korniz 10.06.16, 19:08 jakie macie doswiadczenia z tą odziezą? Wchodzicie do tych sklepow kupujecie czy omijacie z daleka z powodu jakosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myfaith Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 19:42 Akurat tureckie sa całkiem niezłe i o wiele lepsze niz reserved, crop town, house czy inne . Czasami dla młodszego syna dżinsy, spodnie dresowe i wytrzymują tyle czasu ( w niezmienionym fasonie i bez przetarć) az z nich nie wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 21:32 w naszym miescie majaubrania z firmy awsarre.Zna ktos taką? Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 21:45 Pierwszy raz w zyciu o tym slysze,ale wygooglalam - polska marka tandetnie wygladajacej (vide zdjecia tych panterek lub oczo.ebnych koszulek z fb) odziezy, byc moze szytej w Turcji m.facebook.com/Awsarre-121892311270345/ Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 22:09 czyli to szmaty z materialow nie oddychajacych.Weszlam i od razu ten zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 20:01 Polska marka jeansow Cross szyje w Turcji. Niektore rzeczy z H&M, niezle jakosciowo, maja na wszywkach "made in Turkey" Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 21:27 LC waikiki -to turecka marka , takie nasze reserved bardzo dobra jakość polecam zajść do tego sklepu na wakacjach dodatkowo jeśli mówimy o ich ręcznikach które można kupić na tych ichnich bazarach - ja jestem baaardzo zadowolona, chcę jeszcze, choć nie wiem kiedy będę w turcji teraz kupiłam też parę tych obrusików po 1 euro w kratkę - fajne są podróbki zaś - no to już różnie bywa buty lacosta i hilfiger - kupiłam sobie po parze trampek, ujdą w tłumie, lekkie, wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 21:31 Lc waikiki jest juz u nas.w m1 w markach mają sklep, są też na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 21:50 W Katowicach ponad 2 lata temu kupowałam dziecku ubrania w Waikiki. Jakość słaba. Nigdy więcej tam nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: odziez made in Turkey 11.06.16, 12:22 Kiedyś będąc na wakacjach w Turcji kupiłam córce strój kąpielowy tej firmy i nawet fajny był. Potem byłam jeszcze w Turcji dwa razy i widziałam ten sklep ale nic fajnego mi się w oczy nie rzuciło. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 21:42 W sieciowce "English Home" (trochę lepsza wersja "home&you")mają ręczniki made in Turkey. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: odziez made in Turkey 11.06.16, 10:38 Powinni miec wiekszosc made in Turkey bo to jest turecka sieciowka Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 22:20 O, jeszcze oni szyją w Turcji - Cipo&Baxx (nie wiem czy nie maja czegos wspolnego z Węgrami sadzac po 1szym członie nazwy) www.cipobaxx.com.au/cipo-baxx-mens-jeans-c-0572-black/ (Mąż mi sie kiedyś podsmiewał w CH, ze to "dla męskich c.p i za grube baksy"- że niby nazwa adekwatna, portki w sklepie byly jeszcze bardziej a la np. Jacyków niz te ze zdj) Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: odziez made in Turkey 10.06.16, 22:21 Na pewno lepsze niż chińszczyzna. U mnie w mieście na bazarze 90 % ciuchów to właśnie made in turkey,jakościowo lepsze od reserved,c&a,h&m i tych podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: odziez made in Turkey 11.06.16, 01:44 a to sa sklepy z "turecką odzieża"? Tam, gdzie ja kupuje, jest odzież rożnego pochodzenia (miejsca produkcji), także z Turcji. Natomiast firmowana jest zwykle przez marki zachodnioeuropejskie. Mam nadzieję, że to właśnie te marki biora odpowiedzialnosc za jakość. W każdym razie, ja problemu z tym nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: odziez made in Turkey 11.06.16, 10:44 Tureckie ciuchy sa bardzo zroznicowane - od taniutkich, glownie szytych w TR dla duzych marek typu H&M az po dosc drogie ale wtedy bardzo dobrej jakosci firmy (nie wiem, co jest do dostania w PL ale np Sarar ma swietne garnitury i koszule). Z takiej sredniej polki fajne jest mavi, maja jeansy, tshirty, sukienki, z tanich dobre jest LC Waikiki. Odpowiedz Link Zgłoś