Dodaj do ulubionych

O różnych pierdołach

11.04.16, 15:42
Dziewczyny, już wiem, że wy wiecie wszystko, więc

1. co to za buty?

https://img.ans-media.com.pl/files/sc_staging_images/product/large_img_679506.jpg

2. PAESE podkład nawilżający kolagenowy do cery suchej. Niedrogie toto i natknęłam się na to w dwóch "rankingach". Plasowały się w pierwszej połowie stawki dla finansowo przeciętnej Polki. Coś wiecie o produkcie?

3. Lady, kupiłam Cetaphil. Stosuję go trzeci dzień i fajny jest. Jeszcze się nie malowałam, ale może jutro spróbuję.
Obserwuj wątek
    • pulcino3 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 15:45
      kochana- paskudniutkie
      • beata985 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 15:48
        weź sięogarnij, kobita nie pyta o to czy ładne tylko jaka firma...
        może chce antyreklamę nakręcic....tongue_out
        • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:15
          smile Lubię "ciężkie" buty.
      • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:13
        Skoro tak twierdzisz...
      • pulcino3 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:45
        I na pewno kupę szmalu kosztują suspicious
        nie warto
    • isa1001 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 15:45
      Tyle wątków politycznych do skomentowania a ty o butach? Marnie płacili za trolling polityczny czy co? Za obuwniczy i kosmetyczny płacą lepiej? Mogę ci napisać, co to za buty. Okropne!
    • lady-z-gaga Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 16:20
      >Lady, kupiłam Cetaphil. Stosuję go trzeci dzień i fajny jest. Jeszcze się nie malowałam, ale może jutro spróbuję.

Miło mi wink a przy okazji - przypomniały mi się Twoje odstające skorki i to, że dziewczyny odradzały piling. Ja ostatnio miałam na twarzy takie łuszczące się placki po domowych zabiegach kosmetycznych i zastosowałam ściereczkę z mikrofibry (o ktorej zresztą na ematce kiedyś przeczytałam). I taką ściereczką zwilżoną w ciepłej wodzie pięknie i delikatnie zwałkowałam sobie cały suchy naskórek. A potem mogłam się bez problemu umalować.
      • beataj1 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 16:45
        O to i ja się podłącze. Kupiłam zachwalane tu serum z wit C i jestem przezachwycona.

I to po raptem paru dniach smile
        Super jest...
        • karme-lowa Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:03
          Beataj, co to za serum? Na co dobrze robi; )? I z jakiej firmy?
          • beataj1 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:13
            Mam polecane tu serum z wit C firmy Ava. Może sa lepsze, na początek mam to. Kupiłam głownie z nadzieją na poprawę kolorytu skóry. Mam naturalnie szarawy odcień skóry. Nawet opalam się na szarawo. A to serum ma podobno dodawać świetlistości.
            Na razie nie widzę specjalnych efektów w tonacji skóry ale za to mam niesamowicie wręcz gładką skórę. Jak pupcia niemowlaka. Nie mogę się wręcz przestać dotykać smile
            Naprawdę mam wrażenie że poprawiła mi się znacznie skóra, ujędrniła.

Co do zmarszczek się nie wypowiadam bo mam z natury mało.
            • karme-lowa Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:23
              Dziękuje. A gdzie to kupię i czy drogie jest?
              • beataj1 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:28
                Ja kupiłam w Hebe. Cena o ile pamiętam w granicach 20-30 zł.
                • pulcino3 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:50
                  o, to świetnie! mam karę podarunkową do hebe
                  ( tak się chciałam tylko pochwalić suspicious )
                  • k1k2 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 22:37
                    Fajnie to brzmi: "kara podarunkowa" wink
                • karme-lowa Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 18:03
                  Bardzo Ci dziękuję smile
            • lady-z-gaga Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 09:10
              Ja po kilku latach mogę powiedzieć, że jestem uzależniona od serum z wit Csmile używam trochę droższych (bo jestem starsza i potrzebuję czegos mocniejszego wink ), tak bardzo przyzwyczaiłam się do efektu ożywienia i wygładzenia twarzy po wit C, że nie jestem w stanie wytrzymac kilku dni przerwy, kiedy skończy mi się buteleczka, a zapasowej nie mam w domu.
              A zaczęłam używać pod wpływem forum Uroda i jego kosmetycznego guru czyli Issay. Ona polecała wszystkim, jako podstawową pielęgnację poranną serum z wit C plus filtry, krem Cetaphil też kupiłam pierwszy raz pod wpływem jej porady i od tej pory się z nim nie rozstaję.
            • moyyra Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 13:11
              jak z wit C to uważaj na słonce bo po jakims czasie efekt może opłakany
              z wit C to chyba w jesienno - zimowym sezonie jak mało słonca
      • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:16
        Podejrzewałam, że to forum bawi i uczy smile Dzięks, zapamiętam numer ze ściereczką.
        • beataj1 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:27
          O to ja jeszcze (znowu) zareklamuje coś z ali, choć pewnie na allegro też jest

Taki mięciutki silikonowy płatek do mycia.
          https://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1Fr3GHFXXXXcZXFXXq6xXFXXXU.jpg
          Używam go z normalnym żelem do mycia twarzy i zostawia mi bardzo miłą gładką twarz. Jest delikatny i bardzo miękki. Podobno niektórzy wmasowują też za jego pomocą maseczki ale ja nie próbowałam. No i cena też niezaporowa smile
          • sajgonetka Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 22:02
            a jak się toto nazywa?
            rzuć linkiem do ali..
            albo chociaż słowa kluczowe wink
            z góry dzięki smile
            • fala86 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 22:21
              Kupiłam to w hehe i widziałam takie w tigerze.
              • ola_dom Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 09:29
                Widziałam podobne w Rossmannie, cena wyjątkowo przystępna, chyba nawet kilka różnych było.
                Nawet zawahałam się, czy kupić, ale w końcu mam już Glov, szmatkę z mikrofibry z Tchibo, rękawiczkę Raypath do buzi, savon noir do pilingowania, więc uznałam, że może bez przesady...wink
                Ale kusi, bo fajne.
      • owczarkini Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 07:22
        > zastosowałam ściereczkę z mikrofibry

Np, to jest cholibka fajny patent. Muszę spróbować na moje paskudne skórki.
    • pulcino3 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:47
      u la la!
    • duveen Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 17:57
      4. Co to za spodnie?
      • pulcino3 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 18:22
        a to nie jest pidżama ?
        ;0 smile
      • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 08:34
        answear.com/642149-mango-spodnie-flurepe.html
    • lauren6 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 18:09
      > 1. co to za buty?

To są buty paskudne. Mam nadzieję, że pomogłam smile
    • ichi51e Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 18:15
      A skad masz to zdjecie? Polskie? Zagraniczne?
    • owmordke Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 19:28
      1. shop.mango.com/ficha.faces?utm_medium=affiliate&utm_source=0RpXOIXA500&utm_campaign=Linkshare_UK&state=she_006_IN

Wygladaja jak te z Mango. Fraza do googlania: Chain platform sandal Mango.
      • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 09:42
        Dzięki smile
    • viridiana73 Re: O różnych pierdołach 11.04.16, 19:41
      Podkładu z Paese nie znam, ale samo Paese- owszem. Mają najlepsze cienie do powiek, jakie ostatnimi laty nabyłam, oczywiście mówię o niższej półce cenowej.
      • marminia Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 07:57
        Najlepsze cienie to są z My Secret smile pojedynczy cien kosztuje mniej niz 5 zeta, a trzymają się 6 godzin bez poprawek. Też je znalazłam na podstawie recenzji vlogerek.
      • bei Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 07:59
        Buty sa supersmile!
        Vagabond ma podobne, Calvin Klein tez- tylko na odrobine nizszych platformach
        • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 14:42
          lubię takie buty. Mam 158 cm, obcasów nie noszę, więc czasem ratuję sie platformą. W zeszłym roku nabyłam te:

https://ocdn.eu/images/skapiec/ZDQ7MDA7MDMsMCwxMTgsMCwx/41d55a75d4c21cfd257db5ad73502c5d.jpg
      • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 14:44
        Kupiłam podkład Paese. Jak okaże się do dupy, to przynajmniej nie będę sobie plula w brodę, że fortunę straciłam smile
        • lewapinger Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 14:59
          Ja mam i używam już kilka lat.
          Mam bielactwo na twarzy.
          Maskuje wszelkie niedoskonałości smile
          • karme-lowa Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 18:31
            Lewapinger, gdzie to można kupić? I jaki polecasz? Mam ten sam problem...
    • ichi51e Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 08:41
      Mango... shop.mango.com/GB/p0/woman/accessories/shoes/chain-platform-sandals/?id=63035641_99&n=1&s=accesorios.zapatos&ident=0__0_1460441917137&ts=1460441917137&p=104
      • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 09:40
        Wielkie dzięki smile
        • goodnightmoon Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 11:37
          Boziu kochany ... jak juz musisz kupic cos takiego, to moze Clarks?????
          Ceny podobne, ale wzornictwo o niebo lepsze smile

www.clarks.co.uk/c/womens-sandals/flat-sandals
          www.clarks.co.uk/c/womens-wedges

Tu pomieszane: www.clarks.co.uk/c/womens-sandals
          • lady-z-gaga Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 11:39
            Ty naprawdę widzisz podobieństwo? nie do wiary.....
            • goodnightmoon Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 13:15
              No wlasnie nie widze, uwazam Clarks za duzo ladniejsze i wiem, ze sa dobre jakosciowo i wygodne. No dobrze, jedyne podobienstwo jakie widze to kilka Clarks'ow jest na grubej podeszwie, a autorka chciala "ciezkie" buty. No i cena tez w funtach tongue_out
            • goodnightmoon Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 13:18
              O, na przyklad te: www.clarks.co.uk/p/26115595
              Tez czarne, babciowate, na grubej podeszwie, ale wygladaja jednak bardziej "cywilizowanie" wink
              • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 14:39
                No tak! Clarks! Sorry, o clarksach można powiedzieć, że bywaja wygodne, ale NIGDY ŁADNE. One nawet nie są babciowate. Są nijakie. Kiedy widzę but, który nic soba nie wyraża, to mam pewność, że to clarksy.
                • goodnightmoon Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 15:05
                  A juz myslalam, ze po tym koszmarze od Mango, ktory pokazalas, uznasz kazdy inny but za szczyt piekna i elegancji suspicious
                  • purchawkapuknieta Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 15:54
                    Możesz nazywać je koszmarem i możesz w odniesieniu do clarksów użyć słowa "wzornictwo". Ale dalej nie ma logiki. Skoro te sandały sa dla mnie butem fajniutkim, to skąd pomysł, że każdy inny wyda mi sie fajniejszy?
              • lady-z-gaga Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 14:49
                "Cywilizowanie" ma oznaczać nudno i nijako? dla mnie buty powinny spełniac przynajmniej jedno z dwóch kryteriów: albo ładne, albo modne smile o wygodzie świadomie nie piszę, bo nie o niej rozmawiamy, a o wyglądzie. Bywa, że coś nie jest piękne, ale jest na czasie i tym samym nadaje pewien styl - a babciowatość, o ktorej piszesz, to jest właśnie brak stylu, sama praktyczność smile i to cechuje buty Clarksa, nawet Rieker jest od nich lepszy.
                • goodnightmoon Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 15:10
                  No ale autorka napisala, ze takich szuka - ciezkich, jak napisala.
                  To juz w porownaniu z ohyda z postu startowego, babciowate i nudne Clarksy przynajmniej lepiej wygladaja. Oczywiscie moim zdaniem, przepraszam ze sie "wynurzylam" smile
                  • ola_dom Re: O różnych pierdołach 13.04.16, 10:38
                    goodnightmoon napisała:

> No ale autorka napisala, ze takich szuka - ciezkich, jak napisala.
                    > To juz w porownaniu z ohyda z postu startowego, babciowate i nudne Clarksy przynajmniej lepiej wygladaja.

Tyle że nijak nie są nawet podobne....
                    Poza tym, że czarne. I sandały.
    • anty_nick Re: O różnych pierdołach 12.04.16, 13:16
      1. co to za buty?

nie wiem, ale brzydkie suspicious
      • olewka100procent Re: O różnych pierdołach 13.04.16, 15:36
        Może koleżanka mieszka w niemczech albo szwecji i potrzebuje antygwałtówsmile no ale na nich chyba nie zadziałabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka