Dodaj do ulubionych

ebay, jak zapłacić paypalem

18.12.15, 22:24
zakupy robiłam rano, ale że miałam problem z dokonaniem płatności, postanowiłam to zakończyć teraz.
No ale teraz nie widzę tej opcji "zapłać paypalem", w ogóle nie ma opcji zapłać, jest tylko wystaw opinię

może któraś z Was się z tym spotkała? jak ja mam zapłacić za ten kupiony towar?
Obserwuj wątek
    • peonka Re: ebay, jak zapłacić paypalem 18.12.15, 22:59
      Wchodzisz do zakładki Purchased items, i tam masz Pay... Tak chyba jeśli chodzi o aukcje.
      Ale jeśli zrobiłaś Kup teraz i nie zaplacilas, to może tego przedmiotu nie kupiłas, po prostu, i powinien być w koszyku jeszcze.
      Nie mam teraz na czym sprawdzić, bo wszystko mam zapłacone..
      • peonka Re: ebay, jak zapłacić paypalem 18.12.15, 23:00
        Purchase history, nie Purchased items, sorry.
        • lieu Re: ebay, jak zapłacić paypalem 19.12.15, 23:45
          no właśnie w historii towar jest i informacja "wystaw opinię", a nigdzie nic o możliwości zapłacenia paypalemsad
          • peonka Re: ebay, jak zapłacić paypalem 19.12.15, 23:55
            Dziwne. Możesz wrzucić screenshota?
          • kandyzowana3x Re: ebay, jak zapłacić paypalem 20.12.15, 00:50
            a jesteś pewna, że nie zaplacilas? sprawdź historie PayPal.
            • peonka Re: ebay, jak zapłacić paypalem 20.12.15, 09:34
              Jeśli zapłacone, to jest napis "paid" na tym artykule eBay...
              Zafrapowalo mnie to, bo kupuje na ebay dużo i nigdy nie mam problemów.
              • lianis Re: ebay, jak zapłacić paypalem 20.12.15, 10:17
                Ja mialam taka historie kiedys z czyms, nie pamietam co to dokladnie bylo, niewykluczone ze meskie boxerki, kontaktowalismy sie w tej sprawie z ebayem i okazalo sie ze oni wycofali towar, czy zablokowali sprzedawce, nie pamietam dokladnie w kazdym razie mieli watpliwosci co do oryginalnosci produktow sprzedawanych jako "..." Cos bylo nie tak ze sprzedajacym Wiec w ostatecznym rozrachunku kupowalismy inne u innego sprzedawcy. A tamto zaniknelo z naszego konta po jakims czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka