ichi51e 28.07.15, 07:47 35 kobiet oskarza ze podawal narkotyki i wykorzystywal. mashable.com/2015/07/27/bill-cosby-women/ Powiem szczerze ze zawsze (juz jak bylam dzieckiem) mial w sobie cos takiego oblesnego. Nigdy nie lubilam tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Bill Cosby gwalcil 28.07.15, 14:56 Ja tez nie. I masz racje - Cosby zawsze byl oblechem. I nosil h......owe sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Bill Cosby gwalcil 28.07.15, 17:22 a ja go bardzo lubiłam ale może jestem typem krypto- ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Bill Cosby gwalcil 28.07.15, 17:37 Tez tak mialam, ze nie moglam ogladac tego serialu ze wzgledu na oblesnosc Cosby'ego. Obrzydliwa sprawa, a zwlaszcza ta zmowa milczenia przez wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
noowaak Re: Bill Cosby gwalcil 28.07.15, 22:45 Dokładnie, miał i ma coś w twarzy obleśnego, też zauważyłam to będąc dzieckiem. Paskudna jest cała branża filmowa, ile jeszcze tego typu spraw wyjdzie na światło dzienne, a ile nigdy nie doczeka się sprawiedliwości... Osobiście bojkotuję już i W.Allena, i Polańskiego, teraz to...Straszne ( dla tych kobiet, ja tam bez chorej twórczości przeżyję). Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Bill Cosby gwalcil 28.07.15, 22:53 A ja zawsze uwielbiałam oglądać ten serial i bardzo lubiłam Cosbyego, Wydawał mi się bardzo sympatyczny. Tym bardziej zaszokowały mnie doniesienia o gwałtach. Cholera, jaką trzeba być kanalią, żeby robić coś takiego. Tym bardziej, że facet był sławny, z kupą forsy, więc chyba nie powinien mieć problemu z panienkami chętnymi na seks? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Bill Cosby gwalcil 29.07.15, 08:09 Bardzo, ale to bardzo ciężko mi uwierzyć w tę historię. Zawsze go lubiłam i jego serial i ciągle mi zgrzyta, że był do tego zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś