krypteia Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 08:29 matka panny młodej która chciała się ubrać na wesele córki w sukienkę przypominającą strój łyżwiarki figurowej, mimo kilkuset wpisów nie dała się OIDP odwieść od tego pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 13:58 Oj, tam w ogóle było więcej wątków! - córka i konflikt z koleżanką od kawy: forum.gazeta.pl/forum/w,567,155540811,155540811,Taki_problem_slub_i_wesele_.html -córka i konflikt z teściową, czyli kto zajmie się babcią: forum.gazeta.pl/forum/w,567,156778442,156778442,_No_to_czekam_na_krytyke_.html - plus jeszcze kilka innych konfliktów Azile i jej córki ze wszystkimi - .... i dopiero strój łyzwiarki Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:16 Jeszcze mi sie przypomnial watek chyba shellerki , ktora chodzila po IKEI i sluchala co mowi jakas kobieta, ktora miala podrobke torebki LV, kulminujacy punkt byl na parkingu kiedy rzekomo ta kobieta ktora wewnatrz Ikei mowila glosno i butnie, 'udawala' przez shellerka ze jej samochod- zdaniem shellerki za biedny- nie jest jej samochodem i opozniala wsiadanie. Mistrzostwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:18 Ooooo dzieki za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 13:39 Shellerka miała duzo wątków świetnych. Mój ulubiony to był jak stała autem na pasach i ostentacyjnie paliła papierosa dmuchając dymem i kłócąc sie z ludźmi którzy sie bóg wie o co czepiali... Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:24 Ja na zawsze zapamiętam szczepionkowo-forumowe wojny sprzed 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:26 Och, sorki Z tego roku to nie wiem, bo rzadko teraz zaglądam.... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:34 Witam Wątek pogrzebowy to mój numer jeden. Nie wiem, na jaką cholerę ja się tam wtedy wpisałam. To nie było zbyt uprzejme z mojej strony. W końcu dziewczyna straciła matkę, a my jej żeśmy urządziły krwawe igrzyska. Muszę złożyć samokrytykę;-P Z perspektywy czasu widzę, że zachowałam się głupio i bezczelnie. Przepraszam. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:50 1.watek o pacnieciu galka oczna kotu w odbyt 2.sukienka lyzwiarki,ja mam to cudo przed oczami do dzis. 3.watki z arwena,zimno mi na mysl,ze ktos taki smie sie mienic katolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 10:12 Liniknij nr 1 ;D bo popłakałam się prawie ze śmiechu XD zwłaszcza biorąc pod uwagę, że moja kotka dziś ma dzień świra Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 10:47 forum.gazeta.pl/forum/w,567,158878996,,taki_problem_mam_wscieklizna_choroba_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 11:15 rżę, ze śmiechu dzięki za dawkę humoru w ten deszczowy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 00:00 juz nie pamietam, czy sie tam wpisałam, moze na poczatku, ale wątek się rozwinąl w polowanie na czarownicę. żal mi było kran. Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 09:56 dla mnie zawsze hitem zostanie Shellerka i jej sukienka za seks analny, tego nic nie przebije.... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 23:30 Link plis Odpowiedz Link Zgłoś
serei Wioskowy glupek 18.12.15, 08:41 proszę nie jest tegoroczny, ale wg mnie nic go nie pobija, a raczej autorki forum.gazeta.pl/forum/w,567,127220505,,czy_to_juz_prostytucja_P.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Wioskowy glupek 18.12.15, 14:10 Bardzo smutny wątek, mąż który traktuje żonę instrumentalnie. Zasługiwała na kogoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Wioskowy glupek 18.12.15, 16:44 o ile mi wiadomo ona wróciła na forum i nadal zakłada wątki świadczące o malutkim IQ, nie wiem czy jest kogo żałować skoro sama w tamtym wątku wyjasniła, że tak sobie z mężem żartują Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: wątek o kocie - dziwaku :) 17.12.15, 13:31 Przeczytałam o tym kocie i matko święta jakby mi sie trafiło takie stworzenie rozpuszczone pod opiekę to pierwszej nocy by nie przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 11:27 Jeszcze dobry był ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,567,158762132,158784110,Re_Mlode_malzensto_z_dwojka_dzieci.html Dziewczyna chciała sobie pogadać z babkami w podobnej sytuacji życiowej. Zamiast tego spotkała stado "życzliwych". Po takiej integracji nic tylko strzelić sobie w łeb ze szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 00:01 bo nazwa forum "emama" jest mocno myląca. powinno byc "ezołza" Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 13:05 W tym roku na forum zwierzęco było, pierwszy kontrowersyjny watek z tego roku, jaki mi się zapamiętał to seks z koniem. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 13:13 Wątek o zmanierowanym kocie Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 13:48 OMG, wlasnie prAeczytalam watek Jan.kran i stwierdzam ze znakomita większość tam sie wypowiadających to sadystki i psychopatki. Nie wiem jak mi ten watek mogl umknąć, ale z ciekawosci zapytam czy komuś było chociaz wstyd (za samego siebie, nie za autorkę) jakiś czas po tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 14:06 Na pewno nie będę wyróżniać wątkówi, które wyróżniły się ilością postów, jadu i hejtu. To żenujące, żeby zachwycać się takimi wątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 18:01 Założę sie, ze te ktore nominowały watek Jan kran same sie w nim wypowiadały i sa dumne ze swojego poyebania. Odpowiedz Link Zgłoś
migona Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 18:33 "zachęcona" licznymi wspominkami o tamtym wątku, przebrnęłam przez niego i naprawdę zaprawdę powiadam, że to co się tam odwaliło było jakieś chore. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 19:00 Gratuluje.Ja w chwili jego powstania przeczytalam do trzech pierwszych postów triss...krana uwzam za irytujaca,ale to co tam do niej pisano mnie rozwalilo. Trzeba serio byc mocno nie teges,by po tym watku uzna triss za inteligentna i kulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 19:03 Wypowiedzi Triss były jednymi z delikatniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 19:05 Gowno owiniete w zlotko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 20:10 No niestety, robiąc coś mocno kontrowersyjnego w naszej kulturze należy liczyć się z dezaprobatą i głosami krytyki. Dorosła osoba bierze to z dobrodziejstwem inwentarza albo o pogrzebie matki mówi tylko w wąskim gronie najbliższych realnych znajomych, a nie na ogólnie dostępnym forum, na którym i wcześniej nie była zbyt lubiana. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 20:02 kaz_nodzieja napisał(a): > Wypowiedzi Triss były jednymi z delikatniejszych. Biorąc pod uwagę poziom kultury twoich wypowiedzi - nie dziwię się, że masz takie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
migona Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 20:09 delikatne jak walec rozjeżdżający cię na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 14:12 W ostateczności trafił swój na swojego. Niedelikatny "ktoś" nie liczący się z odczuciami własnej rodziny, która sama musiała wszystko zorganizować trafił na falę równie niedelikatnych "ktosiów" z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 19:18 Po raz pierwszy dzisiejszego dnia muszę zgodzić się z edel. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 19:12 Przeczytałam pierwszą setkę wpisów i wyszłam z wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 20:01 A prym wiodła tris. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 06:00 Nie chce mi sie patrzeć czy sie w końcu wpisałam ale pamietam ten wątek. W sensie czytałam post Jan.kran jak tylko go założyła jak jeszcze nie było żadnego komentarza. Pamietam ze zastanawiałam sie czy cos pisać bo co tu pisać/mowić komuś kto stracił matkę (tym bardziej ze nie była to absolutnie obca matka ale matka o której Jan.kran wielokrotnie pisała - np w wątku o szukaniu łóżka.) No i chyba w końcu nic mi do głowy nie przyszło a potem patrzę 150postow. I od razu sobie pomyslałam ze chyba nie kondolencje tam składają wiec już nawet nie patrzyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
ela.pu.ko Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 20:25 Jedna pisała o myciu butów w zalewie kuchennym (obrzydliwe!) Druga mieporadna w pracy: nie była w stanie zapamietac,na która przychodzą szefowie.Aha,i gość zza pilota zaczął rozmów z nią unikać.... Jeszcze inna -będąc nie zaradna uciekała aż frankowcy zbankrutuja,by odkupić od nich za niska cenę mieszkanie ( udało się,czy nadal z blachami się gnieździ w 2 pok?) Ktoś jeszcze z duma podkreślał,ze dziadek ma złotego roleksa... Dużo tu dziwactw Odpowiedz Link Zgłoś
kita.szek Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 21:55 ta "nieporadna w pracy", co niby "nie była w stanie zapamiętać, na którą przychodzą szefowie" to raczej była ofiarą mobbingu! wg autorki, szefowie przychodzili o różnych porach, z nikim tego nie konsultując, a ona miała jasnowidzieć i być zawsze zwarta i gotowa na rozkazy jaśniepaństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 21:47 o córce która nie pojechała na pogrzeb matki ( komentarz zbyteczny) o mamuśce która zostawiła samo na przystanku dziecko sąsiadów,w deszcz nie pamiętam, ( nie wiem czy to w tym roku było, ale mi utkwiło) o paniusi która zajęła miejsce dla inwalidów , bo ona musi zrobić zakupy (nie życzę jej tego ,aby w przyszłości mogła parkować w takich miejscach legalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 17.12.15, 23:32 A wątek z kanapą upapraną i z dzieckiem zostawionym na przystanku to ten rok ? Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 00:22 Czy ktoś byłby tak uprzejmy i podlinkował wątek o zostawieniu na przystanku dziecka sąsiadki? Bo moja sąsiadka wycięła mi przed laty podobny numer: zabrała nieproszona moje dziecko pierwszoklasistkę ze świetlicy, po czym zostawiła ją na przystanku Biedne dziecko stało tam w śniegu po kolana (luty) chyba przez pół godziny, podczas gdy ja poszłam najpierw na świetlicę, tam dowiedziałam się, że wzięła ją sąsiadka, więc wróciłam do domu, poszłam do sąsiadki, a ona na to, że tak, wzięła, ale usłyszawszy od córki, że miała czekać na mamusię, zostawiła ją pośrodku drogi. A biedne dziecko, mając przykazane, że pod żadnym pozorem nie wolno jej samej przejść przez jezdnię (dwupasmową z tramwajem), stało na przystanku przed przejściem i czekało... Do tej pory boli mnie serce i widzę tego kajtka, stojącego na mrozie w śniegu Więc gdyby nie to, że sąsiadka okazała się w końcu psychiczna i któregoś dnia powiesiła się w wózkowni w piwnicy, myślałabym, że to ona, ruszona wyrzutami sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 01:58 Ja tez zapamiętam moj watek nominowany na długo Ale ani w czasie jego powstawania ani teraz nie miałam i nie mam nikogo żalu czy pretensji.Nie pisze długo na ematce i otwierając go spodziewałam sie zróżnicowanych reakcji ale niektóre przekroczyły wrota mojej percepcji. Od tej pory zapamiętałam sobie pare nickow i z ciekawością śledzę ich twórczość . I zgadza, sie ze otwierając taki watek mogłam sie spodziewać najróżniejszych reakcji.Forum to miejsce do dyskusji i wymiany poglądów .Jedyne co mnie irytowało to nie czytanie ze zrozumieniem tego co pisze tylko klepanie w kółko tych samych argumentów. Natomiaat całkowicie rozumiem inne niż moje podejscie do tematu wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 06:07 Tamta nie miała wyrzutów sumienia tylko satysfakcję. A dziecko plakało ze nigdy nie jechało autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: watek, ktory zapamietacie na dlugo 18.12.15, 14:22 Doczytałam. Nie żal mi jakoś tej Twojej sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś