Dodaj do ulubionych

audyt po rządach PiS

11.05.16, 20:58
Audyt po rządach PiSu powinien mieć dwa głowne punkty.
1. Trybunał Stanu
2. Pluton Egzekucyjny
Obserwuj wątek
    • a.va Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 21:20
      To czemu tego nie zrobiliście po ich poprzednich rządach? 8 lat na to było.
      • krejzimama Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 21:25
        Powodem był humanitaryzm.
        • karolaa93 Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 21:28
          Weź porządny rozbieg, stuknij łbem o ścianę - może zmądrzejesz...
          • cosmetic.wipes Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 21:33
            Ty niestety nawet po porządnym baranku nie zmadrzejesz
        • a.va Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 21:44
          Humanitaryzm? Niepostawienie kogoś, kto na to zasłużył, przed Trybunałem Stanu to humanitaryzm? To może być głupota, tchórzostwo, lenistwo, układziarstwo i wiele różnych innych rzeczy, ale na pewno nie humanitaryzm.
          • asia-loi Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 22:00
            a.va napisała:

> Humanitaryzm? Niepostawienie kogoś, kto na to zasłużył, przed Trybunałem Stanu to humanitaryzm? To może być głupota, tchórzostwo, lenistwo, układziarstwo i wiele różnych innych rzeczy, ale na pewno nie humanitaryzm.

Czy znacie jakiegoś polityka w "nowej Polsce", którego postawiono przed Trybunałem Stanu?
            Z tego co ja pamiętam, to Trybunałem grożono wielu politykom, ale żadnego nie postawiono. Dobrze pamiętam?
            PO na odchodne groziła Z. Ziobrze Trybunałem, a finał był taki, że wielu posłów PO nie przyszło na głosowanie, w tej sprawie do sejmu i z Trybunału nic nie wyszło.
            • claudel6 Re: audyt po rządach PiS 11.05.16, 22:53
              nie, TS sądził, w 1997. ale to było tak dawno, że już wszyscy zapomnieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka