beata985 30.01.15, 14:33 serio nie można zapobiec wywlekaniu staroci......??? czy to efekt zamierzony, żeby spamerzy mogli się wykazać i zareklamować???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: stare wątki.. 30.01.15, 15:10 To właśnie spamerzy wyciągają stare wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: stare wątki.. 30.01.15, 16:07 wiem, ale to jakaś plaga -co wątek to stary....bez przesady..... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: stare wątki.. 30.01.15, 16:44 Nie ma innej rady, jak nieodpowiadanie i klikanie w kosz/mail do forum@ przy spamerskich wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: stare wątki.. 30.01.15, 16:48 tak tylko zanim sie człowiek zorientuje to już odpowiedź naskrobi i enter wcisnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: stare wątki.. 30.01.15, 16:54 Rozumiem, bo sama nieraz daję się wkręcić, ale w kosz warto kliknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: stare wątki.. 30.01.15, 21:48 > Nie ma innej rady Jest. Wspólna zdecydowana postawa forumowiczów i moderacji przeciw rezygnacji z archiwizacji, co może w końcu uświadomi administracji jaki to głupi ruch. Oczywiście o ile moderatorzy zdobędą się żeby na czerwono pisać to samo co na czarno, czyli potępiać głupotę takiego otwarcia forum dla spamerów zamiast pisania o 'kontynuacji ciekawych dyskusji z przeszłości'. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: stare wątki.. 30.01.15, 23:22 Ej słuchajcie ale to chyba nie spamerzy. Wszystko wskazuje na to że ja wywlekłam stary wątek Morgen. Problem polega na tym że ja nie grzebałam po żadnych historiach (bo nawet do końca nie wiem jak się to robi) po prostu wypowiedziałam się w wątku który pojawił się na pierwszej stronie nie patrząc na daty. Może to nie spamerzy a jakiś bład systemu? Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: stare wątki.. 30.01.15, 23:28 > ja wywlekła > m stary wątek Morgen. po prostu wypowiedziałam si > ę w wątku który pojawił się na pierwszej stronie Czyli spamer wyciągnął, moderacja zauważyła i skasowała spam, więc jego post zniknął i teraz twój wygląda jako ten pierwszy po 'skoku' dat. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: stare wątki.. 30.01.15, 23:31 No może. Nie pamiętam wszystkich wypowiedzi z tamtego wątku. Po prostu jak sprawdziłam daty nagle się okazało że to ja byłam po skoku daty. Co mnie niezmiernie zdziwiło... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: stare wątki.. 31.01.15, 00:05 Pewnie wpis spamera już został usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś