Dodaj do ulubionych

Do fanek Trójki- Piotr Baron

14.05.16, 10:13
Czy to prawda że Piotr Baron ma jakieś problemy ze zdrowiem? Miałam przerwę i nie słuchałam Trójki przez dłuższy czas. Gdy wróciłam, byłam zaskoczona dykcją Piotra Barona. W pierwszym momencie wydawało mi się że nie jest trzeźwy na antenie, zaczęłam szukać i znalazłam info że miał problemy z guzem mózgu?
Obserwuj wątek
    • konwalka Re: Do fanek Trójki- Piotr Baron 14.05.16, 10:30
      sad
      mam nadzieje, że to jakies ploty
      problemy z guzem mózgu, to nie brzmi dobrze sad
      • mas.uka Re: Do fanek Trójki- Piotr Baron 14.05.16, 11:10
        No nie brzmi ale podobno to prawda sad Pozostaje życzyć mu zdrówka, ale mi głupio że myślałam że pije sad
    • bazia8 Re: Do fanek Trójki- Piotr Baron 14.05.16, 10:38
      Przez dłuższy czas był nieobecny z powodu poważnej choroby, kilkakrotnie zwracał uwagę na to, że po nieobecności bardzo pogorszył mu się wzrok i nie zawsze może poprawnie odczytać tekst.
      Mam nadzieje, ze trafiłaś akurat na taki moment, a za pana Piotra mocno trzymam kciuki.
    • kropkacom Re: Do fanek Trójki- Piotr Baron 14.05.16, 10:44
      Mówi taj jakby miał częściowy paraliż twarzy, nerwów. Nie jestem lekarzem więc nie opiszę tego dobrze. Też zwróciłam jednak na to uwagę sad
      • mas.uka Re: Do fanek Trójki- Piotr Baron 14.05.16, 11:09
        No właśnie mówi tak jakby miał częściowy paraliż. Ja zawsze bardzo lubiłam Barona, wcześniej miał idealną dykcję i chyba tylko dlatego zwróciłam uwagę. No i też właśnie powtarza że w mailach prosi o duże litery sad Mam nadzieję że z tego wyjdzie albo chociaż że mu się nie pogorszy sad
    • mmoni Re: Do fanek Trójki- Piotr Baron 14.05.16, 10:52
      Piotr Baron jest po operacji guza mózgu, chyba jakiś rok temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka