Dodaj do ulubionych

Przedszkolna milosc

14.07.15, 09:38
Moj syn konczy przedszkole.Dla pan kupie po kwiatku,ale moje dzieciatko ma rowniez dziewczynewinkno i uparl sie,ze chce jej tez dac kwiatka.Wzoruje sie na tacie.Ja mam problem.Nie,ze zaluje kwiatka,ale tak glupio chyba, by dal tylko jednej dziewczynce.Co bycie zrobily?on tego chwasta nie przepuscitongue_out
Obserwuj wątek
    • peonka Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 09:42
      Niech da. To mile smile
    • wuika Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 09:42
      Kup mu chwasta. A jeszcze lepiej - niech on kupi chwasta, to dopiero będzie dorosłe smile
      • edelstein Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 09:56
        Juz zapowiedzial,zE mam z jego skarbonki kase wziac.
    • lilly_about Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 09:43
      Niech da! Moja córka od swojej miłości dostawała na walentynki i dzień kobiet. To było bardzo, bardzo miłe.
    • goodnightmoon Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 10:07
      edelstein napisała:

> tak glupio chyba, by dal tylko jednej dziewczynce.

Dlaczego glupio? Skoro to milosc tongue_out to chyba logiczne, ze ma dac wlasnie jej smile
    • dziennik-niecodziennik Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 10:14
      no co Ty, dac jednej oczywiscie smile
    • aribeth1 Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 10:26
      Mój potomek starszy zapałał niedawno afektem do jednej z koleżanek z zerówki. Wypytywał, co ma zrobić, bo on chce się z nią żenić, ale nie wie, czy ona z nim też. Powiedziałam, że wszystkie kobiety, niezależnie od wieku, lubią kwiaty. Poprosił, więc kupiłam bukiecik konwalii. Zaniósł wybrance, a ta oświadczyła, że jej się nie podobają, bo ona woli niezapominajki. Syn się odkochałsmile
      • goodnightmoon Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 10:29
        aribeth1 napisała:

> a ta oświadczyła, że jej się nie podobają, bo ona woli niezapominajki. Syn się odkochał smile

Ojej, to nie byla jednak milosc na cale zycie big_grin
        • edelstein Re: Przedszkolna milosc 14.07.15, 10:35
          Cholera,skad ja mam wiedziec w jakich kwiatkach gustuje wbranka mojego syna.Ma poludniowy temperament,tak jak go caluje tak go tez moze opieprzycwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka