kropkaa 09.07.15, 23:25 Jak przenieść kontakty zz telefonu na telefon, gdy zapisywało się na urządzeniu, nie na karcie sim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beeranek Re: kontakty z tel na tel 09.07.15, 23:34 Jak ta sama firma telefonu to często się paruja. Jeśli nie albo po jednym wysyłać kontakcie opcja wizytówki albo zapisać na koncie no Google i ściągnąć w nowym telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: kontakty z tel na tel 09.07.15, 23:43 Przenosilam na rozne sposoby, ostatnio zgralam robiac kopie zapasowa na karcie pamieci, przelozylam do nowego tel przeniosłam kontakty do pamieci. Chyba najprostrzy sposob jesli ma sie nowy nieskonfigurowany tel. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Jaki telefon? 10.07.15, 08:33 Android na androida? Zsynchronizować z googlem i same się przeniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 08:51 Wyeksportować na kartę sim? Przenieść bluetoothem? Jeśli androidy - zsynchronizować na koncie google? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 09:32 Można przerzucić z pamięci wewn. na sim, można wyeksportować do pliku i zapisać na sim, można plik wysłać mailem, można przez wifi, bluetooth, nfc, na kartę zewnętrzną i pewnie jeszcze parę sposobów jest, wszystko zależy od typów telefonów i systemów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 13:30 Windows na Windows, nie mogę znaleźć opcji jak zapisać na sim - wtedy byłoby prosto. Mam tam jakieś konto, które kazali mi założyć, ale nie używałam, hasła nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 14:05 kropkaa napisała: > Windows na Windows, nie mogę znaleźć opcji jak zapisać na sim - wtedy byłoby pr > osto. > Mam tam jakieś konto, które kazali mi założyć, ale nie używałam, hasła nie pami > ętam Czy używanie google aż tak boli? www.windowsphone.com/pl-pl/how-to/wp8/people/import-contacts-from-my-old-phone Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: kontakty z tel na tel 10.07.15, 23:34 Opcja 1: eksportuj kontakty na karte SIM. Przekladasz karte, importujesz kontakty, gotowe. Opcja 2: dotyczy smartfonow, HTC, nie widzialam, zeby ta opcja istniala u innych producentow: w menu (aplikacjach) byla opcja przeniesienia zawartosci starego tel na nowy, komunikuje sie telefony przez bluetooth i podaza za instrukcjami, przenoszac kontakty, kalendarz itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś