Dodaj do ulubionych

aplikacja na tel do tego forum

15.04.16, 08:02
Właśnie testuję aplikację do gazetowego forum. Na komórkę przychodzi powiadomienie jak ktoś napisze w moim wątku, w wątku w którym się w ypowiedzialam i jak ktoś założy nowy wątek - opcje do wyboru zależnie co się wybierze. Można też wpisać do 10 osób ulubionych i ustawić powiadomienie jak ulubiona osoba coś napisze. Czy jeszcze jakaś opcja mogłaby się przydać? Mnie przyszło do głowy jeszcze wpisanie nickow osób na "czarna listę" - żeby powiadomień nie było jak Nick z czarnej listy napisze. Korzystalybyscie z takiej aplikacji? Co byscie dodaly? Jeśli tak/nie to dlaczego?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: aplikacja na tel do tego forum 15.04.16, 09:04
      Tego mi brakowalo,By cool Sekunde przychodzilo info o nowym wpisie.
    • mid.week Re: aplikacja na tel do tego forum 15.04.16, 09:35
      A ja właśnie się zastanawiałam czy i gdzie jest taka aplikacja... Chciałabym aby te powiadomienia można było wyłączyć.... smile
      • aurinko Re: aplikacja na tel do tego forum 15.04.16, 11:05
        mid.week napisała:

> A ja właśnie się zastanawiałam czy i gdzie jest taka aplikacja...

Ogólnodostępnej nie ma, testuję "dziecko" mojego syna stworzone na moje zamówienie. A że spodobało mi się to chciałabym żeby aplikacje ulepszyl i wypuścił na rynek.
    • rafalzalu Re: aplikacja na tel do tego forum 15.04.16, 09:50
      Przydalaby sie mozliwosc czasowego wylaczenia powiadomien i dodatkowo opcja powiadamiania kiedy ktoś odpowie na post użytkownika a nie jedynie odpowiedz w wątku jako takim
    • kjut Re: aplikacja na tel do tego forum 15.04.16, 09:58
      Ja poprosze opcje obserwowania watku - powiadomienia o odpowiedzi w wątku w którym nic nie napisałam.
      • mariola233 Re: aplikacja na tel do tego forum 15.04.16, 12:52
        A jak ta aplikacja się nazywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka