naomi19 25.01.15, 01:05 Stosujecie? Musi byc jakis specjalny program do paneli czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-b1 Re: mop parowy do paneli? 25.01.15, 09:30 Mam stary model H2O i stosuję raz w miesiącu w celu odtrawienia podłoża z różnych środków myjących. Nie ma tam żadnego specjalnego programu-ważne jest tylko to, aby przed myciem dokładnie poodkurzać, aby mop nie porysował powierzchni np jadąc na piasku. Przeznaczam na jedno pomieszczenie jedną szmatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: mop parowy do paneli? 25.01.15, 13:59 Boje sie tylko ze podloga napecznieje od wilgoci. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: mop parowy do paneli? 25.01.15, 14:03 mam zestaw z odkurzaczem rainbow.Sprawuje sie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: mop parowy do paneli? 25.01.15, 14:33 naomi19 napisała: > Boje sie tylko ze podloga napecznieje od wilgoci. A szmatą/mokrym mopem podłóg nie myjesz? Parowego mam z 5 lat-wcześniej używałam go częściej, ale i tak na zmianę ze zwykłym, bo jest wysoki i nie wchodzi pod niektóre meble Po parowym moja podłoga szybciej schnie niż po zwykłym i parkiet i panele. Odpowiedz Link Zgłoś
wnetrzadlaciebie Re: mop parowy do paneli? 26.02.15, 08:59 z panelami ostrożnie bo nie lubią wilgoci, mop parowy dobrze jak ma opcję czyszczenia paneli bo w przeciwnym razie może zostawiać smugi i polecam raczej od święta a tak to tradycyjnie odkurzacz i mop www.panelex.pl/blog/porady/mop-parowy-a-panele-podlogowe tutaj poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś