Dodaj do ulubionych

Chrapanie zabieg

26.01.15, 16:13
Mam mocno chrapiacego meza,jak bardzo wole nie pisacsmileZdecydowal sie na zabieg w prywatnej klinice(jakas nowoczesna metoda..) i tu moje pytanie-czy ktos o tym slyszal,ma znajomego po czyms takim??Troche to kosztuje,a jesli pozniej skutek ma byc marny...sadBede wdzieczna za informacje!
Obserwuj wątek
    • anilka Re: Chrapanie zabieg 26.01.15, 16:27
      zabieg co robiący? prostujący przegrodę?
      • antyk-acap Re: Chrapanie zabieg 26.01.15, 18:27
        Nie lepiej przebić bębenki żonie?
    • mama_duzych_dzieci Re: Chrapanie zabieg 26.01.15, 22:08
      O jaki zabieg chodzi? bo jak przegroda to nic nie pomoże- chrapać będzie dalej. Był już wątek o chrapiących wręcz krzyczących ( nie umiem szukać żeby coś odgrzebać) Najpierw badanie, potem ewentualnie sposób leczenia. A może ma już bezdech nocny? i wystarczy aparat?
      www.novamed.pl/aparaty-do-zapobiegania-bezdechowi-nocnemu-cpap
      • blue.roana Re: Chrapanie zabieg 26.01.15, 23:09
        Ma byc to zabieg likwidujący chrapanie i bezdechy metodą KOBLACJI (CELON)
        wykonywany na podniebieniu miękkim i małżowinach nosowych.Na taki zakwalifikowal go lekarz po badaniu.Nie ma zbyt wiele opinii,w klinice zapewniaja ze chrapanie ustapi na pewno,ale czy faktycznie?..Dlatego zadalam pytanie,moze ktos sie orientuje w temaciesmile
        • riki_i Re: Chrapanie zabieg 26.01.15, 23:21
          Pomęcz wyszukiwarkę postów. Chrapanie można leczyć i "leczyć" na 1001 sposobów. Wiele z nich jest oszukańczych.
          • natalia.kaminska120 Re: Chrapanie zabieg 25.03.15, 11:42
            Ja wysyłałam swojego meza na zabieg do kliniki mml. wreszcie mam swiety spokoj i sie wyspiam.
    • milena83333 Re: Chrapanie zabieg 26.10.18, 12:50
      Mój mąż miał ten zabieg, trwał niecałe 45 minut a efekt jest zdumiewający - przestał chrapać! robił go w www.olimedica.pl
      w Szczecinie
      • tonik777 Re: Chrapanie zabieg 26.10.18, 15:52
        Tak słabo przędzie ta klinika, że odgrzebuje się wątek sprzed 3 lat?
        • riki_i Re: Chrapanie zabieg 26.10.18, 15:54
          Szukają jeleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka