krejzimama 08.11.15, 21:55 Czy znacie kogokolwiek kto używałby jeszcze pieluch innych niż jednorazowe? Nic nie jest w stanie zastapić wygody "pampersów". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikafoka Re: Pieluchy 08.11.15, 22:03 Nie wiem jaki jest aktualny trend ale 3 lata temu pieluchy wielorazowe były dość popularne. Są ładne, kolorowe i mają jakieś tam wymienne wkładki. Moim zdaniem tylko dla upartych mam Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Pieluchy 08.11.15, 22:12 No żesz... chyba wystosuję pismo do moderatorek w obronie krejzi w kwestii: "dajcie jej ograniczoną wolność, ale niech o dzieciach i kuchni się nie produkuje". Można tak? (chodzi mi o skuteczność - wpłynąć na zakaz wątków w temacie x, i nie nie wpłynąć na tematy y?). Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Pieluchy 08.11.15, 22:14 Wódki się napijemy. Może ci przejdzie wątkos.r.a.c.z.k.a Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: Pieluchy 08.11.15, 22:15 Polityka nie. Poezja nie. Dzieci nie. Kuchnia nie. Krejzi. Została sport i muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pieluchy 08.11.15, 22:54 temat sledze teraz i podobno dzieciaki dostaja wstretnej wysypki odparza sie przecieka i w ogole kila. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Pieluchy 08.11.15, 22:55 a! sa tez eko-jednorazowe ale tego nie sledze Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Pieluchy 08.11.15, 23:09 Dajesz sie wkrecac krejzi,oskarzyli cie o watki polityczne to na biegu wrzucasz typu bigos itd. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś