rhaenyra 02.03.15, 10:30 ciachnąć czy nie ciachnąć oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: grzywka 02.03.15, 10:53 Nie. Mam fryzurę na boba. Z grzywką osiągam dystyngowany wygląd pokojówki z Pan wzywał milordzie. I nie przeszkadza mi to co pare lat zrobić sobie grzywki z wiara z "tym razem będzie inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: grzywka 02.03.15, 10:56 Nieeeee! Ja moją grzywkę kocham i nienawidzę jednocześnie - ładnie mi z nią, wygląda świetnie. Ale wymaga podcinania co 3 tygodnie (a najlepiej co 2,5). Za każdym razem idąc na podcięcie mówię sobie, że to ostatni raz i ją zapuszczę, żeby mieć święty spokój i za każdym razem się łamię. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: grzywka 02.03.15, 13:34 Ha, dlatego ja nauczylam sie sama podcinac grzywke, zwlaszcza ze mam prosta, bez zadnych "udziwnien" . Bez grzywki wygladam jak smetny spaniel. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: grzywka 02.03.15, 13:56 sama bym sobie zrobila i sama skracala wiec problem z fryzjerem odpada Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: grzywka 02.03.15, 13:44 Ciachnąć, najwyżej odrośnie, jak ci się nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś