Dodaj do ulubionych

Błogi spokój :)

07.05.16, 14:24
Wróciłam z zakupów, popijam kawkę, córka pobiegła do parku z koleżanką, mąż w pracy. Siedzę w ukochanym fotelu, psica trzyma łeb na moich kolanach i patrzy mi miłośnie w oczy wink , słucham ulubionej muzyki, w domu czysto, za oknem słońce i piękna zieleń... Rozglądam się po mieszkaniu, czuję błogi spokój i tak po prostu cieszę się z tego, co mam smile Życie jest piękne smile
Miłego weekendu babki smile
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 14:26
      Miłego smile
      Mam podobnie, z tą różnicą, że w ręku herbata a na kolanach kot. Aż mi ją szkoda wyprosić, ale chce mi się trochę poruszać - godzina idealna, wszyscy w domach obiad jedzą, będzie pusto na drogach.
    • jola-kotka Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 14:27
      smile wzajemnie.
    • jematkajakichmalo Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 14:39
      Milego! :d
      Ja sie wlasnie zastanawiam co zrobic z reszta tego jakze pieknie rozpoczetego dnia... Na dworze 25 stopni i slonce, maz wraca za tydzien, a corka u kolezanki... Wstalam dzis o 11 i dopiero przed chwila wyskoczylam z pizamki wink Poroblem w tym, zem leniwa i nawet mi sie nie chce lezakow do ogrodu wytargac big_grin
    • anorektycznazdzira Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 14:43
      A miłego, u mnie nieco bardziej burzliwie, ale pewnie przeżyjęwink
    • beata985 Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 14:45
      z zakupów to dzisiaj tylko, chleb, kawa wypita, obiad w trakcie przygotowań, za oknem piękne słonce ale wbrew pozorom nie jest przyjemnie, wywraca suszarki z praniem, psica trzesie się ze strach przed wiatrem, kotka uciekła przed karcherem, syn katuje mnie jakąś dziwną muzą, na kolanach laptop....dom wariatów pozdrawia, miłego weekendu.....
    • heca7 Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 14:50
      A dziękuję , miłego smile
      Ja właśnie na hamaku leżę. Ogród ogarnięty ziemniaki posadzone big_grin synowie są na nie napaleni. Posadzili zakopali czekamy co wyrośnie wink Cisza totalna...
      Tylko słońce mi coś zachodzi za chmury.
    • mamusia1999 Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 22:26
      przez upojne 2h myslalam, ze przez tydzien w czerwcu bedziemy bezdzietni wink juz planowalam wyjazd na upatrzona trase piesza. po czym sie jednak dogrzebalam, ze akurat zielona szkola mojego Mlodszego z powodow klimatycznych nie odbywa sie w tym samym terminie co zielone szkoly itp. wyjazdy edukacyjne reszty szkoly, w tym mojej Starszej. ale co sie ucieszylam to jednak moje, nie wink

za to jutro u nas dzien matki i zazyczyłam sobie tylko jednego: nie przykladam sie do zadnego posilku. nie musze nawet we wszystkich uczestniczyc.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 22:30
      Miałam podobnie, tyle, że ogarniałam prace ogrodowe.
      • chocolate_cake Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 23:24
        Ja też. Byliśmy w dwóch sklepach ogrodniczych. Kupiliśmy dużo kwiatów do ogrodu i na taras. A potem podziwialiśmy smile
        Miałam ostatnio dużo wolnego i pogoda była piękna więc tylko cieszyć się smile
    • shih-mo Re: Błogi spokój :) 07.05.16, 23:30
      U mnie też fajny dzień. Rano po śniadaniu na rowery wyskoczyliśmy. Potem szybko ogarnęłam mieszkanie. A potem ze 3 godziny czytałam książkę na balkonie. Było nie powiem przyjemnie, ponieważ wczoraj posadziłam piękne kwiaty, więc dziś mogłam się napatrzeć do woli. Słońce grzało przyjemnie, mmmmmm jutro też tak chcę.
    • shalalu Re: Błogi spokój :) 08.05.16, 02:07
      Oby takich momentów jak najwięcej
      W tym świecie tak jest czyli ogrom obowiązków , praca , dzieci , rodzina , rachunki , zakupy , sprzątanie , remonty , ogródki , kredyty ,choroby , zwierzaki , opieka nad rodzicami ile jeszcze ?
      Miłej niedzieli
    • kkalipso Re: Błogi spokój :) 08.05.16, 11:14
      Ja się mogę wpisać dzisiaj. Córka odstawiona na party, mąż w pracy a ja nie wiem za co się zabrać. Za nowe puzzle czy film...W sumie mam też ochotę na gotowanie.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Błogi spokój :) 08.05.16, 12:29
      Dziś też spoko. Fochnelam się chwilowo na caly świat i leżakuję z niemowlakiem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka