Dodaj do ulubionych

kolorujecie?

06.04.15, 19:41
znaczy kolorowanki, takie dla dorosłych ?
na przykład takie? ksiązka z obrazkami do kolorownia
uwielbiam, koloruję od ok 2 msc, czasem chwilę dziennie, czasem jak oglądam jakis film, czasem jak gadam z mężem. w święta duuużo. mam swoje kredki, dużo kolorowanek (no, taka książeczka super). obrazki piękne, uczucie wspaniałe smile
Obserwuj wątek
    • kota_marcowa Re: kolorujecie? 06.04.15, 19:55
      Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Tzn. kolorowanki dla dorosłych.
      Nie, nie chciałoby mi się smile
      • hemp_plant Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:02
        noo, ja lubię rysować, ale to czasochłonne- ale nie każdy lubi i umie rysowac, a po polskiej szkole każdy kolorować umie big_grin szybka sprawa, (choc zależy, do 6 dni koloruję takiego tygrysa.......) obrazki przepiękne mam w ksiązeczce.
        mój mąz patrzył na mnie na początku jak na wariatkę, potem też się trochę wciągnął, a wczoraj mi przeczytał z dumą, że książeczki do kolorowania topują listy bestsellerow amazona big_grin
    • marychna31 kolorowanka 06.04.15, 20:04
      Jak ktoś lubi i zadumac sie można:
      codziennikfeministyczny.pl/kiciputek-zeszyt-cwiczen-ekonomii/
      • memphis90 Re: kolorowanka 07.04.15, 10:20
        Niezłe. Ale kliknęłam też poniżej na kampanię przeciwko przemocy seksualnej i te mało subtelne odnośniki do waginy - okropne, fuj!
    • mynia_pynia Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:04
      Idealne na nudne szkolenie. Dzieki za pomysl. Ja zamalowywuje kratki dlugopisem w notatniku, praktycznie pezy każdej rozmowie jak jesyem np w danej chwili sluchaczem to maluje-zapewne jakbym byla ba spotjaniu z prezydentem wieksza grupa tez bym naliwala, robie to wszedzie.
      • kota_marcowa Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:06
        Tylko trochę głupio wyciągać pudło kredek i kolorowankę na firmowym szkoleniu big_grin
        • hemp_plant Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:10
          1. kolorowanki, te ksiązeczki mają takie perforowane kartki- latwo wyrwac i wziąć kartke, ale dwustronną
          2. ja w takim wypadku biorę 2, 3 kredki (oczywiście dopoasowane do pomysłu big_grin) - część zostawiam bialych, część czarnych jest i te kolory- wuala, pieknie wychodzi!
          tak dyskretnie....
          aaa, jeszcze mandale robiłam na szkoleniach lub poważnych rozmowach dot. projektu- podobno zwiększają kreatywnośc....
      • hemp_plant Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:06
        ja nawet nie na nudnym, ale jak nie robie notatek, jak rozmawiam to koloruję- idealnie sie sprawdza........
      • aurinko Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:07
        mynia_pynia napisała:

> Idealne na nudne szkolenie. Dzieki za pomysl. Ja zamalowywuje kratki dlugopisem

Polecam grę w kropki pl.wikipedia.org/wiki/Kropki_%28gra%29 wink
        • rosapulchra-0 Re: kolorujecie? 07.04.15, 07:34
          Ileż ja się w te kropki w podstawówce nagrałam! smile
    • e-kasia27 Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:05
      Nie, kolorowanek nie koloruję, ale podobne esy-floresy rysuję, jak na przykład gadam przez telefon, siedzę na nudnym zebraniu itp....- i uwielbiam to robić.
    • zuleyka.z.talgaru Re: kolorujecie? 06.04.15, 20:44
      O, ja mam taką książkę. Z empiku. Jak mnie coś/ktoś wnerwi to sobie siadam i koloruję. Nie przypuszczałam, że mogę się w taki sposób zrelaksować. Oczywiście - dobór kolorystyczny nie zawsze jest głęboko przemyślany wink ale suma sumarum kolorowanie relaksuje i odstresowuje.
      • hemp_plant Re: kolorujecie? 07.04.15, 00:09
        też taką mam- grafika przepiekna!
        dokładnie- sa to kolorowanki "antystresowe" i wspaniale relaksują.
    • mamaa3d Re: kolorujecie? 06.04.15, 21:00
      Uwielbiam, już córki nie przychodzą, bym cos im pomogła, bo się kończy, że ja maluję a one się ze mnie śmieją big_grin oraz układanie lego smile
      • wilowka Re: kolorujecie? 07.04.15, 00:26
        Ale fajne - gdzie to można kupić? Rewelacja, nie wiedziałam że coś takiego jest.
        Fajne na prezent dla zakręconych znajomych smile
        • rhaenyra Re: kolorujecie? 07.04.15, 00:58
          jakie fajne big_grinbig_grinbig_grin

wilowka wpisz w allegro kolorowy antystresowy
        • hemp_plant Re: kolorujecie? 07.04.15, 09:11
          np w empiku wydane w polsce, ja mam tez takie we francji wydane- są graficznie cudne cudne cudne!
        • iwles wilowka 07.04.15, 10:15

zmniejsz proszę sygnaturkę.

• wilowka Re: wilowka 07.04.15, 11:54
            Ok smile Zepsuła mi się i bez sensu taki klocek smile
    • mayaalex Re: kolorujecie? 07.04.15, 00:29
      tak! dostalam w piatek Secret Garden Johanny Basford, musze teraz kupic nowe kredki smile
      • andaba Re: kolorujecie? 09.04.15, 22:17
        Takich fajnych nie, jak sie nudzę (albo rozmawiam przez telefon) wykańczam wzgardzone kolorowanki córki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka