vert76 06.10.15, 16:45 Wawa i okolice - poszukuję kogoś sensownego do zagospodarowania działki wokół domu. Znacie, polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowabiala1 Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 06.10.15, 16:49 aby nie Bronisz Land Design, tragicznie zrobili w Swinoujsciu park Szopena. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 06.10.15, 21:44 Danuta Młoźniak - założycielka forum 'Ogrodowisko" podobno nie jest tanio, ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 06.10.15, 22:29 Że też Ci się chce, ziarenko, bawić się w to. ☺ Podziwiam. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ani87 Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 19.10.15, 10:41 Ogrody Drama, znakomita firma, robili mi ogród w zeszłym roku, byłam pod wrażeniem jakości za cenę, która wydawała mi się na początku podejrzanie niska. Odpowiedz Link Zgłoś
julka.mama Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 09.07.16, 09:24 Z czystym sumieniem polecam: www.chmiest.com/ Zdolna projektanta ogrodów i wnętrz ! Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 10.07.16, 01:01 firma mojej siostry: ogrody-aj.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 10.07.16, 08:04 Przerobiłam kilkunastu projektantów - wszyscy proponują mniej więcej to samo - tuje, śliczniutki trawniczek, kostkę brukową, grządki obsypane korą. Fuj. Ja chciałam mieć dziki ogród, zarośnięty, nieokiełznany. Z trawnikiem , co to w nim i koniczyna rośnie, i babka. Żaden projektant mnie nie zadowolił, kupiłam więc program i sama sobie zaprojektowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
izarider Re: Sprawdzony projektant ogrodu :) 24.08.16, 14:07 Polecam portal www.ofachowcach.pl Tam jest sporo firm z branży. Osobiście miałem do czynienia z www.gardenidea.pl Szczerze polecam współpracę Odpowiedz Link Zgłoś