Dodaj do ulubionych

Gala MET 2016

03.05.16, 22:03
Jeszcze nie było, więc wrzucam smile Duuużo zdjęć, jest co oglądać. Jak się Wam podobają poszczególne kreacje?

1
2
3
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:19
      Od biedy Sienna Miler i ta w ciąży z trenem już nie pamiętam nazwiska. Ale ogólnie nie ma na czym ola zawiesić. Madonny się wystraszylam.
      • aurinko Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:19
        *oka
    • beataj1 Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:24
      Claire Daines. Świetny efekt. i pasuje do tematu gali.
      • shor-tie Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:28
        Maj namber 1 to Amber Heard - zapewne niektóre panie są ubrane lepiej, ale Amber jest tak piękna, że dla mnie kosi konkurencję. Uroda w moim typie i stylizacja tez dopasowana do jej urody. Lubię taki styl
        Wielkie wow ! - Rita Ora, Naomi Campbell, Uma Thurman, Ivanka Trump
        Bardzo ładnie wygląda Emily Ratajkowski, Nicole Kidman, Karolina Kurkova (bardzo wdzięczna kreacja), Margot Robbie
        Beyonce wygląda ładnie, ale materiał tej sukienki...
        Emma Watson też ładnie, choć sukienka dość dziwna
        Blake Lively - sama suknia ładna, ale ten tren to przesada, psuje wygląd sukni
        Cindy Crawford - super, extra się trzyma babka
        Kendall - jest młoda i ładna, na takiej sylwetce każda, nawet byle jaka kiecka będzie wyglądać dobrze, dlatego trudno mi tę stylizację ocenić, Kylie - na pewno lepiej niż Kim, generalnie nawet elegancko wygląda na tle reszty familii, Kim - bez komentarza, a Kriss Jenner mnie przeraża - ta kobieta ma szaleństwo w oczach
        Katie Holmes - miło na patrzeć, wygląda ładnie i dość swieżo, mam wątpliwości czy kwiaty u dołu sukienki współgrają z górą
        Rachel McAdams - przykład, że ciemna szminka zazwyczaj psuje urodę ładnej kobiety i postarza
        Jessica Chastain - ładny krój i wzór, ale mam wątpliwości co do koloru...

Nie podobają mi się za bardzo te futurystyczne trendy na obecny sezon uncertain
    • tereska.z.bombaju Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:28
      Selena Gomez- fajnie, świetne buty
      Madonna- OJP...
      Emily Watson- rewelacja
      Lady Gaga- świetna twarzi fryzura, buty fuj
      Zayn Malik- ???
      Karolina Kurkova- piękna
      Kerri Washington- fajnie, piękne włosy
      Jessica Chastain- przepiękna suknia
      Zendaya- nie wiem kto to ale świetnie eygląda
      Katie Holmes-topielica
      Katy Perry- matkobosko co to???
    • szarsz Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:41
      Dla mnie dwie: Uma Thurman i Zendaya. Pierwszą uwielbiam, więc mogę być nieobiektywna, ale podoba mi się bardzo bardzo. Druga nie mam pojęcia, kim jest, ale wygląda prześlicznie.

No, jeszcze Emma Watson.

Jest parę sukienek, w których podoba i się dół albo góra, ale nie całość jednocześnie.
    • thank_you Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:51
      Podoba mi się Karolina Kurkova, jest cudowna, bajeczna, absolutnie doskonała

SJP ma cudowną fryzurę, buty i płaszcz

Kim Kardashian wygląda jakby była w połowie transformacji płci

Madonna, Lady Gaga - dramat

Kendal Jenner - cudowny makijaż

Beyonce i Kristen Stewart - paskudny makijaż oka

Uma - ładnie, wspaniałe ramiączko smile

Emily Ratajkowski - świetne buty, a te plecy...ech

Irina - why??

Rosie Huntington-Whiteley - jak posąg, obłędna

Amber Heard - uwielbiam taki makeup

Bella Hadid - tak brzydko, że aż ładnie big_grin

Katie Holmes - wygląda jak dziewczyna z horrorów

Zoe Saldana - wooooooooooooooow, bomba! jola_kotka - to są pawie pióra a nie jakieś podpierdółki

Gigi Hadid - ma wyraz twarzy osoby, która tęskni za rozumem
      • shor-tie Re: Gala MET 2016 03.05.16, 23:08
        Och tak, mejkap Amber jest po prostu miodzio. Już jutro szukam szminki w takim odcieniu, jaki ma na ustach:

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/05/03/02/33C2B55000000578-0-image-a-11_1462239839037.jpg

A co do Gigi Hadid to też często mam takie odczucia tongue_out Ale najczęściej to chyba, że wygląda jak osoba wiecznie niewyspana/taka, co to dopiero wstała z łóżka - to przez ten specyficzny kształt oka i typ powieki chyba, no i sprawia wrażenie napuchniętej na twarzy tongue_out
        • thank_you Re: Gala MET 2016 04.05.16, 06:47
          Aber wyglada pięknie, tylko ja nie cierpię tego koloru sukienki. wink

Podobnego koloru szukaj w Anastasii Beverly Hills Liquid Lipstick lub w Golden Rose Velvet Matte.
    • chocolatemonster Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:58
      Mi się rzuciła w oczy Beyonce w prezerwatywie z wypustkami. Wydaje mi się, że bardzo schudła (dieta lemoniadowa? ) i nawet ta prezerwatywa nieźle się na niej prezentuje. Na duży minus Madonna, seniorka rodu Kardashian i Nicky Minaj. Sarah Jessica Parker - WHY?!
      Clare Danes -WOW!
    • chocolatemonster Re: Gala MET 2016 03.05.16, 22:58
      A Anna Wintour mă zawsze taki koszmarny grymas (uśmiech? ).
    • drinkit Re: Gala MET 2016 03.05.16, 23:13
      Cindy C., Blake Liveley, Rita Ora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka