Dodaj do ulubionych

Martwy kran

15.02.15, 18:24
Po wczorajszym wystąpieniu kandydatki Ogórek zastanawiam się, czy nie było zasadne jej długotrwałe milczenie. Może (bardzo) młody elektorat łapie się na to, co ta kobieta wygaduje, tak, jak łapał się na to, co wygadywał Korwin-Mikke, ale ja już chyba za stara jestem, żeby nie słyszeć tych dyrdymałów o martwym kranie, pisaniu prawa na nowo i depeszach do Putina. Ciekawa jestem, czy ona to sama wymyśla, czy ktoś jej to wymyśla i czy prompter nie jest jednak całkiem dobrym wynalazkiem.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Martwy kran 15.02.15, 18:30
      Nie będę miarodajna, bo nie była w stanie jej słuchać i wiedzę czerpię z memów + demotów i chyba mi wystarczy. Ona należy do tych kobiet, które usta powinny otwierać głównie w celu zrobienia loda.
      Wymysla kojarzy się z mysleniem. IMO bezzasadnie w tym wypadku.
      • kawka74 Re: Martwy kran 15.02.15, 18:38
        Trafiłam na Magdalenę O. przypadkiem, oglądając informacje na temat płonącej Trasy Łazienkowskiej. W tv jednocześnie na pasku pojawiły się dwie informacje: "Inauguracja kampanii wyborczej Magdaleny Ogórek" i "Pożar na Trasie Łazienkowskiej" - w zabawie forumowej pierwsze miejsce byłoby gwarantowane ;p
        • triss_merigold6 Re: Martwy kran 15.02.15, 18:39
          LOL, ona jest dziwna. Płonąca Trasa Łazienkowska mnie osobiście robi bardzo źle na dojazd, bardzo.
    • a.va Re: Martwy kran 15.02.15, 18:32
      To, co wygaduje, jest absurdalne, ale na mnie jeszcze gorzej działa to, jak strasznie ta kobieta wrzeszczy, tak jakoś histerycznie. A o depeszach do Putina to chyba miała być odpowiedź na wcześniejsze zarzuty Palikota, że jak pani Ogórek poradzi sobie z Putinem, skoro boi się w ogóle odezwać.
      • verdana Re: Martwy kran 15.02.15, 18:56
        Przepraszam , musiałam:
        Dlaczego Ogórek nie śpiewa.

"Pytanie to, w tytule,
        postawione tak śmiało,
        choćby z największym bólem
        rozwiązać by należało.

Jeśli ogórek nie śpiewa, i to o żadnej porze,
        to widać z woli nieba
        prawdopodobnie nie może."
        Myślę, ze to jest właściwa odpowiedź.
        • kawka74 Re: Martwy kran 15.02.15, 19:16