Dodaj do ulubionych

bez żartów gdzie jest 18lipiec???

14.09.04, 10:01
Obserwuj wątek
    • umasumak Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 10:07
      Chyba ma nas dość....
      • michiko szkoda 14.09.04, 10:13
        lubiłam czytać jej posty. moze wróci...
    • sakada Michiko 14.09.04, 10:17
      Masz maila na privie.
      • ewa2233 dziewczyny, dajcie spokój! 14.09.04, 10:19
        To wolny kraj!
        Każdy ma prawo "być albo nie być" , no nie?
        • michiko a tobie o co chodzi? 14.09.04, 10:24
          to wolny kraj więc zapytałam. wolno mi!!!
    • ja_goda Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 10:24
      Moze ma urlop?
    • michiko ta rzeczywistość1 14.09.04, 10:25
      18lipiec tam napisał ze znika. ta chora baba wypłoszyła ludzi
      • ewa2233 SPOKOJNIE ! :)) 14.09.04, 10:58
        michiko napisała: a tobie o co chodzi? to wolny kraj więc zapytałam. wolno mi!!!

Oczywiście, że wolno zapytać.
        Tylko napisałaś takim tonem, jakby "żarty się skończyły" smile))
        Bez przesady.
        Znikam z wątku, bo niechcący się wkręcam. Pa smile
        • ciezarowka1 Re: SPOKOJNIE ! :)) 14.09.04, 11:10
          Jakby lipcowi zależało,żeby napisać tutaj co się z nim dzieje i jeżeli się boi
          rzeczywistości- "koleżanki" z pracy (co to dla mnie bardzo podejrzane jest)to by
          pisał i po pracy.
          Zawsze może wpaść do koleżanki, czy do kafejki internetowej, jeżeli w domu nie
          jest podłączona.
          a jak znam życie, to ona po prostu czekała na ten wątek, czekała aż Wam jej
          zabraknie.
          I tak podniesiona na duchu w krótce okaże się Wam w swej wspaniałości.
          Czego tęskniącym serdecznie życzę.
          • marianka15 Re: SPOKOJNIE ! :)) 14.09.04, 12:24
            Ja bym za nią tak nie tęskniła - mając na uwadze jeden z ostatnich jej postów:
            dziewczyna rozczarowana i zrozpaczona pisze, że nie udało sie jej uzyskać dwóch
            testowych kreseczek, a Lipiec na to "Tragedia się jakaś stała?"
            W tym momencie zrozumiałam, dlaczego ma tak zagorzałych przeciwników.
            Pomyślałam sobie nawet niezbyt ładnie: O większy i twardszy od Lipca beton jest
            chyba trudno...
            • danik1 Re: SPOKOJNIE ! :)) 14.09.04, 13:13
              Tez uwazam, ze forum emama nie jest dla 18lipiec jezeli chce wyglaszac takie
              poglady!!! Jej obecnosc tutaj jako niematki na pewno w jakis sposob ozywia to
              forum pod warunkiem, ze nie wtraca swoich chamskich, przemadrzalych uwag na
              tematy o ktorych zupelnie nie ma pojecia.
              Reasumujac, fajnie jest czytac niektore jej wypowiedzi, ale po takich jak np.
              przytoczyla tu marianka15 (a to jeszcze nic) odczuwam ogromna niechec do tej
              panny!!!
    • mama_dominika Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 14:18
      A mnie się zdaje, że ona poprostu stoi w kolejce w banku PKO BP bo musi wpłacić
      kasę do 12 i pewnie znowu krew ją zalewa na tę instytucję (czego się wcale nie
      dziwię).
    • ulkapolla Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 15:34
      A ja ją lubię. Kontrowersyjna jest ale cholernie inteligentna. Ma specyficzne
      poczucie humoru, które nie każdy rozumie. Dlatego wzbudzala tyle emocji swoimi
      postami.
      • ciezarowka1 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:33
        ulkapolla napisała:

> A ja ją lubię. Kontrowersyjna jest ale cholernie inteligentna. Ma specyficzne
        > poczucie humoru, które nie każdy rozumie. Dlatego wzbudzala tyle emocji swoimi
        > postami.

Stosunkowo niedawno tu jestem, proszę ulkapollo o linki do jej wypowiedzi
        świadczących o jej "cholernej inteligencji".
        • ulkapolla do ciezarowka 14.09.04, 16:52
          Nie naleze do tych co przeszukuja forum w poszukiwaniu cudzych wypowiedzi i
          tworza posty z linkami. Zainteresowala mnie lipiec to sobie z nia
          pokorespondowalam na prive, wybacz ale nie udostepnie tej naszej
          korespondencji. No moze slowo "cholernie" bylo tu nie na miejscu. Ale glupia
          nie jest i wrazliwa tez jest tylko inaczej niz niektrore matki.
          • malwes Re: do ciezarowka 15.09.04, 18:11
            ulkapolla napisała:

> Nie naleze do tych co przeszukuja forum w poszukiwaniu cudzych wypowiedzi i
            > tworza posty z linkami. Zainteresowala mnie lipiec to sobie z nia
            > pokorespondowalam na prive, wybacz ale nie udostepnie tej naszej
            > korespondencji. No moze slowo "cholernie" bylo tu nie na miejscu. Ale glupia
            > nie jest i wrazliwa tez jest tylko inaczej niz niektrore matki.

Taaaaak - chyba się z godzę, że jest "inteligentna inaczej" i "wrażliwa
            inaczej" - i będzie mi jej "inaczej" brakować.
      • marianka15 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:36
        Ulkapolla, ja w przytoczonym powyżej przykładzie wypowiedzi Lipca nic
        inteligentnego nie widzę, a już nie mogę powiedzieć, że jest "cholernie
        inteligentna". Ten przykład jest wg mnie całą prawdą o pannie Lipiec, bo tylko
        w takich sytuacjach, gdzie trzeba naprawdę myśleć, czuć i rozumieć można poznać
        człowieka. Nie widzę też w tym przykladowym wątku miejsca na dowcip, na
        specyficzne poczucie humoru. Nie ta sytuacja, nie to miejsce, nie ten klimat.
        Jeżeli tekst Lipca miał mieć taki właśnie lekki charakter, to tym bardziej
        podważam tę "cholerną inteligencję". Fakt, nie znam Lipca tak dobrze jak Wy,
        może powinnam przejrzeć archiwalne wątki, aby ocenić ją lepiej. Nie mam też
        prawa wysuwać opinii po jednym poście. Ale, ale... takich niefortunnych postów
        bywało - o ile pamiętam - więcej... Ale ten był (wg mnie) szczególnie
        idiotyczny i w dobitny sposób świadczy, że jej miejsce na forum dla matek -
        matek myślących o braku dwóch kreseczek, przeżywających w związku z tym własną
        tragedię - jest pomyłką. Jeżeli Lipiec kpi sobie z tragedii braku dwóch
        kreseczek, kpi sobie z uczuć matki.... Nie kończę, bo ta dyskusja - jak
        pokazało życie - nie ma sensu. a ustalono już, że forum jest dla wszystkich,
        nawet kpiących...
        Tylko jeszcze jedna mała refleksja: dzisiaj została zraniona
        autorka "brakujących kreseczek" - jutro może to być każda z nas. Ten mądry, kto
        potrafi się przed tym ustrzec...
        • ulkapolla Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:49
          I wlasnie o to chodzi. Generalnie to jest zdrowe podejscie z ktorym sie
          zgadzam. Nie udalo sie zajsc w ciaze - czy to tragedia? Nie. Moze
          niepowodzenie. Tragedia jest strata ciazy a nie fakt jej braku. Dziewczyna nie
          pisala, ze probuje od lat i ma 40-stke na karku itd. Prawdopodobienstwo zajscia
          w ciaze w konkretnym cylku wynosi 25%. Oczywiscie mogla sie nie odzywac ale ma
          przekorna nature wiec nie odpuscila. A tu od razu lincz i "cala prawda" o
          pannie lipiec.
          • jagienkaa Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:50
            ale to wcale nie dowód na jej 'cholerną' inteligencję.
            • ulkapolla jagienkaa 14.09.04, 16:56
              Wytlumaczylam wyzej o co mi chodzi i ze slowo "cholerna" bylo nie na miejscu.
              Mysle, ze ani mi ani "pannie l" nie zalezy na udowadnianiu jej inteligencji.
              Dodam jedynie, ze zlosliwosc jest jej przejawem (tak mowia).
            • ciezarowka1 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:58
              Dla niektórych zwykłe wyszczekanie jest synonimem cholernej inteligencji.
              • ulkapolla Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 17:02
                ciezarowka1 napisała:

> Dla niektórych zwykłe wyszczekanie jest synonimem cholernej inteligencji.

Dla mnie jest. I widze, ze juz nawet za sam fakt lubienia osoby kontrowersyjnej
                naraza sie na potepienie.
                Tolerancyjne, slodkie i kulturalne mamuski.
                • ciezarowka1 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 17:08
                  nie potępiam, ani Ciebie, ani lipca. Nie zgadzam się tylko Twoim poglądem, że
                  złośliwość i wyszczekanie są synonimem inteligencji.
                  Dla mnie nie są, co nie znaczy przecież, że potępiam Twoją osobę.
                  Inteligentna osoba wie kiedy zaszczekać, a kiedy się zamknąć i przeczekać.
                  • ulkapolla ciezarowka 14.09.04, 17:20
                    Oglada nie zawsze idzie w parze z inteligencja. Nie chce robic z lipca
                    bohaterki, po prostu ja lubie i tyle i lubilam jej obecnosc na forum. Na pewno
                    masz sporo racji, zreszta nie pierwszy raz. Pozdrawiam
                    • ciezarowka1 Re: ciezarowka 14.09.04, 17:35
                      Też ją lubię, chociaż nie zgadzam się z pewnymi opiniami na jej temat (ale nie
                      powiedziałabym, że lipiec jest kontrowersyjna, jej wypowiedzi są zwykle tylko
                      zaczepne). Z osobistymi opiniami jej samej zwykle również się nie zgadzam, ale
                      uważam, że dużo daje temu forum jej działalność.
                      Denerwuje mnie tylko lanie wody na jej młyn, to jak łechcecie jej dumę,
                      nazywając brak doświadczenia, wrażliwości, elementarnej czasem wiedzy
                      kontrowersyjnością, czy inteligencją właśnie.
                      Jeszcze raz podkreślam, że nie zależy mi na potępieniu kogokolwiek tutaj i mam
                      nadzieję, że moja wypowiedź o tym nie świadczy.
                      Pozdrawiam również smile
                      • rnaas1 pytanie do ciezarowki 14.09.04, 18:55
                        A kto ci taki fajny nick wymyslil? wink

• ciezarowka1 odpowiedź dla rnas1 14.09.04, 19:29
                          Po kilku miesiącach medytacji w odosobnieniu, walki z Chaosem udało mi się
                          wreszcie zjednoczyć z Kosmosem, wspiełam się na szczyty Najwyższej Świadomości i
                          własnego Intelektu i wymyśliłam. Sama!
                          A dlaczego pytasz?
                          Czyżby mój nick nie świadczył o powyższym?
        • rnaas1 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 18:54
          A brak dwoch kreseczek to taka tragedia? Chyba macierzynstwo rzuca sie
          niektorym na glowe i wykoslawia sposob myslenia.

Zranienie na forum? Strasznie nadwrazliwa jestes - trzeba miec dystans do
          tego, co tutaj ludzie pisza, a jesli sie go nie ma, to znaczy, ze sie nie
          doroslo do forumowania.

> Ulkapolla, ja w przytoczonym powyżej przykładzie wypowiedzi Lipca nic
          > inteligentnego nie widzę, a już nie mogę powiedzieć, że jest "cholernie
          > inteligentna". Ten przykład jest wg mnie całą prawdą o pannie Lipiec, bo
          tylko
          > w takich sytuacjach, gdzie trzeba naprawdę myśleć, czuć i rozumieć można
          poznać
          >
          > człowieka. Nie widzę też w tym przykladowym wątku miejsca na dowcip, na
          > specyficzne poczucie humoru. Nie ta sytuacja, nie to miejsce, nie ten
          klimat.
          > Jeżeli tekst Lipca miał mieć taki właśnie lekki charakter, to tym bardziej
          > podważam tę "cholerną inteligencję". Fakt, nie znam Lipca tak dobrze jak Wy,
          > może powinnam przejrzeć archiwalne wątki, aby ocenić ją lepiej. Nie mam też
          > prawa wysuwać opinii po jednym poście. Ale, ale... takich niefortunnych
          > bywało - o ile pamiętam - więcej... Ale ten był (wg mnie) szczególnie
          > idiotyczny i w dobitny sposób świadczy, że jej miejsce na forum dla matek -
          > matek myślących o braku dwóch kreseczek, przeżywających w związku z tym
          własną
          > tragedię - jest pomyłką. Jeżeli Lipiec kpi sobie z tragedii braku dwóch
          > kreseczek, kpi sobie z uczuć matki.... Nie kończę, bo ta dyskusja - jak
          > pokazało życie - nie ma sensu. a ustalono już, że forum jest dla wszystkich,
          > nawet kpiących...
          > Tylko jeszcze jedna mała refleksja: dzisiaj została zraniona
          > autorka "brakujących kreseczek" - jutro może to być każda z nas. Ten mądry,
          kto
          >
          > potrafi się przed tym ustrzec...
          • marianka15 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 20:10
            rnaas1 napisała:

> A brak dwoch kreseczek to taka tragedia? Chyba macierzynstwo rzuca sie
            > niektorym na glowe i wykoslawia sposob myslenia.
            > Zranienie na forum? Strasznie nadwrazliwa jestes - trzeba miec dystans do
            > tego, co tutaj ludzie pisza, a jesli sie go nie ma, to znaczy, ze sie nie
            > doroslo do forumowania.
            >
            A dlaczego odbierasz mi prawo do bycia wrażliwą-nadwrażliwą? W realu jestem
            osobą unikającą wszelkich konfliktów, bo tego nie lubię. Staram się nie obrażać
            innych (czasami niestety samo wychodzi...)- gdyż sama nie lubię być obrażana.
            Taka już jestem i taka jest moja forumowa osobowość. Na tle panny Lipiec jestem
            zupełnie bezbarwna - to fakt, przypominam zapewne sprane, różowe majtki - taka
            niecharakterna bylejakość... Ale mi to nie przeszkadza, ja to akceptuję.
            Wg Ciebie nie dorosłam do forumowania. Dlaczego? Bo szukam tu rozsądnych matek,
            które nie obrzucają się wyzwiskami? Bo można mnie zranić? Owszem, nie jestem z
            betonu. I dlatego też nie wchodzę zazwyczaj w wątki zbyt kontrowersyjne, omijam
            pyskówki, więc potrafię sobie radzić. Z tego wniosek, że jednak jestem dorosła.
            Poznałam też dziwczyny, które chyba nadają na podobnych falach, gdyż ostatnio
            zauważyłam, jak łatwo można dojść do porozumienia zachowując JEDYNIE SZACUNEK w
            stosunku do rozmówcy. NIE TRZEBA PYSKOWAĆ I OBRAŻAĆ. Czy po to jest to forum?
            Czy taka jest jego idea? Żeby sobie ubliżać i ranić?
            Następna sprawa: dwie kreseczki. Dla jednych są tragedią, dla innych radością.
            I należy to zrozumieć. Nie, macierzyństwo nie rzuciło mi się na mózg: jestem
            pracującą zawodowo matką, realizującą się, dziecko od malutkiego chodzi do
            przedszkola nawet w te dni, kiedy ja mam wolne - gdyż i ja, i ono tego
            potrzebujemy. Nie jest to więc model macierzyństwa, gdzie dziecko przesłania
            cały świat. Ale rozumiem, jaką tragedią może być brak dwóch kreseczek, potrafię
            więc uszanować słowa kobiety, która tego pragnie. Przecież pisała na forum dla
            matek, szukała zrozumienia wśród osób w "temacie" - to nie jest forum dla
            hydraulików, gdzie dyskutuje się na temat przepychania rur: "Nie da się
            przepchać? Tragedia jakaś się stała? Spróbuj przepchać czymś innym."

Aha, dla mnie miarą inteligencji człowieka jest umiejętność znalezienia się w
            sytuacji. Gdyby Lipiec rzeczywiście była taka mądra, to ominęłaby ten wątek. Po
            prostu. Ponoć jest wrażliwa? smile
            • danik1 Do Marianka15!!!! 16.09.04, 21:04
              Zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • sakada Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:09
      "Wszyscy stanęli kołem
      Z czołem bardzo wesołem.
      Prasa, kuzyni;
      I szacowne to grono
      Orzekło unisono :
      - Dobrze tak świni!"
      • jagienkaa Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:19
        i co poeta miał na myśliwink)?
        • triss_merigold6 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:47
          To o poecie byłowink o Gałczyńskim jeśli się nie mylę..
        • wegatka Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 16:54
          Lepiej nie pytaj, jagienkaa, bo to cytat pewnie tylko dla wybranych
          inteligentnych wink
          • pola777 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 17:09
            poeta chcial zeby mu sie rymowalo.
          • jagienkaa Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 18:06
            pewnie dla tych cholernie inteligentnych co? hehebig_grin
            • wegatka Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 18:10
              No wlasnie wink
              • madelaine6 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 20:08
                Wiecie co,ja nic nie rozumiem...Nie bylo
                mnie troche,wracam a tu takie dziwne klimaty.
                Dziwne-malo powiedziane.Co tu sie dzieje,
                jakies szantaze...?
      • ciociacesia Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 17.09.04, 11:53
        a potem co? moze jeszcze "setce alkoholowe ponieśli aniołowie na złotych
        bluszczach"? smile)) no bez przesady smile))
        • ciociacesia Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 17.09.04, 11:56
          choroba, miało być "serce alkoholowe".

to tak apropo
          "Wszyscy stanęli kołem
          Z czołem bardzo wesołem.
          Prasa, kuzyni;
          I szacowne to grono
          Orzekło unisono :
          - Dobrze tak świni!"
    • yomama Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 22:50
      tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=15701042&a=15737910
      • madelaine6 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 23:15
        Wiem,ja ten watek wlasnie czytalam i zwiekszyk on moje zdumienie,
        bo jakos pachnie mi to trollem...Wiec wierzyc mi sie nie chce,ze
        18lipiec w to wierzy.
        ?
    • krolisia Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 14.09.04, 23:46
      A mi jej wcale nie brakuje.Czasem jak czytalam jej posty to rece mi
      opadaly.Jakis czas temu czytalam chyba na "Zdrowiu kobiety" watek jakiejs
      dziewczyny z problemem ginekologicznym.Ta dziewczyna napisala ze maz byl jej
      pierwszym facetem a Lipiec dopisala ze ona nigdy w zyciu nie wyszlaby za maz za
      prawiczka.Hmm,przeciez kazda z nas byla kiedys dziewica,a nasi mezowie
      (lub "niemezowie")byli prawiczkami.A wiele par poznaje sie jak maja np. po 15
      lat,potem sa ze soba pare lat az wreszcie sie pobieraja i w ten sposob nie maja
      kiedy zdobyc doswiadczen seksualnych z innymi partnerami.Sa ze soba od
      poczatku,przezyli razem swoj pierwszy raz itd.Czy to cos zlego???

Krolisia
      • ulkapolla Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 09:52
        Mialam sie juz nie odzywac, bo i tak ja wiem swoje a wy swoje i nie chce byc tu
        niczyim adwokatem ale czytajac taki beznadziejny wywod nie wytrzymuje.
        Ja tez nie wyszlabym za maz za faceta, z ktorym wczesniej sie nie przespalam.
        Dlaczego? Bo seks jest dla mnie bardzo wazny w zyciu i nie chcialabym, zeby sie
        po slubie okazalo, ze moj maz pod tym wzgledem mi nie pasuje. Proste? I nie
        chodzi tu o dziesiatki doswiadczen z innymi partnerami. Co nie znaczy, ze
        uwazam za idiotki dziewczyny, ktore przezyly swoj pierwszy raz po slubie.
        • krolisia do Ulkapolla 15.09.04, 22:05
          Nie,nie,zle mnie zrozumialas.
          Chodzilo o to,ze ta dziewczyna spala tylko ze swoim terazniejszym mezem a nie
          miala innych kochankow przed nim,a on nie mial przed nia.Sypiali ze soba przed
          slubem,jak byli para.Tej dziewczynie chodzilo chyba o to ze jej maz nie mial
          jej z kim porownac bo nie mial wczesniej seksualnych partnerek,a Lipiec
          napisala ze ona nigdy w zyciu nie wyszlaby za prawiczka.On byl prawiczkiem jak
          poznal ta dziewczyne a nie jak sie z nia ozenil!!!
          Moze to ja sie zle wyrazilam,jesli tak to sorki.

Krolisia
          • krolisia Re: do Ulkapolla 16.09.04, 16:59
            A tak na marginesie-dla mnie seks tez jest wazny i ja tez nie wyszlabym za maz
            za faceta z ktorym wczesniej sie nie kochalam!Ale to calkiem cos innego niz nie
            chciec faceta ktory wczesniej(tzn. przede mna) nie mial innych babek.

Pozdrawiam
            Krolisia
            • ulkapolla Krolisia. 17.09.04, 10:40
              Rowniez przepraszam. Nie zrozumialysmy sie. Chociaz z drugiej strony jak bylam
              10 lat z facetem z ktorym bylismy dla siebie "pierwsi" to troche sie balam, ze
              wczesniej czy pozniej zdradzi mnie z "ciekawosci" jak to jest z innymi. Nie
              zdazyl. Odeszlam. Pozdrawiam.
      • le_lutki Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 09:59
        No dobrze i co? Nie miala prawa tak myslec i tego napisac, nawet jesli Ty
        uwazasz inaczej? Czy tez dla swietego spokoju miala obludnie napisac
        przeciwienstwo swoich przekonan? Nie rozumiem takiego rozumowania jak Twoje,
        szczerze nie rozumiem. Chyba, ze - idac tym tokiem rozumowania - skoro juz sie
        nie zgadzala z Toba to miala zniknac i sie nie wypowidac...
        Pozdrawiam
        • ciociacesia Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 17.09.04, 12:10
          > No dobrze i co? Nie miala prawa tak myslec i tego napisac, nawet jesli Ty
          > uwazasz inaczej? Czy tez dla swietego spokoju miala obludnie napisac
          > przeciwienstwo swoich przekonan? Nie rozumiem takiego rozumowania jak Twoje,
          > szczerze nie rozumiem. Chyba, ze - idac tym tokiem rozumowania - skoro juz
          sie
          > nie zgadzala z Toba to miala zniknac i sie nie wypowidac...

mogła wykazać sie swoją cholerną inteligencją i sie nie odzywac. wątek nie był
          na temat czy wyszłabys czy nie za prawiczka. czemu zatem słuzyla jej wypowiedz?
          pochwaleniu sie ze ona to nigdy, albo ona to na pewno? słowa nigdy i na pewno
          są baaardzo kategoryczne
          • le_lutki Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 17.09.04, 12:13
            Moja odpowiedz dotyczyla postu krolisi, ktora wlasnie na ten temat polemizuje,
            chyba, ze ja juz zupelnie czytac nie umiem.
            A argument (wszystko jedno czym umotywowany) typu "mogla sie nie odzywac - na
            forum PUBLICZNYM to dla mnie pomylka.
            Pozdrawiam
            • ciociacesia Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 17.09.04, 15:20
              nie mowie ze nie miala prawa sie odezwac ale trzeba miec wyczucie. ktos sie
              zali i opowiada o swoich wątpliwosciach i problemach w jakis tam sposób
              związanych z tym ze jest od zawsze z tym samym meszczyzną, a ty mu
              odpowiadasz "ja bym nigdy nie wyszła za prawiczka". ani to mądre, ani z
              wyczuciem, ani na temat. byle tylko cos powiedziec o swojej kontrowersyjnej
              osobie uncertain

pozdro dla grubcia smile

wiesz mi tam lipiec zwisa, chociaz lubie czytac wątki w ktorych miesza.
              prymitywna rozrywka ale lubie te skoki adrenalinki. i kierując sie szczególnie
              wywazonymi a uszczypliwymi wypowiedziami, wiem kogo dodac do forumowych
              przyjaciół smile
    • mib28 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 00:06
      " Musisz się uspokoic i zaprzestac
      ranic mnie, siebie i wszystkich ludzi z Twojego rzeczywistego czy tez
      wirtualnego otoczenia. Jeśli tego nie zmienisz i nadal będziesz grasowac pod
      roznymi nickami czujac się przy tym bezkarna tylko dlatego ze laczysz się za
      kazdym razem przez anonimowy Twoim zdaniem proxy to zrobimy co nastepuje:"
      kolezanka lipiec nadala tytul watkowi -"jesli to do mnie" i tak jej sie
      wydawalo, to znaczy ze faktycznie grasowala pod innymi nikami, ublizala,
      ranila, itd
      to tak tylko na marginesie, nie wlanczyjac sie do dyskusji... pozdrawiam

• ewa2233 :))))) 15.09.04, 08:24
        o 18lipiec ulkapolla napisała: wrazliwa tez jest tylko inaczej

• hancik5 Re: :))))) 15.09.04, 08:30
          I też kulturalna inaczej.

Ja tam cenię jednak tradycyjne poglądy na kulturę i dobre wychowanie, a tu nie
          mam czym się zachwycać..
          • malgosia87 Re: :))))) 15.09.04, 08:37
            Własnie, wczoraj biłam sie z myslami czy się dopisać czy nie, bo o poglądach
            głoszonych przez Lipiec mam takie samo zdanie jak ciezarowka czyli ", kl
            • malgosia87 Re: :))))) 15.09.04, 08:44
              malgosia87 napisała:

> Własnie, wczoraj biłam sie z myslami czy się dopisać czy nie, bo o poglądach
              > głoszonych przez Lipiec mam takie samo zdanie jak ciezarowka czyli "Denerwuje
              mnie tylko lanie wody na jej młyn, to jak łechcecie jej dumę,
              nazywając brak doświadczenia, wrażliwości, elementarnej czasem wiedzy
              kontrowersyjnością, czy inteligencją właśnie.", ALE JEJ reakcja na post owej
              rzeczywistości, która uważam za kolejne wcielenie jednej osoby, mocno mnie
              zastanawia, wygląda na to, że Lipiec przestraszyła się kłopotów w realu.

Pozdrawiam,
              Magłosia
      • jagienkaa Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 08:54
        hmmm a to ciekawe. Gratuluję spostrzegawczości.
    • danik1 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 14:23
      A mi jest coraz bardziej smutno jak wchodze na to forum!
      Intrygi, intrygi i jeszcze raz intrygi!!!
      Nie wiem kim jest panna 18lipiec,
      czy jest trolem i sama teraz pod innymi nickami wypisuje te wszystkie bzdury
      eksperymentujac na emamach,
      czy rzeczywiscie jakis prawdziwy troll postanowil chwytami "ponizej pasa"
      pozbyc sie jej z tego forum?
      Zastanawiajace jest jednak to, ze 18lipiec kreujaca sie na tak silna osobowosc,
      wyglaszajaca tak "kontrowersyjne" opinie dala sie tak latwo zastraszyc?!
      Czyli suma sumarum, wypisywala bzdury na forum i teraz sie tego boi, bo gdyby
      to byly rozsadne, nawet odwazne, ale nie ublizajace innym opinie to nie mialaby
      sie czego bac!
      Nie mniej jednak slabo mi sie robi jak czytam te wszystkie grozby,
      bo chyba nie tak zalatwia sie sprawy, nawet jezeli ktos czuje sie bardzo
      zraniony!!!
      • gagunia Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 15.09.04, 19:30
        danik1 napisała:

>
        > Zastanawiajace jest jednak to, ze 18lipiec kreujaca sie na tak silna
        osobowosc,
        >
        > wyglaszajaca tak "kontrowersyjne" opinie dala sie tak latwo zastraszyc?!
        > Czyli suma sumarum, wypisywala bzdury na forum i teraz sie tego boi, bo gdyby
        > to byly rozsadne, nawet odwazne, ale nie ublizajace innym opinie to nie
        mialaby
        >
        > sie czego bac!

zdaje sie, ze sie mylisz. lipiec nie jest bogiem ani szefowa swojej wlasnej
        firmy, ani nie pracuje u swojego tatusia. pomysl danik, czy ty nie balabys sie
        o swoje miejsce pracy czytajac takie posty? tym bardziej, ze ostatnio wylali z
        roboty pewna osobe za korzystanie z netu w godzinach pracy. sprawa byla glosna.
        • danik1 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 16.09.04, 20:57
          Zgadzam sie z Toba, chociaz o tej sprawie zwolnienia z pracy nie slyszalam (nie
          mieszkam w Polsce). Bardzo niepodobaja mi sie te szantaze na forum, ale nie
          moge oprzec sie wrazeniu, ze 18lipiec poniekad sama zgotowala sobie taki los.
    • ejaeja Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 16.09.04, 01:39
      No ale chwileczke z tego co wiem to Lipiec korzysta z kompa rowniez w domu no
      wiec w czym problem? O.k praca praca wiele z Was tak robi i co Z TEGO ?
      Lipec nie przejmuj sie i wracaj na forum , poprostu pisz z domu i juz .
    • mama_radka Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 16.09.04, 10:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=13538281
      czy to ona???
      • koleandra Ona 16.09.04, 10:46
        Mamo_radka, ona, ale to jest wątek z czerwca przecież.
        • madelaine6 Szkoda 16.09.04, 21:09
          ze lipiec juz nic nie pisze...
          jakos mi dziwnie...
    • slimak13 Re: bez żartów gdzie jest 18lipiec??? 16.09.04, 23:20
      "Sza, cicho sza, czas na ciszę".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka