Dodaj do ulubionych

Zachowania Pawłowicz

22.12.15, 11:10
Oglądałem dzisiaj w telewizji powtórkę, na której było widać zachowanie Pawłowicz.

Czy ta pani może mieć jakieś zaburzenie, czy jedna są to normalne zachowania u normalnej osoby?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:12
      Zaburzenie zwane prostactwem. Choroba nabyta, nieuleczalna.
      • wielceszanownypan Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:20
        lauren6 napisała:
        > Zaburzenie zwane prostactwem.

Ale to chyba szkodzi wizerunkowi pis?
        Chyba jednak pis uważa, że nie szkodzi, bo inaczej już dawno by ją wyrzucił z partii.

"Członkiem Prawa i Sprawiedliwości nie może być osoba,(...) która działa na szkodę PiS."
        pis.org.pl/partia/wstap-do-pis
        • truscaveczka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:41
          Ja tak sobie myślę, że trzymają ją celowo. Żeby inni członkowie partii wypadali na jej tle całkiem korzystnie tongue_out
        • kama265 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:34
          eee jak to szkodzi? ilu wyborców się z nią utożsamia, ilu widzi samych siebie.... wink
        • wielceszanownypan Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 09:00
          > "Członkiem Prawa i Sprawiedliwości nie może być osoba,(...) która działa na
          > szkodę PiS."

> pis.org.pl/partia/wstap-do-pis

No i już nie ma strony na której był laptop z cyrylicą.
          Pis czyta ematkę?
          www.wykop.pl/wpis/15760171/
          • paszczakowna1 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 22:35
            E-matki nie czyta, ale wykop na pewno.
      • rosapulchra-0 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 00:30
        lauren6 napisała:

> Zaburzenie zwane prostactwem. Choroba nabyta, nieuleczalna.

Na pewno nabyta?
    • thea19 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:16
      pani chlopa nie ma i stad przyczyna.
      • maslova Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:22
        A Ty bez chłopa też nie umiesz normalnie funkcjonować?
        • babunia_wygodka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:49
          maslova napisała:

> A Ty bez chłopa też nie umiesz normalnie funkcjonować?

Nie da się ukryć że brak chłopa lub baby (zależnie od potrzeb) rzuca się na mózg.
          • nowel1 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:18
            Serio?
            Zawsze mnie takie opinie rozśmieszają smile
            Waszym zdaniem normalne zachowanie wymaga "chłopa lub baby" do pary?
            • zuleyka.z.talgaru Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:21
              Albo wibratora smile
              • nowel1 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:28
                Nie chciałam tak dosłownie tego potraktować big_grin
            • babunia_wygodka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:43
              nowel1 napisała:

> Serio?
              > Zawsze mnie takie opinie rozśmieszają smile

A to współczuję nieumiejętności obserwowania otoczenia, tudzież braku zainteresowania innymi ludźmi. I sobą, oczywiście.

> Waszym zdaniem normalne zachowanie wymaga "chłopa lub baby" do pary?

Dobrze, dobrze, panujesz nad sobą w 150%, nie odczuwasz żadnego parcia popędów, jesteś przedstawicielką europejskiej cywilizacji technicznej i hormony nie mają do Ciebie dostępu.
              • nowel1 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 11:04
                babunia_wygodka napisała:

> A to współczuję nieumiejętności obserwowania otoczenia, tudzież braku zainteres
                > owania innymi ludźmi. I sobą, oczywiście.

Po pierwsze: niczego mi nie współczujesz, stosujesz prymitywny zabieg mający na celu deprecjonowanie mnie, bo już nawet nie mojej wypowiedzi - pojechałaś z podsumowaniem moich rzekomych "nieumiejętności" na podstawie jednej wypowiedzi.

> Dobrze, dobrze, panujesz nad sobą w 150%, nie odczuwasz żadnego parcia popędów,
                > jesteś przedstawicielką europejskiej cywilizacji technicznej i hormony nie maj
                > ą do Ciebie dostępu.

Oczywiście, że odczuwam i uprawianie seksu daje mi mnóstwo przyjemności, natomiast posiadam również mózg ( zakładam, że nie tylko ja), zatem okresowy brak partnera seksualnego nie powoduje u mnie zachowań aspołecznych, irracjonalnych, agresywnych. Zasadniczo panuję nad sobą smile
                Nie wiem, jak Ci to lepiej wytłumaczyć.
          • morgen_stern Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:29
            Jakie jest zatem wytłumaczenie dla sparowanych, którzy zachowują się nieracjonalnie, chamsko, arogancjko i idiotycznie?
            • lauren6 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:32
              Zaburzenia seksualne w związku.
              • kama265 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:37
                big_grin big_grin big_grin
              • morgen_stern Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 16:39
                No tak - żona nie dała, mąż nie zrobił dobrze. Czyli jakby nie patrzeć d... z tyłu.
            • babunia_wygodka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:36
              morgen_stern napisała:

> Jakie jest zatem wytłumaczenie dla sparowanych, którzy zachowują się nieracjona
              > lnie, chamsko, arogancjko i idiotycznie?

A czy ja twierdzę, że brak chłopa jest jedynym czynnikiem, który na mózg może się rzucić, czy też raczej smutnie duży odsetek forumowiczek ma po prostu problemy ze zrozumieniem przeczytanego tekstu?
              • morgen_stern Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 16:38
                I ty masz te problemy, co stwierdzam ze smutkiem. Tak się dziwnie składa, że pierwszym "argumentem" w przypadku osoby samotnej jest właśnie ten, o którym jest teraz mowa. Nikt nie bierze pod uwagę innych czynników, jak w przypadku sparowanych. Oni mogą mieć autentyczne problemy czy paskudny charakter z urodzenia, a nawet hodować koty, osoba obojętnie jakiej płci bez pary to wiadomo - niedopchnięcie i tu następuje koniec dyskusji, bo sprawa jest "wyjaśniona".
                • claudel6 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:03
                  mylenie skutków z przyczynami. ona jest paskudną postacią, dlatego nie ma chłopa. nie na odwrót.
                  • joanekjoanek Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 23:45
                    claudel6 napisała:

> ona jest paskudną postacią, dlatego nie ma chłopa.

Gdyż, jak powszechnie wiadomo, w parach żyją wyłącznie fajni ludzie, a ci paskudni w pary się nie łączą. Takie prawo natury.
        • thea19 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:18
          nie bede eksperymentowac ile lat moge wytrzymac bez seksu bo pawlowicz to stara baba i u niej dekady wchodza w rachube
          • fornitta69 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:51
            Ale... skad wiesz,ze ona seksu nie uprawia? wink
            • thea19 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:52
              bo jej religia nie pozwala
              • fornitta69 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:59
                A ksiedzom religia nie pozwala plodzic dzieci (ani ich molestowac seksualnie)... i co? tongue_out
                • fornitta69 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 21:00
                  Tfu-KSIEZOM!!! Przepraszam
                  • thea19 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 21:05
                    brak seksu u pawlowicz to domniemanie. bardzo prawdopodobne, bo baba bez bolca dostaje pie...dolca
      • rosapulchra-0 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 00:34
        thea19 napisała:

> pani chlopa nie ma i stad przyczyna.

A żebyś wiedziała smile
        Jeden znajomy opowiadał, że miał rodzinie taką panią, która twierdziła, że jej chłop jest do niczego niepotrzebny i całe życie była sama. I co? - zapytaliśmy. Odpowiedź: zwariowała.
        • maslova Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 11:20
          Przedstawiasz dość stereotypowe myślenie o ludziach nie mających partnera. Szczególnie dziwnie wygląda to biorąc pod uwagę, jak walczysz ze stereotypami dotyczącymi imigrantów.
          Znam kilka osób samotnych od wielu lat i nie zauważyłam jakiś szczególnych cech czy zachowań, które odróżniałyby je od "sparowanych". Poza tym czytałam gdzieś artykuł, że długa abstynencja seksualna powoduje stopniowy zanik popędu, więc całkiem możliwe, że po pewnym czasie takie osoby po prostu nie mają ochoty na seks.
          • thea19 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 12:51
            to, ze krysce rzucilo sie na dekiel z braku porzadnego przetrzepania futra, nie oznacza, ze wszystkim musi.
            • rosapulchra-0 Re: Zachowania Pawłowicz 24.12.15, 10:14
              Gdzie ja napisałam, że tak jest zawsze i wszędzie?
        • nowel1 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 11:37
          rosapulchra-0 23.12.15, 00:34

Jeden znajomy opowiadał, że miał rodzinie taką panią, która twierdziła, że jej chłop jest do niczego niepotrzebny i całe życie była sama. I co? - zapytaliśmy. Odpowiedź: zwariowała.

Rosa, ale zdajesz sobie sprawę, że to jest ploteczka, a nie dowód na potwierdzenie reguły? smile
          • burina Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 20:18
            Oraz XXI wiek.
      • ola Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 18:44
        No, to by tłumaczyło stan polskiego kleru...
      • burina Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 20:21
        Czyli Korwin miał rację: prawa wyborcze czynne i bierne tylko dla kobiet zamężnych. A najlepiej przez męża, w razie jakby jej się PMS z datą wyborów zbliżał.
    • cosmetic.wipes Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:16
      Panna Pawłowicz Krycha jest tak prosta, że budowa cepa to przy niej fizyka kwantowa big_grin
    • jesienna.nuta Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:19
      Jest taka, jak sporo pań na tym forum.
      Bez urazy.
      • morgen_stern Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:23
        Ależ nie, przecież wiemy, że nie chciałaś nikogo urazić smile
        Idiotyczny tekst. Co to znaczy, że jak mamy jakiegoś chamowatego trolla na forum czy inną pieniaczkę, to jest jakieś usprawiedliwienie dla prostaczki brylującej w polskim Sejmie? Zaiste dziwnymi torami biegną twoje skojarzenia.
      • wielceszanownypan Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:26
        jesienna.nuta napisała:
        > Jest taka, jak sporo pań na tym forum.

Nawet jeśli tak, to panie na forum są tylko nickami na forum.
        A profesorka i posłanka Pawłowicz występuje publicznie, przed kamerami w sejmie.

• mia_siochi Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 16:05
          Taki z tej baby profesor jak ze mnie miss Polonia.
      • cosmetic.wipes Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:26
        > Bez urazy.

Jak ty na ten przykład?
        Bez urazy tongue_out
        • jesienna.nuta Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:33
          No właśnie nie chcę nikogo urazić stygmatyzując go publicznie.

Posłanka nie jest ani bardziej chamska od Niesiołowskiego, ani bardziej kontrowersyjna od niejakiego Budki.
          A przynajmniej pani nie jest cyniczna.
          • hermenegilda_zenia Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:37
            Na cynizm ta pani jest po prostu zbyt mało inteligentna - jej wypowiedzi to rynsztok na poziomie meliniary, na próżno doszukiwać się tam treści czy kultury.
            • jesienna.nuta Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:39
              Ta pani ma tytuł profesorski.
              Nic mi do obrony cudzych tytułów, ale insynuacja o rażącym braku inteligencji tej pani jest co najmniej zaskakująca.
              Zresztą - co mi do tego?
              • truscaveczka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:42
                Profesorem uczelni może zostać każdy, honorować to można profesorów zwyczajnych.
              • oqoq74 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:45
                Ona doktorem habilitowanym, nauczycielem akademickim, prawnikiem, byłą sędzią TS i posłem.
                Z takim dorobkiem powinna reprezentować sobą inny poziom.
                • babunia_wygodka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:48
                  oqoq74 napisał(a):

> Ona doktorem habilitowanym, nauczycielem akademickim, prawnikiem, byłą sędzią T
                  > S i posłem.
                  > Z takim dorobkiem powinna reprezentować sobą inny poziom.

Powinna i bez dorobku, bo dorobek się nijak nie wiąże z poziomem.
                • thea19 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:29
                  nie pomoga doktoraty, kiedy czlowiek chamowaty
                  • przystanek_tramwajowy Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 18:54
                    Nie pomoże profesura, kiedyś cham i kawał gbura.

Nie pomoże mandat posłanki, kiedy masz maniery chamki.

Nie pomoże mandat PiS-u, kiedy ci cycki wiszą.

Nie pomoże sejmowa dyscyplina, kiedy jesz jak świnia.

---
                    Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
              • babunia_wygodka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 11:47
                jesienna.nuta napisała:

> Ta pani ma tytuł profesorski.
                > Nic mi do obrony cudzych tytułów, ale insynuacja o rażącym braku inteligencji t
                > ej pani jest co najmniej zaskakująca.

Nie mylmy tytułów naukowych, które można sobie po prostu wyklepać upierdliwym publikowaniem byle czego i spełnieniem formalnych warunków (zwłaszcza w dyscyplinach teoretycznych, a ona jest jakaś historyczka chyba, nie?), no więc nie mylmy tego z inteligencją.
                Oczywiście jest też zwykłe chamstwo, ale na chamstwie inteligencja się jednak w pewnym stopniu tez odciska.
                • ichi51e Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 13:02
                  Prawnikiem
              • claudel6 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:05
                jest doktorem, nie profesorem.
          • sumire Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 12:34
            Błagam. Nie jestem fanką Niesiołowskiego, ale on przy niej jest kulturalną oazą spokoju.
            I nie podważa zasad poprawnej polszczyzny.
      • lady-z-gaga Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 12:17
        jesienna.nuta napisała:

> Bez urazy.

Jestem pewna, że sama nie wierzysz w to, co piszesz.
        Nie myślisz chyba, że jakakolwiek osoba z forum (łącznie z trollami) zachowywałaby się publicznie, przed kamerami, plus - co najważniejsze -w roli posła na Sejm RP ,tak samo, jak tu.
      • rosapulchra-0 Re: Zachowania Pawłowicz 24.12.15, 10:16
        jesienna.nuta napisała:

> Bez urazy.

Bardzo trudno się nie zgodzić big_grin
    • ichi51e Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 12:08
      Mnie ciekawi czy ona jest z rodziny prawniczej uncertain m.newsweek.pl/krystyna-pawlowicz---pistolet,101032,1,1.html
      • wioskowy_glupek Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 12:47
        To zaburzenie nazywa się po prostu prostactwem i chamstwem.... wstyd tylko dla polskiego szkolnictwa, że to indywiduum jest wykładowcą czegokolwiek, gdziekolwiek.
        • azja001 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:40
          A najgorsze w tym smutnym kawałku polskiej historii że takie indywidua będą sie miały świetnie. Oni są przekonani że bedą rządzic dłużej niż 1 kadencję bo mając wiekszośc i taki tupet jakos to sobie zapewnią. Może zmieni sie ordynację wyborczą a może troche jeszcze obejdą konstytucję. Oczywiście wszystko z szumnymi hasłami dobra "suwerena" którego maja głęboko w d....
          Dlatego tez Duda nie boi sie łamać prawa, on jest pewien że jego mentor zapewni pis-wi wieczny byt w parlamencie
          • rafwar02 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:54
            Nikt, kto jest w miarę normalny nie zachowuje się w ten sposób jak to indywiduum, które jest człowiekiem tylko z zewnętrznej powłoki fizycznej. Całą resztą reprezentuje sobą wszystkie najgorsze cechy.
            Świnia w chlewie jest od niej: rozumniejsza, ładniejsza, bardziej uprzejma, empatyczna, mało grubiańska, nie wulgarna, ludzka.
          • paszczakowna1 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 19:56
            > A najgorsze w tym smutnym kawałku polskiej historii że takie indywidua będą sie
            > miały świetnie. Oni są przekonani że bedą rządzic dłużej niż 1 kadencję bo maj
            > ąc wiekszośc i taki tupet jakos to sobie zapewnią.

Oni mogą być przekonani z racji generalnie niskiego IQ, ale są już na wylocie. Zauważ, że nikt z poważnych i nie totalnie skompromitowanych ludzi (witajcie, towarzyszu Miller!) się do nich nie zbliża.
            • zona_glusia Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 21:37
              paszczakowna1 napisała:
              > Zauważ, że nikt z poważnych i nie totalnie skompromitowanych ludzi (witajcie, t
              > owarzyszu Miller!) się do nich nie zbliża.
              Miller naprawdę popiera działania PiS-u???
              Niech to zobaczą wszyscy ci, którzy płaczą, że ZL nie wszedł do Sejmu.
              • paszczakowna1 Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 00:13
                Wdzięczy się do PiS.

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,19384315,miller-o-zmianach-w-konstytucji-tk-to-nie-biblia-napisana-raz.html

A PiS, jak sądzę, nie pogardzi. W końcu starymi komuchami stoi. A debile będą pisać, jak to PiS dekomunizuje UKŁAD.
    • mamma_2012 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 14:55
      Krycha (ona per ty zwraca się bez pozwolenia do posłów opozycji, więc taka forma chyba jej się podoba) reprezentuje taki poziom, że w szkole jej zachowanie pewnie ocenionoby na nieodpowiednie lub naganne.
      Ale ona jest "profesorem" w Ostrołęce, co nawet dla Ostrołęki jest chyba wstydliwe.
      Mam nadzieję, że jak już wyleci z parlamentu spotka ją ostracyzm wszelkich środowisk naukowych, bo ośmiesza i dewaluuje wartość tytułów, na które ludzie sobie zapracowali uczciwie.
      Podejrzewam, że jej zachowanie tuszuje liczne kompleksy i żale świata, ale to niczego nie usprawiedliwia, bo jest niekulturalna, prostacka i wulgarna.
      • morekac Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:49
        >Ale ona jest "profesorem" w Ostrołęce, co nawet dla Ostrołęki jest chyba wstydliwe.

I to kadra akademicka narzeka na studentów...
        -------------------------------------------------------------
        "a przecież można pozostać człowiekiem nawet jeśli jest się nauczycielem" by Grave_digger
    • wielceszanownypan Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 15:42
      Oglądam teraz telewizję i nie słyszę panny Pawłowicz.
      Ale jak zobaczyłem jej nieme wyrywanie się do powiedzenia czegoś, to się aż przestraszyłem jej męczarni.
      Ona dzisiaj coś musi krzyknąć! No musi bo się udusi big_grin

Ciekawe kto jej zabronił chamskich krzyków?
    • kozica111 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 15:47
      Ma taką sama klasę jak Petru, tu sie zgadzam, sa do siebie podobni pod tym względem.Jak to się mówi "grubo ciosani"...w sensie mentalnym.
      • wielceszanownypan Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 15:55
        kozica111 napisała:
        > Ma taką sama klasę jak Petru, tu sie zgadzam, sa do siebie podobni pod tym wzgl
        > ędem.Jak to się mówi "grubo ciosani"...w sensie mentalnym.

Ty tak na poważnie, czy płacą ci za to?
        Nie wierzę, że ludzie mogą być aż tak głupi. No nie wierzę.
        To nie mogą być ludzie.

A może i ludzie ale chorzy, bynajmniej nie na nogi?
        • kozica111 Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 16:04
          Mozę zrób sobie tatuaż na tą okoliczność, jest szansa że ci ulży.
          • wielceszanownypan Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 16:42
            kozica111 napisała:
            > Mozę zrób sobie tatuaż na tą okoliczność, jest szansa że ci ulży.

Lekarz zna twoje wypowiedzi na forum, czy ukrywasz to przed nim?
      • pade Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 16:33
        big_grinbig_grinbig_grin
      • sumire Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 20:42
        Petru nie wali w ludzi ad personam. Nie opycha się na sali sejmowej, jakby to była knajpa czy parkowa ławka. Wreszcie nie używa słowa "wziąść" i nie op...ala w internecie ludzi, którzy odważają się zwrócić mu uwagę, że posługuje się niepoprawną polszczyzną. Pliz, Kozica, nie jestem wcale jego zagorzałą miłośniczką, ale cokolwiek śmieszne jest porównywanie go z tą osobą, która Bóg wie (choć on chyba też nie wie) jak znalazła się w parlamencie. Obraża mnie - i mówię serio - to, że ta kobieta reprezentuje naród, w tym mnie.
      • wielceszanownypan Re: Nie powinna 22.12.15, 16:39
        anetapzn napisała:
        > w ogóle przekraczać progu budynku Sejmu.

Widać wyraźnie, że ta panna ma zaburzenia.
        Każdy psychiatra to potwierdzi.

• iwles Re: Nie powinna 22.12.15, 16:41

albo ona już wie, kto i jak będzie liczył głosy...
          • anetapzn Re: Nie powinna 22.12.15, 16:43
            Chociaż jej słowa są "pocieszające"..znaczy, że będa wybory w Polsce.
            Ot taki śmiech niejako przez łzy.
            • azja001 Re: Nie powinna 22.12.15, 19:19
              Pani się pokusiła o prognozy wyborcze w ciągu kilkunastu lat. Niezłe jaja.
              • pade Re: Nie powinna 22.12.15, 19:51
                Nie tylko ona. Wczoraj na pasku widziałam info, że na obronność w ciągu najbliższych 6-8 LAT!! rząd chce wydać ileś tam złotych.
                Czyli się zadomowili i swojej grzędy tak łatwo nie opuszczą.
                • morekac Re: Nie powinna 22.12.15, 21:33
                  Wiceminister już mówił, że pieniądze na to będą z podatku bankowego i sklepowego. Ale te pieniądze już chyba rząd 'wydał' na dzieci...
                  • anetapzn Re: Nie powinna 23.12.15, 09:15
                    morekac napisała:

> Wiceminister już mówił, że pieniądze na to będą z podatku bankowego i sklepoweg
                    > o. Ale te pieniądze już chyba rząd 'wydał' na dzieci...

Mnie też sie tak wydaje.
                    Nie wiadomo czy an to wszystko śmiać się czy płakać.
    • glowka-sodowka Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 19:33
      co ona ciągle z tym żarciem- albo sałatka albo mlaskanie
    • 71tosia Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 21:25
      prawie w kazdej partii jest/byla taka Pawlowicz, oddana, malo rozgarnieta, za to bardzo krzykliwa. A ze tak duzo osob sie z nia utzosamia - co coz pani Pawlowicz jest jak wiekszosc spoleczenstwa: powierzchownie katolicka, ksenofobka, prymitywnie rozumiejaca partiotyzm, homofobiczna, co ktorys Polak widzi ja co dzien w lusterku wink W koncu nie bez powodu jej wypowiedzi o Grodzkiej budzily taki aplauz spoleczny.
    • feel_good_inc To starannie wyreżyserowana poza 22.12.15, 21:47
      wielceszanownypan napisał(a):
      > Czy ta pani może mieć jakieś zaburzenie, czy jedna są to normalne zachowania u
      > normalnej osoby?

Jest to rola jaką ta pani gra na potrzeby swoich wyborców - oni chcą takiego krzykliwego chama za reprezentanta i to właśnie dostają. Siedzą potem przed telewizorem i rechoczą pacząc, jak to dzielna Krycha masakruje komuchów, a Krycha wraca do domu i sprawdza zera na koncie.
      Do tego postać taka jest bardzo wygodna, bo gdy trzeba, to zbierze za niewygodne wyskoki Prezesa - PO miało Palikota, PiS ma Pawłowicz.
      • 71tosia Re: To starannie wyreżyserowana poza 22.12.15, 22:13
        zakladasz ze jest wyrachowana? Wydaje sie na to troche zbyt prymitywna. To jedna z tych osob, ktore szybciej mowia niz mysla , ona jest niestety do bolu szczera w tym co mowi i robi.
        • feel_good_inc Re: To starannie wyreżyserowana poza 22.12.15, 22:33
          71tosia napisała:
          > zakladasz ze jest wyrachowana?

To jest prawniczka. Ba, profesor prawa.
          Kłamstwo i wyrachowanie to nie jej druga, a pierwsza natura.
          • 71tosia Re: To starannie wyreżyserowana poza 22.12.15, 22:54
            na razie dr ha., ale nie wykluczam ze to tylko jeszcze kilka tygodni, pewnie Prezydent jak p Krysia ladnie poprosi ta ja profesorem zrobi wink
        • kama265 Re: To starannie wyreżyserowana poza 22.12.15, 22:39
          Też nie mysle
      • gaga-sie Re: To starannie wyreżyserowana poza 23.12.15, 20:33
        Jarosław też rechocze w ławach sejmowych i z otwartymi ustami siedzi, dla mnie to on mentalnie z panną Pawłowicz ma po drodze.
    • klubgogo Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 21:52
      Jakbyś tak wyglądała jak ta pani, też byś tak wyglądala tongue_out
      • klubgogo Re: Zachowania Pawłowicz 22.12.15, 21:53
        tak się zachowywała mialo być
      • joanekjoanek Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 00:00
        Panna Pawłowicz jest oczywiście bezgranicznie obleśna z powodów mentalnych.
        Ale czego ty chcesz od jej wyglądu i dlaczego się jej o wygląd czepiasz?
        Jak mnie to wkurza. Kobita ma chyba 64 lata. Naprawdę uważasz, że wygląda źle? A nawet gdyby wyglądała źle, to jest argument na co?
        • zuleyka.z.talgaru Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 10:04
          No jako reprezentantka powinna wyladac jak nalezy. A nie w ufajdanych swetrach po sejmie chodzic...
          • cosmetic.wipes Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 11:07
            A dajże spokój. Po to ma rozłozysty wachlarz, żeby plamy na biuście przysłaniać big_grin
        • morekac Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 21:34
          Realnie na swoje lata nie wygląda źle, nie jest też jakaś brzydka, po obróbce mogłaby z pewnością wyglądać lepiej - ale ma prawo tego nie lubić. Manier brakuje jej bez wątpienia.
    • joaz Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 11:39
      Pani Pawłowicz ewidentnie żle przechodzi klimakterium. Musi mieć niezłe napady gorąca stąd ten wachlarz. Na pewni nie stosuje HTZ bo to samo zło.
      Mnie dodatkowo drażni brak stanika i te piersi wiszące na brzuchu - uważam że posłanka powinna zachować pewien styl.
      • 71tosia Re: Zachowania Pawłowicz 23.12.15, 17:01
        klimakterium w wieku 65 lat? Akurat jak na pania mocno po 60 wyglada calkiem ok. gdyby zadbala o siebie moglaby nawet uchodzic za osobe atrakcyjna. Poglady i sposob zachowania ma jednak takie ze nie wzbudza we mnie nawet cienia sympatii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka