roks30 03.06.15, 08:41 www.pudelek.pl/artykul/79829/ojczym_kim_jako_kobieta_na_okladce_vanity_fair_mowcie_mi_caitlyn/ I co myślicie? Piękna z niej kobieta w sumie, bynajmniej na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 08:46 > I co myślicie? Piękna z niej kobieta w sumie, bynajmniej na zdjęciach. To piękna, czy nie? zdecyduj się Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 08:51 tyle tylko, że ten wizerunek nijak ma się do rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 08:54 Nie piękna. Przynajmniej na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 08:56 Moim zdaniem te zdjęcia są mocno wyretuszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 09:12 To tylko upozowane zdjęcia i wyretuszowane. Dziwne, że to zrobiła/ zrobił w tak późnym wieku. Całe życie owłosiona klata a tu nagle biust. Wydawało mi się, że tacy ludzie dążą do zmian już w młodości, nie są w stanie zaakceptować swojego ciała. A tutaj całe życie facet a na starość kobitka, dziwne, tym bardziej że to nie jest biedny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 09:23 Myślę że jako złoty medalista olimpijski i ikona męskości mający kontrakty reklamowe nie mógł w tamtych czasach tego zrobić. Podobno już w latach 80-tych przyjmował hormony. Zresztą wiele lat chodziły słuchy, że po godzinach chodzi w damskich ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 09:30 Nie no zle nie wyglada ale co to za sztuka przy takiej kasie jaka dysponuje.w sumie mi to wisi,czułabym sie jednak lekko nieswojo gdyby mi ojciec po latach wyskoczył w damskich ciuchach i kazał sie tytułować Grażynka ..XD Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Piękny to photoshop 03.06.15, 09:42 Że zmarchy w cudowny sposób zanikły. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 10:25 Ponieważ Pani Jenner powiązana mocno z Kardashianami, to ciągle mam wrażenie że to podpucha , byleby nie wypaść z rynku mediowego (mam nadzieję że się mylę). Oglądalność tv szoł spada, biznesy nie są juz tak opłacalne to dajmy publice jakieś mocne wiadomości, ciąża i zmiana płci będą w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Caitlyn Jenner 03.06.15, 10:33 Oczywiście, każdy facet by sobie dał obciąć dla kasy i szoł hue hue. Odpowiedz Link Zgłoś