Dodaj do ulubionych

kontakty z tel na tel

09.07.15, 23:25
Jak przenieść kontakty zz telefonu na telefon, gdy zapisywało się na urządzeniu, nie na karcie sim?
Obserwuj wątek
    • beeranek Re: kontakty z tel na tel 09.07.15, 23:34
      Jak ta sama firma telefonu to często się paruja. Jeśli nie albo po jednym wysyłać kontakcie opcja wizytówki albo zapisać na koncie no Google i ściągnąć w nowym telefonie
    • mynia_pynia Re: kontakty z tel na tel 09.07.15, 23:43
      Przenosilam na rozne sposoby, ostatnio zgralam robiac kopie zapasowa na karcie pamieci, przelozylam do nowego tel przeniosłam kontakty do pamieci. Chyba najprostrzy sposob jesli ma sie nowy nieskonfigurowany tel.
    • feel_good_inc Jaki telefon? 10.07.15, 08:33
      Android na androida? Zsynchronizować z googlem i same się przeniosą.
    • skarolina Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 08:51
      Wyeksportować na kartę sim? Przenieść bluetoothem? Jeśli androidy - zsynchronizować na koncie google?
    • aurinko Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 09:32
      Można przerzucić z pamięci wewn. na sim, można wyeksportować do pliku i zapisać na sim, można plik wysłać mailem, można przez wifi, bluetooth, nfc, na kartę zewnętrzną i pewnie jeszcze parę sposobów jest, wszystko zależy od typów telefonów i systemów.
      • kropkaa Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 13:30
        Windows na Windows, nie mogę znaleźć opcji jak zapisać na sim - wtedy byłoby prosto.
        Mam tam jakieś konto, które kazali mi założyć, ale nie używałam, hasła nie pamiętam uncertain
        • feel_good_inc Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 14:05
          kropkaa napisała:
          > Windows na Windows, nie mogę znaleźć opcji jak zapisać na sim - wtedy byłoby pr
          > osto.
          > Mam tam jakieś konto, które kazali mi założyć, ale nie używałam, hasła nie pami
          > ętam uncertain

Czy używanie google aż tak boli?
          www.windowsphone.com/pl-pl/how-to/wp8/people/import-contacts-from-my-old-phone
    • mruwa9 Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 23:34
      Opcja 1: eksportuj kontakty na karte SIM. Przekladasz karte, importujesz kontakty, gotowe.
      Opcja 2: dotyczy smartfonow, HTC, nie widzialam, zeby ta opcja istniala u innych producentow: w menu (aplikacjach) byla opcja przeniesienia zawartosci starego tel na nowy, komunikuje sie telefony przez bluetooth i podaza za instrukcjami, przenoszac kontakty, kalendarz itd itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka