Dodaj do ulubionych

samotnosci szlakiem

27.07.15, 17:26
prosze o udzielenie wsparcia. szukam osoby zetelnej wiarygodnej odpowiedzialnej ktora jest w stanie zajac sie mna i synem 11 msc. Zostalam bez niczego, mam tylko synka. wszystko zaczynam od nowa...prosze o przemyslone posty. Potrzebuje pomocy,duzo juz przezylam.
Obserwuj wątek
    • korag100 Re: samotnosci szlakiem 27.07.15, 20:27
      Napisz proszę jakiej pomocy oczekujesz i skąd jesteś?
      • gazetalucy Re: samotnosci szlakiem 18.08.15, 18:35
        mieszkania cieplego kata, przebywamy z malym w oiku w radoczy chcemy tez zero przemocy i to co wczesniej pisane bylo
      • gazetalucy Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 10:32
        odpisze ktosik
    • angeika89 Re: samotnosci szlakiem 27.07.15, 23:01
      Dokładnie. Napisz czego oczekujesz i skąd pochodzisz?
      • jaskiereczka Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 10:43
        Osobiście nic z tego postu nie rozumiem.
        • yoma Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 11:06
          Proszę bardzo. "Szukam ciepłego, odpowiedzialnego, dobrze zarabiającego pana bez nałogów, który pokocha mnie i mojego synka jak swojego. Wiek i wykształcenie obojętne. Oferty z foto OIK Radocz".
          • yoma Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 11:08
            aha, "z własnym mieszkaniem".
            • jaskiereczka Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 11:35
              Aha. Teraz rozumiem... prawie wink
          • kadfael Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 11:12
            Ale na emamie?! To ma być mąż/partner emamy czy te troliki płci męskiej, które tu czasem pisują? ;D
    • wrednarzeka Re: samotnosci szlakiem 30.08.15, 16:40
      to forum dogryzające i pyskujące. Zajrzyj na "pomocne emamy".
      • gazetalucy Re: samotnosci szlakiem 02.09.15, 20:45
        forumowicze to inaczej...co bycie zrobili w mojej sytuacji? od dwoch lat staram sie o lokal socjalny, nie moge na trwale mieszkac z rodzina? wiec rzucam sie czasem na gleboka wode? czy ma ktos w waszych okolicach osobe samotna albo matke samotna ktora potrzebuje wspollokatorki? potrzebuje mocno stanac na nogi zadnego mezczyzny juz nie szukam uwazam mimo wszystko juz ze to bez sensu. kazdy szuka albo panienki na sex albo nie wiem dobrej kobiety ktora bedzie tylko i wylacznie na jego uslugi. tylko tez trzeba pamietac ze ja mam synka. ktos kto jest mady niech odpisze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka