty, polecacie? 19.01.15, 20:00
      Ja byłam w sierpniu, na festiwalu (pod namiotem). Ogólnie miejsce bardzo ładne, chociaż przyjemne raczej dla ludzi młodych i rodzin z dziećmi. Duże tereny zielone, woda, park linowy, zoo. Za dnia wyskakiwaliśmy pociągiem do Ustki, bo dla dorosłych nie było tam co robić. Chyba, że ktoś chce się konkretnie ponapawać zielenią i pływaniem rowerkiem wodnym.
    • aankaa Re: Dolina Charlotty, polecacie? 19.01.15, 20:12
      w jakim wieku są rodzice ?

zastanawialiście się nad jakimś pobytowym (7 dni) turnusie połączonym z zabiegami ?
      jest kilka firm, które organizują takowe (dojazd we własnym zakresie)
      ceny nie powalają, warunki hotelowe ok a na miejscu (w zależności od kondycji fizycznej/wyników badań) można dopasować coś, co nie zaszkodzi (bo w tak krótkim czasie nie pomoże) a uprzyjemni czas (nawet do 3 zabiegów dziennie w cenie + fanaberie za ekstra kasę)

na przełomie maja i czerwca mam takie miejsca - wracam jak nowa smile , nie ma dzikich tłumów, pogoda już też nie ta "pod psem". W wersji bardzo wypasionej (dokupienie pakietu SPA) cena porównywalna z Egiptem ( smile ) a wypoczynek o wiele atrakcyjniejszy niż schowanie się na tydzień za murem hotelu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka