karme-lowa 16.05.16, 21:15 Oglądam co dziesiąty odcinek (albo i rzadziej) i dziś okazuje się, że mama leśnika Franka (?) jest chora. Czy wiecie na co choruje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 21:19 Z racji tego ze ja ogladam po nocach wiem,ma raka i marne szanse na wyleczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 21:26 Ale coś tam mówili, że zostało jej ok 2 lat życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 21:53 Na vod sobie zobacz chyba jakies piec odcinkow wstecz mowi dokladnie natalce co jej jest a jak nie to ja sprawdze ale za jakas godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 22:07 Sprawdzilam toczen na sto procent Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 23:35 O, to ja też mam pytanie - co takiego nawywijal Mroczek, że nie moze być już prawnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 23:39 obok bistro za rogiem czyli tego baru co prowadzi jego zona koles sprzedawal dopalacze,ktore chowal w smietniku,znalazla ich corka i sie zatrula. Żeby go udupic mroczek podrzucil mu prochy do tego jego sklepu ale niestety nagralo sie to na kamerke ma wyrok w zawiasach i nie moze byc adwokatem. Cos ktos jeszcze bo ja na biezaco kilka nocy ostatnich walkuje ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 23:48 Jeszcze jedno Kto to jest ten umięśniony pan i skąd się wziął - ten, który Wojtusiowi tłumaczył jak przepraszać, czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: "M jak miłość ". 16.05.16, 23:53 Pan jest kolega Marcina trenowali razem boks,jak Marty corka zostala zaatakowana w lesie cos tam bylo nie pamietam takiego to marcin go polecil na ochroniarza dla niej i tej corki gdy byly w siedlisku,tam zakochal sie w kucharce i juz tak zostal Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: "M jak miłość ". 17.05.16, 07:00 Ja tez mam pytanie. Ogladalam kiedys kiedys MjM i teraz jak wlaczylam to nie ma moich bahaterow. Gdzie sie podziali: Kuba, Irek i Mirka? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: "M jak miłość ". 17.05.16, 07:05 Po prostu gdzieś znikli, jak wszyscy drugoplanowi bohaterowie A szkoda, bo Mirkę akurat lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: "M jak miłość ". 17.05.16, 12:29 No Mirka byla the best, bardzo wyrazista postac. Szkoda ze jej nie ma, a zostaly same mdle postaci Odpowiedz Link Zgłoś
absurdy Re: "M jak miłość ". 16.04.19, 12:08 Ten serial jest tak denny jeśli chodzi o niektóre wątki, że aż boli jak się to ogląda. ta cała Joasia to już przekracza wszelkie granice absurdu. Raz jeden, raz drugi, pioseneczki, melodyjki, a tak wgl to w sumie jej wątek już dawno się wyczerpał, widac że nie mają pomysłu na to. Natomiast wątek Izy i jej psychicznego byłego jest już nudny, ile można jechać na tym samym. Sorry ale thriller psychologiczny to to nie jest i nie będzie. Swoją drogą nie wiem, czy to ta postać czy sama aktorka ma w sobie coś takiego, co strasznie irytuje. Chyba i jedno i drugie. Z resztą ten sam problem jest z postacią Joasi, po prostu ta aktorka jest już wszędzie, jest jej za dużo a w sumie nic takiego nie robi. Ogólnie z tego serialu zaczyna się robić kogel-mogel 3 w niektórych wątkach - nie wiadomo po co, na co, skąd i dlaczego ale coś trzeba nakręcić. I ja się zastanawiam, dlaczego nadal to oglądam, skoro jest tyle rzeczy i postaci które działają mi na nerwy. ostatnio co drugi odcinek przewijam bo żywcem nie ma się czego czepić, dnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: "M jak miłość ". 16.04.19, 13:52 Przestalam ogladac b. dawno temu, a czytac o serialu przestalam po smierci Pyrkosza, bo bez niego to juz - nie to. Ale jak kto spragniony, to polecam forum seriale, tam nie tylko wszystko wiedza, ale jeszcze sa naprawde spostrzegawczy i dowcipni Odpowiedz Link Zgłoś