Dodaj do ulubionych

Czy całujecie?

• szeera Re: Czy całujecie? 26.09.15, 21:26
      Odnośnie tego co jest obrzydliwe, a co nie, pojawiły się badania, że dzieci których rodzice oblizują smoczki mają mniej alergii i chorób autoimmunologicznych. Na temat optymalnego poziomu higieny cały czas chyba wiemy za mało aby móc rodziców jednoznacznie pouczać co powinni robić, a czego nie.
    • awesome810 co tam w usta 26.09.15, 21:40
      obcałowałam po całości, łącznie z dupinką smile.
      A, nawet zdarzyło się, że podsunięto mi do pocałowania spoconą, cokolwiek brudną stopę, bo akurat noga zabolała.

Mam opryszczkę - jakaś gadzina mnie pocałowała w dzieciństwie wink. Pilnuję się jak swędzi i wyskakują pęcherzyki... starszy już miał, młodszy jeszcze nie. (Starszego zaraził mąż, oczywiście, gdzie by matka zaraziła wink).
    • natalie_rushman Re: Czy całujecie? 26.09.15, 22:30
      W usta to ja mogę całować faceta, do którego czuję pociąg seksualny wink.
      • angeika89 Re: Czy całujecie? 27.09.15, 00:23
        Bosze...
        "Lizać" się z facetem, a dać "cmoka" dziecku to dwie rożne rzeczy!
    • tarkawodna Re: Czy całujecie? 26.09.15, 22:31
      No pewnie, że całuję. Tylko niemowlaka nie całowałam w usta, bo takie małe nie kapuje o co chodzi, całowałam za to w rączki, buźkę, brzuszek itd. Wyrośnięte z niemowlęctwa dziecko nastawia dzioba i się cmokamy. Nie widzę w tym nic niezwykłego ani tym bardziej obrzydliwego. Nie znam osoby, która nie daje dzióbków dzieciom, dla mnie to dziwne, że można nie całować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka