wielceszanownypan 27.03.16, 21:23 Można tu pisać o mnie. Najlepiej dobrze, bo jesli ktoś zacznie pisać o mnie niedobrze, to wątek może polecieć w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska.z.bombaju Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:26 No nie wiem. Jesteś pewien, że nie podpadłeś moderacji? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:31 tereska.z.bombaju napisał(a): > Jesteś pewien, że nie podpadłeś moderacji? Żeby tylko moderacji. Ja chyba podpadłem wszystkim na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:28 Za Jolancie mogę tylko napisac niedobrze,a reszte da się wybaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:31 A jak ktoś uzna, że pisząc o Tobie nie piszemy o Tobie ? Albo jak sam o sobie napiszesz coś złego ? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:34 > A jak ktoś uzna, że pisząc o Tobie nie piszemy o Tobie ? Piszac o wielceszanownym macie na mysli te-ktorej-imienia-nie-wolno-wypowiadac? Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:32 Wielceszanowny pan pierdzieli bez sensu. Zaklelam i napisalam zle o Tobie. Kiedy mnie wykasuja? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:36 sasanka4321 napisała: > Wielceszanowny pan pierdzieli bez sensu. > Zaklelam i napisalam zle o Tobie. Kiedy mnie wykasuja? Przecież to wiersz jednozdaniowy. Poezji nie można kasować. A jeśli ktoś skasuje, to znaczy że się nie zna na sztuce. Nikt nie zaryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:39 mid.week napisała: > ładnie dziś wyglądasz Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:46 mid.week napisała: > ale to nie o mnie wątek. Ale o mnie i muszą byc jakies dowody że jestem uprzejmy Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:53 No tak, oczywiście. Przepraszam, ja taka nieogarnięta Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:46 Are you? ... hmmm ... www.youtube.com/watch?v=vRMWW1KJD5E Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 27.03.16, 21:49 bi_scotti napisała: > Are you? ... hmmm ... Hmmm...maybe? Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wątek personalny 27.03.16, 22:59 Co mogę o Tobie napisać?? Hymmm... Może to, że jakoś specjalnie mnie nie irytujesz i da się z Tobą podyskutować w sposób dosyć sensowny, czego nie można powiedzieć o niektórych forumowiczach... Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 00:01 angeika89 napisał(a): jakoś specjalnie mnie nie irytujesz i da się z Tobą podyskutować w > sposób dosyć sensowny Gdyby żony mówiły tak do mężów, to by nie było rozwodów. No ale widocznie niewielu mężów zasługuje na takie słowa Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wątek personalny 28.03.16, 00:10 Ja po prostu dobra kobieta jestem. A mój mąż słyszy dużo fajniejsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wątek personalny 27.03.16, 23:09 Wątek wyleci w kosmos jutro bo dopiero jutro będzie niezgodny z regulaminem ;P dziś może wisieć. A może pójdzie na osła bo tak. A może zniknie bez śladu bo tak. A może zostanie wycięty kawałek a reszta zostanie bo tak. A może wyleci bo wiadomo-kto kliknie na kosz. A tak w ogóle to w jakim celu powstał ten wątek i jaki jest jego sens ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątek personalny 27.03.16, 23:28 aurinko napisała: > A tak w ogóle to w jakim celu powstał ten wątek i jaki jest jego sens "Ja nie mam sensu, ty nie masz sensu, żaden jedzenia kęs nie ma sensu. Gry są bez sensu, sny są bez sensu, nawet niestety sens nie ma sensu.” ... z czego to Kotku? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Wątek personalny 27.03.16, 23:49 Ja wiem, ja wiem! "Alicja w krainie czarów" Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 27.03.16, 23:58 aurinko napisała: > A tak w ogóle to w jakim celu powstał ten wątek i jaki jest jego sens ;P Celem tego wątku jest pokazanie sensu tego wątku. Albo bezsensu nieistnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wątek personalny 28.03.16, 07:17 A wątek nadal jest. Chyba moderacja zaspała Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 11:55 tereska.z.bombaju napisał(a): > A wątek nadal jest. Bo wątek wprawdzie personalny ale dotyczący zbyt mało znaczącej persony. Smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Wątek personalny 28.03.16, 14:35 Nie płacz. Mieć swój własny, osobisty, niemal imienny wątek już prawie dwa dni to Coś. Na ematce wręcz rzadkość. Może nawet jesteś pierwszym facetem w historii forum, który tego zaszczytu dostępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 17:35 Czuję się wyjątkowo. Chyba jednak jestem wyjątkowy. Co ja gadam, dlaczego chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Wątek personalny 28.03.16, 12:43 Trochę się wyrobiłes, bywało gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 17:31 zuleyka.z.talgaru napisała: > Serniczka? Czy gardzisz? Chętnie. Oczywiście jeśli twój sernikożerca nie będzie mnie ścigał Karaibskiego jeszcze (chyba?) nie jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wątek personalny 28.03.16, 17:35 Karaibski sernikożerca jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 17:47 tereska.z.bombaju napisał(a): > Karaibski sernikożerca jest mój No to miłej konsumpcji życzę Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wątek personalny 28.03.16, 18:05 W sumie to wpadaj na ten sernik Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 18:12 tereska.z.bombaju napisał(a): > W sumie to wpadaj na ten sernik Dzięki, ale 190 do Radomia kilometrów to trochę za daleko. A samolotu się jeszcze nie dorobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wątek personalny 28.03.16, 18:15 Pfff! To wy tam lotniska nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 18:29 tereska.z.bombaju napisał(a): > Pfff! To wy tam lotniska nie macie? Lotnisko jest. Ale zanim sprawdzę rozkład lotów do Radomia, kupię bilet i dolecę, to sernik zeschnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Wątek personalny 28.03.16, 18:42 Nie będzie, bowiem jeszcze nie porusza się w pionie Zapraszam. Mogę ew. wysłać glapą. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątek personalny 28.03.16, 20:32 zuleyka.z.talgaru napisała: > Mogę ew. wysłać glapą. Kurcze, az sie boje zapytac zeby to moje pytanie nie spowodowalo, ze watek poleci, bo ... one never knows ... eh ... Ale ciekawosc mnie zre jak sernikozerca zre sernik karaibski: co to jest "glapa"? Naprawde mam nadzieje, ze cenzura wybaczy ten zawstyddzajacy brak wiedzy, swiadomosci, doswiadczenia i wyczucia! Cheers. "The only thing we have to fear is fear itself - nameless, unreasoning, unjustified, terror which paralyzes needed efforts to convert retreat into advance." FDR - First Inaugural Address, March 4, 1933 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Wątek personalny 28.03.16, 20:38 Wrona. Po poznańsku glapa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 20:56 zuleyka.z.talgaru napisała: > Wrona. Po poznańsku glapa. Poznań nie Radom? To ja pomyliłem Talgar z Bombajem. Ale mnie te serniki zmyliły Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Wątek personalny 28.03.16, 20:59 A ja dopiero teraz zauważyłam podobieństwo nicka(u?). Podobieństwo przypadkowe. Poznań nie Radom - prawda to. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Wątek personalny 28.03.16, 21:54 wielceszanownypan > To ja pomyliłem Talgar z Bombajem. Ale mnie te serniki zmyliły Wszystko ci się popierdaczyło z tej pychy i nadmiaru szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Wątek personalny 28.03.16, 23:03 tereska.z.bombaju napisał(a): > Wszystko ci się popierdaczyło z tej pychy i nadmiaru szczęścia E, nie wszystko tylko dwa nicki i serniki. Kurcze, nie chciałem a zrymowałem Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątek personalny 28.03.16, 22:19 zuleyka.z.talgaru napisała: > Wrona. Po poznańsku glapa. OMG, normalnie jak "Pan Samochodzik i Templariusze" - rozwiazanie jednej zagadki staje sie nowa zagadka Ty mu ten sernik wyslesz wykorzystujac ptaka wrone? A czemu nie golebia? Pocztowe sa golebie ... wrony tez? A jak wrona tez lubi sernik to co on dostanie? Nico Moze lepszy pies bernardyn z baryleczka rumu, bo nawet jak zezre sernik to chociaz ten rum zostanie ... i sie wpasuje w klimaty karaibskie przy okazji Tyle, ze psu dluzej zejdzie z Poznania do Radomia czy dokad tam ma isc. Moze faltycznie wrona lepsza ... hmmm ... A tak przy okazji to ja najbardziej lubie taki prosty zapiekany ser z rodzynkami i bakaliami, zeby byl bez zadnego glupiego ciasta na spodzie - to sie chyba nazywalo w Krakowie sernik wiedenski ale moge sie mylic. Czy sernik karaibski to na czesc odnowy stosunkow Cuba-USA? Very appropriate Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś