Dodaj do ulubionych

Fajny blog dla puszystych

05.05.15, 22:42
Nie chcę odkopywać starych wątkow, a przypadkiem napatoczył mi się na Facebooku taki oto blog:
www.mycurvesandcurls.com/
i postanowiłam go tu wcisnąć, może komuś się przyda. Oprocz zdjęć blogerki jest tam dużo odniesień do ciekawych ciuchów, butów i dodatków.
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Fajny blog dla puszystych 05.05.15, 22:45
      Ematki są zainteresowane tylko blogami zwiazanymi z rozmiarowka 36.
      • lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 05.05.15, 22:48
        Mamy tu sporo XL-ek, ktore się śmiało do tego przyznają.
      • edelstein Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 18:49
        Jestem zainteresowana blogami dla normalnych kobiet,nie wieszakow i nie grubasow.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 05.05.15, 22:47
      Po co taki blog tu, gdzie same ideały przebywają big_grin

• lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 05.05.15, 22:49
        Kamerek nie ma, nie będzie widać, kto czyta tongue_out
        • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 05.05.15, 22:52
          big_grin
    • lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 08:23
      Założyłam wątek bez własnego komentarza, więc teraz uzupełniam smile
      Moim zdaniem ta kobieta ubiera się świetnie, bo reprezentuje bardzo odważny styl (jak na osobę o dużych gabarytach), a jednoczesnie na żadnym z obejrzanych przez mnie zdjęć nie wygląda karykaturalnie. Patrząc na nią myślę: gdyby ubrała się bardziej zachowawczo, na pewno nie wyglądałaby szczuplej, a na pewno prezentowałaby się mniej ciekawie.
      • lisek.chytrusek Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 08:41
        Dziewczyna jest super. Ubrana w moim stylu, kolorowo, odważnie. I bardzo ładna, owszem, z nadwagą, ale kształtna, ma zarysowaną talię, fajny biust i bardzo zgrabne łydki. No i te włosy!
        Z inspiracji raczej nie skorzystam (nie mój rozmiar, a co, pochwalę się smile ), ale popatrzę z przyjemnością.
        • edelstein Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:14
          Nadwaga?ona jest otyla
          • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:14
            Myślałam, że to blog dla kotów, a nie dla grubasów, puszysty może być kot albo sweter, a nie otyła kobieta (lub otyły mężczyzna).
      • edelstein Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:16
        Tu tez nie?

www.mycurvesandcurls.com/2015/04/flower-power.html?m=1
        • lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 13:51
          Tutaj akurat srednio, z powodu bluzki. Na tym ujęciu nie jest najgorzej, ale prawdopodobnie z tyłu wygląda to niedobrze.
        • aneta-skarpeta Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:26
          ta babka to armata dobrze ponad 100kg

ale jak na nia patrzę to mi sie ona podoba- nie w sposob seksualny- tylko ze fajnie sie ubiera, z jajem, ze ją moda bawi, że wygląda na szczęsliwą i spełnioną
          • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:28
            Spełnioną chyba pizzowo i hamburgerowo.
            • wegatka Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:33
              Gazeta, nie oddaj kału z przejęcia.
            • aneta-skarpeta Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 17:36
              jakie to ma znaczenie? wazne ze szczęśliwa
              • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 17:41
                Skąd wiesz, że szczęśliwa? Bo gruba i na zdjęciach do bloga (czyli pozowanych, nie z zaskoczenia) się uśmiecha? Może nie masz figury nastolatki, ale mózg jak najbardziej smile
                • aneta-skarpeta Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 21:02
                  Musisz uwierzyc na slowo, ze nie tylko chuda d*pa wpływa na dobre samopoczucie
                  • lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 22:26
                    big_grin
    • lilly_about Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 09:10
      Przejrzałam. Genialnie się kobietka ubiera! Umie czerpać z mody i świetnie sie nią bawi.
    • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:36
      no odwazna

ja jej gabarytów nie siegam ale nadwage mam i nie odwazylabym sie nasadzic na tyłek białych obcisłych spodni
      a moze sie odważyc jednak
      • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:38
        Sama siebie ograniczasz smile
        • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:43
          oszszsywiscie smile)

wczoraj zalozylam se bluzeczke w fasonie tak bardzo polecanym dla osób z nadwagą - taka z odciętym biustem zakłądanym kopertowo a nizej luzno i zwiewnie

jakby nie patrzec - w moim przypadku to 7-my mieisąc ciązy smile))
          • iwoniaw Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:48
            O, ja też w takim fasonie wyglądam jakbym na porodówkę jechała - mam wyraźną talię, dużo szczuplejszą niż biust i biodra i zasłonięcie jej "luźnym i powiewnym" akurat w tym miejscu ciuchem daje efekt wizualny +20 kg wink
          • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:49
            To mam taką kiece - unosi się przepięknie na brzuchu - jak to ujął mój syn - "wyglądasz jak gałka lodów" big_grin też się ograniczam, bo nie wiem czy gdzieś w tym wystąpie a po ciąży to chyba jednak za wielka na mnie będzie smile
            • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:58
              noo
              zeby bylo smieszniej - dzis zalozylam troche inną = tez kopertowa na biuscie ale nizej to zalozenie tez dokladne "zakłąda" sie na sylwetkę, na calej długosci , tak do tyłka mniej wiecej , do tego obcsiłe długe rekawy i wygladam super - o dziwo nie widac nic dodatkowego , wszystko łądnie zgubiło sie w tych założeniach , wszyscy pytaja czy schudłam smile))
              • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:37
                Kurde, a ja myślałam, że w ciąży jesteś big_grin
                • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 10:26
                  e nie , ale bylam i niestety figura zrobila mi niespodzianke - nie wyglądam po niej jak anja rubik sad
          • aneta-skarpeta Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:27
            te bluzki dedykowane dla pan z nadwagą to nieporozumienie- na starcie +10 kg się ma

ja mimo gabarytu nie mam zbyt duzego brzucha, ale w bluzce odciętej wyglądam jak w ciązy i zwaliście
      • beataj1 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:42
        Pewnie. Przecież to nie kwestia koloru a fasonu i kroju.
        Ja białych spodni nie lubie z innego powodu bo są niepraktyczne - ale ja jestem typem który ekstrahuje plamy z powietrza i białe spodnie u mnie są białe max do 10 minut i zaraz zdarza się jakaś katastrofa.
        Na to lato ambitnie kupiłam sobie żółte spodnie. Ciekawe czy częściej będą w pralce niż na moim tyłku smile
        ]
        • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:49
          wiesz ale ta blogerka, jak widze, swój styl oparła na calkowitym łamaniu tzw zelaznych zasad

bo przeciez aboslutnie kazdy krawiec, stylista czy inny pajac powie ci ze przy otyłosci absolutnie zakazane są - długosci odsłaniajace tyłek, poprzeczne pasy, duze wzory kwiatowe, wszlekei ramiączka odsłaniające barki i ramiona , zestaw typu dół jasny -góra ciemna, spodnie o dlugosci 3/4 itp ,
          • beataj1 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:54
            Ale te zasady się zmieniają ostatnio. Kiedyś zasady ubierania grubych osób polegały na: ukryj, zakryj, przykryj i zminimalizuj.
            Teraz jest podkreśl, ciesz się i baw się.
            i ona to wprowadza w życie.
            Zobacz jak się generalnie zmienia odbiór kobiecego ciała. Kiedyś dziewczyny z dużymi tyłkami wyprawiały cuda by je schować. A teraz im większy tył i im bardziej podkreślony tym lepiej. Fakt że rasa kaukaska nie będzie miec takiego tyłka jak nieco ciemiejsze ale i tak przestajemy się wstydzić.
            • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:58
              Mi się zdaje, że takie krygowanie się to w Polsce jedynie. (no ale nie wiem, bo nie mieszkałam dłużej za granicą), ale np. w UK ludzie chodzą różnie ubrani i nikt nikogo nie szykanuje.
            • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:02
              no troche na zasadzie - jak nie da rady schować to podkreslic ?

to tak jak z karaluchami - co robic jak nie da rady wytłuc ? - pokochać!
              • beataj1 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:04
                Nie, bardziej na zasadzie - po co chować skoro jest fajne.

PO prostu duże tyłki okazały się być fajne i seksowne.
                • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:20
                  Dla kogo?
                  • aneta-skarpeta Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:31
                    dla tych co lubią duze tyłkitongue_out
          • iwoniaw Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:59
            No i przynajmniej w części tych łamiących zasady zestawów wygląda bardzo dobrze - a na pewno lepiej niż w takich powszechnie uważanych za "odpowiednie" dla grubych.
            Wydaje mi się, że większe znaczenie niż czy ktoś jest chudy/gruby/idealny wagowo ma to, w jaki sposób tyje i ogólnie jaki ma typ sylwetki. Jeśli komuś w pierwszej kolejności wywala brzuch, to wiadomo, że w innych ciuchach będzie wyglądał lepiej niż ktoś, komu wszystko idzie w biodra i tyłek. Ktoś, kto ma krótkie (w stosunku do całej swojej sylwetki) nogi w czym innym wygląda korzystnie niż osoba z krótkim "korpusem" etc. etc.
            • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:03
              wlasnei -proporcje są wazne - ta pani mimo wagi jest proporcjonalna

ja np mam duzo za duzo w tyłku i brzuchu ale biust taki mały jak przed ciążą - całosc przy wysokim wzroście robi sie problematyczne
              • edelstein Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 18:53
                Proporcjonalna?kup sobie okulary.Ona ma doopie duzo wieksza niz gore.
          • aneta-skarpeta Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:30
            ja jestem mniejsza niz ta blogerka, ale mam podobne proporcje i wbrew zasadom- okropnie wyglądam w spodniach z prostymi nogawkami
            najlepiej w cygaretkach 7/8, bo mam bardzo szczupłe łydki i kostki

w spodniach z prostymi nogawkami wyglądam jak wielki słup
        • lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 13:56
          Dogmat o "pogrubianiu" białych spodni to ściema.
          Miałam białe spodnie, ktore wyszczuplały mnie nieziemsko, miałam i czarne, w ktorych wyglądałam grubiej niż w białych. Co prawda to działo się w rozm.38, ale myślę, że w większych jest tak samo. Liczy się bardziej fason, niż kolor.
          • aquella Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 14:20
            też tak mam, fason to podstawa ale mimo dwóch takich samych spodni ciemnych i białych lepszy efekt był przy białych i czarnej tunice niż ciemnych spodniach i góra już obojętne a rozmiarzysko to ja mam solidne
    • nihiru Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:45
      Fajny blog, choć wolę girlwithcurves.com/
      (mam w zakładkach, mimo że sama noszę ze trzy rozmiary mniejwink)

Obydwie babki pokazują, że można fajnie ubierać się niezależnie od rozmiaru, a rady typu "otyłe osoby powinny nosić wdzianka zakrywające biodra" można o kant pupy (okrągłejbig_grin) potłucbig_grin
    • kota_marcowa Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 10:48
      Fajnie się ubiera trzeba przyznać.
    • mary_lu Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:13
      Chciałabym umieć tak się ubierać. Jak byłam grubsza, to totalnie się maskowałam. Czerń/granat/ciemnoszary od stóp do głów, tylko kilka "bezpiecznych" fasonów.

Teraz też brakuje mi takiego drygu... Zachwycona jestem girlwithcurves, choć mamy zupełnie inne figury i daleko mi do jej skóry, włosów i twarzy, to wiele jej stylizacji to dokładnie taki efekt, jaki bym chciała uzyskać. Już kupiłam dwie pary butów inspirowanych jej blogiem, będę kombinować coś dalej.

Też kiedyś bałam się białych spodni. Jednak musiałam kilka razy je założyć, strasznie wbrew sobie, a po obejrzeniu zdjęć stwierdziłam, że są jak dla mnie stworzone...
    • kowalka33 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:25
      Ciekawy blog, polskie blogi modowe to absolutna porażka. Te które widziałam wołają o pomstę do nieba (chyba że ematki znają jakiś). Albo koszmarna tandeta albo słupy reklamowe sklepów dla XXl. Może te zachodnie babki mają więcej kasy i możliwości jednak.
      • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:18
        Przede wszystkich w Polsce jest nadal mimo wszystko mniej spaślaków niż na zachodzie więc mniejsza szansa, że ktoś będzie prowadził coś fajnego. Poza tym Polki - spaślaczki całkiem słusznie zamiast zakładać blogi o ciuchach XXL biorą się za siebie i zakładają blogi o odchudzaniu, z dietetycznymi potrawami itp. zamiast udawać, że przy pomocy szmat będą sexy lub choćby ładne mają 30 kg sadła.
        • elf1977 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 17:52
          Ziajesz jadem.
    • stasiowa-marynia Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:37
      fajny blog, super kobieta, piękna i mimo nadwagi seksowna. zazdroszczę jej wyglądu,fantazji i odwagi,której mnie brakuje.
      zalinkowane przez edel spodnie w paski genialne- świetnie tuszują, w życiu bym nie powiedziała,że coś w poprzeczne paski może tak dobrze wyglądać na tęższej osobie.
      • mozambique Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:42

no ale serio - naprawde zachwyca was ten look ? ( miniówka)

www.mycurvesandcurls.com/search/label/Outfit%20post
        bo mnie nie
        • stasiowa-marynia Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:43
          no ten może najmniej ale reszta bardzo ok.
        • zuleyka.z.talgaru Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:43
          Ani nie zachwyca ani nie odraża/uraża itp. wink

• gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:16
        Przytyj z 20 kg to przynajmniej wyglądu już nie będziesz jej zazdrościć big_grin Odwaga to przyznanie się, że jest się nieatrakcyjnym grubasem i próby schudnięcia co często nie jest łatwe, a na pewno dużo trudniejsze niż strzelenie sobie fotki w spodniach, bluzie, nawet jeśli wszystko jest dobrze dopasowane do siebie.
        • elf1977 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 17:54
          Nazywanie każdej osoby z nadwagą "grubasem" jest żenujące.
          • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 17:57
            Z nadwagą może nie, ale z otyłością jak najbardziej jest adekwatne. W czasach mojej młodości telewizja publiczna puszczała program "Klub Kwadransowych Grubasów" gdzie ludzie pod okiem kamer się odchudzali i jakoś nikomu to nie przeszkadzało, nawet zakładano takie kluby grubasów (z taką właśnie nazwą) w różnych miastach, ludzie tam ćwiczyli i się odchudzali, a nie szukali nowych ciuszków na swój bęben i duże wylewające się dupsko bo tym jest otyłość a nie "sexy dużą pupą" ani "puszystością".
            • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 18:14
              Tak Ci trolu przeszkadza że ktoś przez chwilę poczuje się lepiej?
              • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 18:51
                Nie tędy droga i tyle. Dieta i walka z kilogramami - tak. Maskowanie problemu, nie przeczę - ładnymi ubraniami - nie i jeszcze raz nie.
                • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 18:56
                  Bredzisz gazeciarz jak zawsze big_grin
                  Ale ok, pokaż proszę, jak powinny się ubierać osoby otyłe aby poprawić Ci samopoczucie?
                • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 19:05
                  Czy takie, niemaskujące nadwagi stroje są dla Ciebie do przyjęcia? wink
                  i.wp.pl/a/f/jpeg/26221/obede440.jpeg
                  • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 19:08
                    Osoby chore (a takimi są osoby otyłe) przede wszystkim powinny się skupić na zdrowieniu czyli chudnięciu, a nie fatałaszkach. Na fatałaszkach niech się skupią jak już osiągną docelową zdrową wagę.
                    • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 19:11
                      Nie wiem czy wiesz, nie chudnie się w tydzień lub miesiąc. Wychodzenie z otyłości to conajmniej rok, dwa z życia, więc ponawiam pytanie, co nosić w tym czasie według gazeci?? Bo coś nosić trzeba.
                      • wegatka Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 20:26
                        Gazeta po prostu jest świadoma swojej beznadziejnej urody, bo niezależnie od tego, czy jest szczupła, czy gruba, to i tak jest paskudna, więc nie może znieść myśli, że ktoś, pomimo tego, iż gruby, może wyglądać ponętniej, niż ona big_grin
                    • lady-z-gaga Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 22:30
                      Paradoksalnie, żeby osoba gruba miała siłę psychiczną do chudnięcia, musi zaakceptować siebie. Jesli będzie jednym wielkim kompleksem, to nie będzie miała dość charakteru, aby z nadwagą walczyć.
                      • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 08:01
                        A narkoman/alkoholik też ma zaakceptować swój nałóg by móc wyzdrowieć?
                        • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 10:31
                          Nikt nie mówi o akceptowaniu nałogu czy choroby, tylko o akceptowaniu i lubieniu siebie, nawet z nałogiem, otyłością, czy co kto tam ma. Myślenie o sobie: jestem wstrętnym grubasem/alkoholikiem/cokolwiek i nie zasługuję nawet na nową parę ładnych gaci póki tego nie zmienię niszczy człowieka i nie daje mu siły do walki.
                          • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 10:35
                            Szkoda kasy, nie lepiej odłożyć na ciuchy docelowe albo dietetyka?
                            • iwoniaw Tak, a przez parę lat odchudzania 07.05.15, 10:36
                              chodzić bez niczego? Dopiero by wątki były na forum big_grin
                            • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 10:43
                              Nie wszyscy spędzają życie na kanapie i wystarczy im jedna para dresów na cały rok. Wyobraź sobie że nawet otyli ludzie chodzą do pracy, klubów, teatrów, i w te wszystkie miejsca trzeba się w coś ubrać.
                              • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 10:44
                                No, ale na te dwa lata do wagi docelowej wystarczą dwie zmiany do pracy, jedna na uroczystości, jedna do klubu, po co więcej?
                                • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 10:47
                                  Po to żeby Ci żal d.pe ściskał.
                                • iwoniaw gazeta, to że ty nie masz ciuchów 07.05.15, 10:49
                                  na zmianę nie oznacza, że wszyscy tak chcą big_grin
                                • wegatka Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 11:02
                                  gazeta_mi_placi napisała:

> No, ale na te dwa lata do wagi docelowej wystarczą dwie zmiany do pracy, jedna
                                  > na uroczystości, jedna do klubu, po co więcej?

Po to, żeby potem takie durne gazety nie pisały, że grubasy to fleje, bo chodzą wciąż w tych samych ciuchach i śmierdzą.
    • inguszetia_2006 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 11:50
      Witam
      Bardzo fajny. A puenta jaka jest? Mamy zacząć więcej jeść, czy co?wink
      Pzdr.
      Ing
    • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 14:52
      świetna jest smile
    • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:14
      Promowanie patologicznych wzorców.
      • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:17
        Promowanie patologicznych wzorców to jest Twoja postać na forum, gazeciarzu wink
        • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:19
          Otyłość jest patologią czy chce tego czy nie. Sama chcesz schudnąć, po co?
          • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:28
            Otyłość jest niezdrowa, ale otyli ludzie istnieją, chcą dobrze się czuć, ładnie wyglądać. Nie ma powodu żeby nie wychodzili z domów i ubierali się w worki po kartoflach.
            Polubienie siebie takim jakim się jest jest pierwszym krokiem do zmian na lepsze, a nie do stagnacji.
            • gazeta_mi_placi Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:31
              Anoreksja nie jest zdrowa, ale anorektycy istnieją, chcą się dobrze czuć i ładnie wyglądać. Nie ma powodu by nie wychodzili z domu i nie interesowali się modą. Polubienie anorektyka takiej figury jak ma jest pierwszym krokiem do zmian.
              • peggy_su Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 15:34
                No i racja, kto mówi inaczej?
      • elf1977 Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 17:56
        A jak oglądamy modelki z niedowagą to jest promowanie dobrych wzorów?
        Nie wszystko, co nosi ta dziewczyna mi się podoba. Ale wolę oglądać ją z jej sadłem niż modelki z wystającymi kolanami i zbolałymi minami.
    • kota_marcowa Re: Fajny blog dla puszystych 06.05.15, 20:50
      Jeny, no jest gruba, wiadomo, że od zakładania fajnych ciuchów chudsza nie będzie i cokolwiek by nie założyła, będzie wyglądać jak gruba baba, ale przynajmniej wygląda jak gruba baba w fajnych ciuchach.
      Podoba mi się jej styl, moim zdaniem ubiera się lepiej niż większość pożal się boże naszych blogerek modowych.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Fajny blog dla puszystych 07.05.15, 00:47
        fajny blog ale autorka ma specyficzne cechy, ktore sprawiaja,ze pomimo gabarytow wyglda dobrze:
        -duzy biust rownowazany w jakims stopniu dol,
        -szczuple lydki i kostki,
        -burza wlosow,
        -ciemna skora, ktora wspolgra z zywymi jak i pastelowymi barwami oraz sprawia, ze celulit jest mniej widoczny

tworzy kolorowa masywna bryle, ktora zaczyna sie burza wlosow i konczy zgrabnymi lydkami i kostkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka