Dodaj do ulubionych

Teczka Zelnika

07.03.16, 14:37
Jak mawiała moja babcia, uważaj gdzie kopiesz, bo się do g... dokopiesz. Czyli kolejna teczka znaleziona.
polska.newsweek.pl/jerzy-zelnik-wspolpracowal-z-sb-jest-teczka-w-ipn-co-na-to-pis,artykuly,381293,1.html
Tak mnie zastanawia, w przypadku teczki Wałęsy zaczęto wrzucać screeny do internetu, w ciągu paru godzin archiwista potwierdził, że jest autentyczna, potem jakieś kolejki, a tu cisza. Redaktor Gmyz ogląda i on wyda opinie...
Obserwuj wątek
    • rorzrzutny Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 14:46
      Trudno w to uwierzyć, ale w esbeckich kwitach niepojętym zrządzeniem losu mogła też znaleźć się druga (oprócz lojalki Jarosława) fałszywka.

Reszta oczywiście bez zmian - wszystkie pozostałe kwity mają moc Ewangelii.
    • oqoq74 Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 14:50
      Konsekwencja i zasady to nie jest mocna strona dobrej zmiany.
    • triss_merigold6 Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 14:53
      Jak to szło? Karma to suka, czy jakoś tak. big_grin
    • semihora Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 14:58
      Jak Zelnik mówi, że to błąd młodości, to nie ma sensu drążyć tematu tongue_out
      • beata985 Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 15:25
        przecież oni kurna w tym samym wieku są, zaledwie 2 lata różnicy.... big_grin big_grin
        • semihora Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 15:36
          Czepiasz się, czas to pojęcie względne big_grin
      • ginger.ale Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 19:23
        semihora napisała:

> Jak Zelnik mówi, że to błąd młodości, to nie ma sensu drążyć tematu tongue_out
        >

Tak, dla niego to jakby jego wnuk to zrobił, bo było tak daaaawno.

Niezła wtopa, nie żal mi dziada w ogóle!!!
    • gaga-sie Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 15:00
      Już się zaczyna umniejszanie sprawy: przecież młody był, ledwo dowód dostał, seksem zauroczony, a ak w ogóle "to nie ja byłem, tylko jakiś on". Rozdwojenie jaźni.
      Skany Bolka od razu do sieci trafiły, niepotrzebne były ekspertyzy, żadnych wątpliwości, a teraz zaczyna się mącenie.
    • woman_in_love czekam na 100% pewną teczkę Rajmunda K., ojca 07.03.16, 15:05
      chyba że już spalili zapobegliwie
    • iskierka3 Re: Teczka Zelnika 07.03.16, 15:30
      Jak to mowia - mala rzecz a cieszysmile
    • gaga-sie Prezydent zabrał głos w tej sprawie 07.03.16, 19:06
      Już mają swoją interpretację wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-komentuje-domniemana-wspolprace-jerzego-zelnika-z-sb/1ygv81
      • beata985 Re: Prezydent zabrał głos w tej sprawie 07.03.16, 19:19
        bezczelny, żeby nie Bolek to o prezydenturze w wolnej Polsce mógłby tylko pomarzyć...
      • morekac Re: Prezydent zabrał głos w tej sprawie 07.03.16, 20:30
        I tak lepsza taka interpretacja niż walka z ustrojem a la Piotrowicz czy Pięta.
        Ale oczywiście swojakom wszystko można wybaczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka