Dodaj do ulubionych

Dziwna atmosfera

11.05.15, 13:01
panuje na tym forum. Czytam was od jakiegoś czasu, czasami sama też pisałam, ale ostatnio miałam trochę więcej czasu i przeglądałam inne fora kobiece i muszę przyznać że tylko na tym forum panuje największa złośliwość. Owszem gdzie indziej też ktoś się znajdzie wredny ale niestety tu się po prostu wylewa jad. Nie wiem czy jesteście takie sfrustrowane, przemęczone dziećmi i pracą i tu dajecie upust negatywnym emocjom ale trochę to jest przykre. Jak się wejdzie na inne fora dla kobiet, nie gazetowe to aż miło poczytać jak się kobiety wzajemnie wspierają, doradzają a jeżeli się z czymś nie zgadzają to mają do siebie szacunek. Potrafią dyskutować nie obrażając siebie nawzajem. Wzbudzają pozytywne emocje, jak was czytam to czuje jak z was kipi agresja i nienawiść. Oczywiście nie wszystkie ale większość. Co się z wami dzieje kobiety?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:03
      To jest to forum negatywne. Nikt tu nikogo nie trzyma. Buziaczki smile****
    • peggy_su Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:06
      Bo to jest forum dla złych kobiet wink
    • triss_merigold6 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:06
      My, kobiety, niszczymy wędrownych kaznodziejów.

W imię zasad.
    • mag1982 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:10
      Przynajmniej jest bez tego całego slodkopierdzenia. A tys się lelijo uchowała jedyna sprawiedliwa?
      • przystanek_tramwajowy Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:14
        I właśnie za ten brak odoru słodkich pierdzioszków i fałszywych uśmieszków kocham to forum. big_grin
      • peggy_su Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:16
        Niewiele co mnie tak wnerwia jak słodkopierdzenie. Tiu tiu kochanieńka wink
    • lady-z-gaga Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:14
      >ostatnio miałam trochę więcej czasu i przeglądałam inne fora kobiece

znalazłaś coś odpowiedniejszego dla siebie? to nie zapomnij założyc pożegnalnego wątku z miotaniem gromów i rwaniem szat smile a może to juz jest ten wątek?
    • cosmetic.wipes Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:18
      Buzi-dupci-pomarańczki się marzy?
      Załóż se swoje prywatne, chętnie wpadniemy podnieść ciśnienie tongue_out
      • nutella_fan Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 07:55
        O f..ck, ale mnie babki rozsmieszylyscie z samego rana, uwielbiam was wink
    • run_away83 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:32
      I właśnie za tę "dziwną atmosferę" uwielbiam to forum. Słodkopierdzące babskie pogduszki i wzajemne wyjadanie sobie z dziubków wywołuje u mnie odruch wymiotny. Włażę tu, żeby sobie podyskutować - to znaczy poczytać o poglądach i doswiadczeniach innych forumek i podzielić się swoimi; nie po to, żeby mnie forum pogłaskało po główce. Krytyka bywa konstruktywna wink Skrajności, w rodzaju pyskówek na 500 postów, czy zaczepek durnych trolli ignoruję. Chamskie personalne przypie...nki zgłaszam moderacji - ale to wbrew pozorom nie jest kwintesencja emamy.
    • heca7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:39
      Na gazecie jest 4659 forów (for?). Każde inne i o to chodzi, że znajdujesz sobie takie , którego atmosfera Tobie odpowiada. Skoro ematka jest zbyt złośliwa, za ostra, wyszczekana to po prostu rezygnujesz z czytania/pisania i już.
    • fomica Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:51
      Na tym forum jest kilka osób o irracjonalnie agresywnym podejściu do rozmówców, ekspansywnych, chamskich albo zwyczajnie głupich. 90% jest normalnych. Ale te głośne najbardziej rzucają się w oczy, jak wszędzie.
      • leanne_paul_piper Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 19:40
        100% racji.
        Ja tylko osobiście się trochę dziwię, że to chamstwo ma taki poklask. Albo takie sprawia wrażenie, bo mądra osoba napisze jednego wyważonego posta, a cham 50 głupich, bezsensownych i podłych.
    • depompadur Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:53
      I nie głosowałam na Ogórkową.
      Chyba zmienię płeć
    • sanrio Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 13:58
      zbiera mi się na rzygi jak czytam te "inne fora kobiece". Teksty pt. "kochana, włoski pofarbuj sobie tą farbką z drogeryjki rosman za jedyne 7,50 - jest supcio" oraz "czekam na fasolinkę w brzusiu, proszę o porady dla przyszłych mamuś" działają na mnie jak płachta więc preferuję to pełne jadu forum, przynajmniej mogę spożywać posiłki w trakcie lektury.
    • mildenhurst Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:01
      fakt. tutaj zadając normalne pytanie, nawet nie słodkopierdzące, od niektórych można solidnie oberwać.
    • jagienka75 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:07
      założycielka kilku osobom już podniosła ciśnienie, co normalne nie jest. niektórym osobom przydałby się jednak odwyk od netu a w szczególności ematki. jak widać przebywanie tutaj nie wszystkim służy.
      • morgen_stern Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:10
        Tobie na pewno nie... a jednak jesteś tu od lat smile
        • jagienka75 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:15
          morgen_stern napisała:

> Tobie na pewno nie... a jednak jesteś tu od lat smile
          >

a ty od EPOKI KAMIENIA ŁUPANEGO codziennie, przez 24godz na dobę.
          • morgen_stern Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:20
            No, z tym kamieniem łupanym i całą dobą to przesadziłaś! Jakieś tam życie pozanetowe jednak mam.
            Ja przynajmniej mam jeden nick, ale zawsze wygodniej zmienić i potem udawać, że "jestem tu od niedawna", prawda? wink
            • jagienka75 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:23
              tylko że ja niczego nie nie udaję i nie raz pisałam, że to mój drugi nick, ponieważ poprzedni mi się znudził. siedzisz tu bez przerwy i przeoczyłaś? niesamowite!
              a tak w ogóle to jak będę chciała, to kolejnych pięć kont założę a tobie nic do tego.
              • nutka07 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:28
                Przestan sie glupio czepiac, widac ze czasami nie pisze.
                • jagienka75 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:33
                  nutka07 napisała:

> Przestan sie glupio czepiac, widac ze czasami nie pisze.

no ja tam ją widzę bez przerwy. co wątek, to morgen.
                  niech się zajmie swoimi sprawami i sama głupio nie czepia.
                  do niej nic nie pisałam.
                  • morgen_stern Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:44
                    Ale ja pisałam do ciebie smile musisz mnie jednak lubić, skoro gdzie się nie obrócisz, tam ja, zakochani tak mają smile
              • morgen_stern Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:32
                Ależ oczywiście, że nic mi do tego, zadziwiają mnie tylko takie twory, które psioczą na forum, najchętniej w formie "ja i te wstrętne, durne ematki", a mimo to siedzą tu i siedzą i odejść nie mogą. A co do kamienia łupanego, to pojawiłam się tu zaledwie dwa lata przed tobą, więc ty tu kiblujesz co najmniej od epoki brązu tongue_out
                • jagienka75 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:34
                  no i co cię to obchodzi? jak będę chciała, to będę siedziała a jak nie, to sobie pójdę.
                  jak ci się coś nie podoba, to mnie wygaś i po kłopocie.
                • gazeta_mi_placi Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:38
                  Tylko po co skoro matką nie jesteś? Masz tylko kota.
                  • run_away83 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:42
                    > Tylko po co skoro matką nie jesteś? Masz tylko kota.
                    >

To jak, gazeciarz, zostałes właśnie matką, czy znikasz z emamy????

big_grin
                    • marychna31 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:56
                      > To jak, gazeciarz, zostałes właśnie matką, czy znikasz z emamy????
                      Jak będzie głosowanie to ja zdecydowanie wybieram znikniecie gazeciarza.
                      • aniani7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:03
                        Nie zgadzam się, gazeciarz jest ematką przez zasiedzenie.
                        • cosmetic.wipes Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:06
                          Ematką albo etatką, zależy kto ma dyżur po drugiej stronie big_grin
                          • aniani7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:07
                            Czepiasz się, w końcu gender mamybig_grin
                      • rosapulchra-0 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 21:11
                        marychna31 napisała:

> > To jak, gazeciarz, zostałes właśnie matką, czy znikasz z emamy????
                        > Jak będzie głosowanie to ja zdecydowanie wybieram znikniecie gazeciarza.

Tłum za tobą pójdzie! smile
                  • heca7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:07
                    gazeta_mi_placi napisała:

> Tylko po co skoro matką nie jesteś? Masz tylko kota.
                    >
                    Gazeta, sorry ale ty to nawet kota nie masz wink
                    • ichi51e Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:30
                      Ma z ato siostrzenice. To sie nie liczy?
                      • run_away83 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:39
                        W czym siostrzenica, widywana raz na ruski rok, miałaby być lepsza od kota???
    • panikara_28 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:11
      No panuje dziwna atmosfera, ale żadne inne forum nie dało mi tylu cennych wskazówek i spojrzeń pod innym kątem, nawet jeśli wiązało się z kopem w d...
    • echtom Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:14
      > Jak się wejdzie na inne fora dla kobiet, nie gazetowe to aż miło poczytać jak się kobiety wzajemnie wspierają, doradzają a jeżeli się z czymś nie zgadzają to mają do siebie szacunek.

Byłam krótko na takim miłym forum i o mało nie umarłam z nudów. Ile można pić wirtualną kawkę i nawzajem sobie kadzić? Ostre dyskusje są bardziej konstruktywne smile
      • echtom Re: :-D 11.05.15, 14:18
        big_grin
      • lady-z-gaga Re: :-D 11.05.15, 14:21
        otóż to big_grin
      • demonii.larua Re: :-D 11.05.15, 14:23
        big_grin
      • cosmetic.wipes Re: :-D 11.05.15, 14:26
        big_grin
    • lauren6 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:16
      Ematka jest forum dla ludzi, którzy szukają w dyskusji czegoś więcej niż słodkopierdzenia. Wracaj na swoje forum i nadal wierz, że tysiące buziaczków kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss serduszek <3 <3 <3 świeczuszek ['][']['] i innego tym podobnego gów...a od anonimowych bytów internetowych ma coś wspólnego ze wsparciem i prawdziwymi emocjami.
    • aniani7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:18
      Tutaj nie ma pań ze Stepford, a w przeważającej mierze są kobiety z krwi i kości.
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:29
        Cooo? Tu jest cała masa żon ze Stepford. Przynajmniej jest wesoło.
        • aniani7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:41
          Celowo nie napisałam " żony". Chodziło mi o takie wyobrażenie kobiety jako słodkiej, pudrowej istotki, która musi taką udawać, nawet jeżeli w jej żyłach krew się gotuje, bo to przecież żyje w określonych schematach kulturowychbig_grin
          • lily-evans01 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:39
            Tu za to potrafią udawać wyższe sfery z osławionym bidetem wink.
            Ale, po pierwsze primo, jednemu podnosi samopoczucie słodkopierdzenie, a drugiemu wyobrażanie sobie, ile to on zarabia na miesiąc i jak wspomaga połowę forumwink.
            A po drugie primo, przypadkowa dekonstrukcja wizerunku w ferworze dyskusji jest zawsze bardzo zabawna.
    • mamma_2012 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:24
      W świecie dusznym od poprawności politycznej, pełnym fałszywych uśmiechów i włażenia w de., takie krople jadu czasem chyba działają orzezwiajaco i otrzeźwiająco.

A jak trzeba to i w pare godzin mozna znalezc pomocna dłoń, np. znająca staro-cerkiewno- słowiańskismile

• mildenhurst Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:27
        a rząd tych śmiejących się buziek i całusków to nie słodkopierdzenie?
        • morgen_stern Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:33
          Przecież ona to wkleiła jako przykład.
      • aniani7 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:53
        Do takich duserów służy też chyba konto na Facebooku.
    • nutka07 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:26
      Jakie przewidywalne wpisy tongue_out

Teraz ja bo chyba nie bylo jeszcze.
      Nowa jestes? wink
      Nie jestes pierwsza ani ostatnia, co jakis czas pojawiaja sie tutaj takie watki.
      Czytajac takie wpisy jak Twoj zalozycielski niektore dostaja bolow zebow albo szczeki ( w tym ja tongue_out) a takze na mysl o forach ktore opisujesz.
    • kota_marcowa Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:31
      Nic mnie tak nie nudzi jak słodkopierdzenie. Raz wlazłam na takie forum, gdzie laski zamiast normalnie odpowiedzieć, to przez cały watek kawkę i ciasto sobie stawiały (w formie zdjęć), to myślałam, że rzygnę tęczą.

A ty jak masz misję nawracania, to lepiej idź gdzie indziej, bo tu powodzenia nie wróżę tongue_out
      • mynia_pynia Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 20:30
        Rzyganie tęczą ehhh posikałam sie na tamtym watku i jak tu nie kochac ematki wink
    • bufo.bufo Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:34
      To jest ogólnie cecha wszystkich forów na portalu gazeta.pl. Jak chcesz ciuciumuciu to idź na wizaż, kafeterię, babyboom albo inne takie. Na gazeta.pl trzeba mieć twardy tyłek ale też i najwięcej się można dowiedzieć.
    • kamunyak Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:42
      bo tu są kobiety z krwi i kosci.
      Nie jakies małolaty jak np.na wizażu, na który czasem trafię w poszukiwaniu kosmetykow.
      Poza tym, chyba przesadzasz.
      Owszem, forumki potrafią przyłożyć ale potrafią i przytulić.
      Pamiętaj tez, że to niezdrowo tłumic emocje. Zamiast wyładowywać na chłopie i dzieciach to mozna spokojnie na forum.
      • mildenhurst Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:49
        wyżej jest zwykłe dowalanie sobie, żadna inteligentna dyskusja, prawdziwy magiel. Głupich i tutaj nie brakuje, nie powinno się chamstwa nazywać kobiecością.
        • lady-z-gaga Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:58
          >wyżej jest zwykłe dowalanie sobie, żadna inteligentna dyskusja, prawdziwy magiel

jaka to radość dla oczu, po tych wszystkich wątkach wyborczych big_grin można by rzec, powrót do normalności big_grin
        • lily-evans01 Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:41
          Chamstwo jest tylko dla facetów zarezerwowane? Chciałabyś...
      • lady-z-gaga Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 14:55
        Zamiast wyładowywać na chłopie i
        > dzieciach to mozna spokojnie na forum.

i dlatego ematki są najlepszymi żonami i matkami wink
        • morgen_stern Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:03
          big_grin
        • rosapulchra-0 Re: Dziwna atmosfera 12.05.15, 04:05
          lady-z-gaga napisała:

> Zamiast wyładowywać na chłopie i
          > > dzieciach to mozna spokojnie na forum.
          >
          > i dlatego ematki są najlepszymi żonami i matkami wink

I pracownicami!
    • ludborka Re: Dziwna atmosfera 11.05.15, 15:04
      https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtPn67SEgBemdmx_RvpEVoAQFWENkToLGdru3lQ3OP93uWBU1r

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka