Dodaj do ulubionych

Jestem idealną partnerką

04.07.16, 12:26
Ach jaka jestem cudowna.

Chłop w tym roku jedzie na wakacje sam z córką. Znaczy się poza nim i córką będzie również większe grono znajomych i rodziny. Łaskawie go puszczam - a dokładniej doczekać się nie mogę kiedy pojadą.
Z uwagi na to że w gronie znajomych będą dwie naprawdę ładne singielki, nauczona ematką postanowiłam przedsięwziąć środki zaradcze. Bo jak wiadomo przyjadą takie chłopa zabiorą i skąd ja potem takiego fajnego wezmę.
Własnie przyszły kupione na allegro za ciężkie pieniądze dwie męskie koszulki na ramiączkach. Siateczkowe. Jedna białą druga ecru. Ta ecru robi nawet większe wrażenie, retro.
Namówię chłopa by w nich występował podczas wyjazdu. Najlepiej codziennie - laski jak chcą mogą mu te koszulki prac ręcznie (choć jakoś wątpię). Żałuje tylko że jest za późno by chłopa namówić na potężne wąsy. To by dopiero było. No ale nic to w przyszłym roku się zorganizuje.
Myślę że taka stylówa zapewni nam wszystkim spokój wakacyjny.
Czyż nie jestem idealną partnerką. Sama siebie bym poderwała normalnie. Jak tu mnie nie kochać: szczodra, zapobiegliwa (w sposób dyskretny i subtelny) ale jednocześnie ufająca. Ideał!
Obserwuj wątek
    • goodnightmoon Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 13:49
      Hmmmm ... jesli jakas amatorka siateczek jednak sie na niego skusi, to czy moge ciebie przygarnac? Faktycznie wydajesz sie byc fajna wink
    • araceli Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 13:58
      Eeeee... teraz na pewno jakaś pomyśli, że trzeba ratować biedaczka przed wredną żoną co o niego zadbać nie potrafi suspicious
      • beataj1 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:03
        Cholera i tak źle i tak niedobrze. W sumie jakaś harpia może uznać, że siateczkowa koszulka może wymagać cerowania.
        Macie racje.
        Mam inny pomysł- trudno zainwestuje w ten związek więcej wysiłku.
        Czy tatuaż można załatwić od ręki?
        Każe mu wytatuować sobie na jakiejś kluczowej części ciała zwrot
        "Beata tu była"
        • kira02 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 15:56
          Prawdziwej harpii obrączka nie odstrasza, a Ty myślisz, że tatuażem się przejmie? Nie chcę Cię martwić, ale są nawet takie, które rwą nawet nieatrakcyjnych płodzimierzy....
        • bei Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 16:21
          Nie, tylko nie Beata, bo pomysla, ze to maz Pani Premier i rzuca sie po dotacje unijne.
          Moze tatoo z napisem - zajENty?
        • gama2003 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 19:30
          Weź mu kółko na głowie wygól, dookoła dłuższe włoski, resztki grzywki na boczek niech przeczesze. Na słoneczku fryzurka się spoci, kosmyki przykleją malowniczo. Będzie ślicznie, koszulki i sandałki dopełnią wizerunku.
          I ładnie go pożegnaj, żeby mu utkwiło pod powiekami wspomnienie domowego ideału.
    • cauliflowerpl Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:14
      Żniwiarki mu kupiłaś?
      Kochana jesteś smile
      • beataj1 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:19
        Noo. Ty wiesz ile one kosztowały? Cholera, dbanie o trwałość związku jest cholernie kosztowne smile
    • liisa.valo Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:21
      Jeszcze to:

https://wizerunek.blox.pl/resource/skarpetki_sandaly.jpg
      • daszutka Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:47
        Cudne, gdzie takie kupię?
        • liisa.valo Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:48
          Tu są na przykład: www.ministerstwogadzetow.com/skarpety-z-sandalami.html
          • liisa.valo Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 14:53
            O, nie, niedostępne... A ja ojcu tu właśnie kupowałam.
    • wuika Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 15:06
      Załatw szybko jakąś grzybicę i mu zafunduj, niech potem nosi skarpety do sandałów wink
      • beataj1 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 15:10
        Coś w tym jest. Ma nawet idealne skarpety na taką okoliczność (oczywiście to też prezent odemnie).
        https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/a9/7b/38/a97b385152db53f01180287d8ca6146f.jpg
        Tylko że na obcej ziemi mogą nie docenić zamysłu. Choć do sandałów jak znalazł....
        O i jeszcze dam mu reklamówkę z biedronki.
        • mallard Czosnek niech je! 04.07.16, 15:27
          Ot i wszystko...
          • cauliflowerpl Re: Czosnek niech je! 04.07.16, 16:12
            Ale wtedy i podrywaczka może zjeść czosnek i będzie jej wszystko jedno.
            Nikt nie jest bezpieczny.
            Nikt.
            • mallard Re: Czosnek niech je! 05.07.16, 12:43
              cauliflowerpl napisała:

> Ale wtedy i podrywaczka może zjeść czosnek i będzie jej wszystko jedno.

O kurde, masz rację - nie pomyślałem o tym...
              Ba, - takie zjedzenie czosnku przez tę drugą stronę, będzie wyraźnym sygnałem! wink
        • wuika Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 18:43
          Przesłodkie! Koniecznie zapakuj. Gdyż na pewno, jako idealna Ty, pakowanie jest na Twojej głowie wink
          • beataj1 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 19:24
            I to jest myśl. Zapakuje mu tylko te koszulki, skarpety i kąpielówki w wersji dziadek zdzisiek. nawet jakby chciał cudowac nie będzie miał jak. Sposobem go. Sposobem...
    • kira02 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 15:53
      A skarpety do sandałów mu zapakowałaś? A torbę z Biedronki w roli torby plażowej ma? Bo jak nie, to wstyd! A Ty powinnaś czym prędzej to naprawić...
      • panterarei Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 08:08
        Z biedronki..mój osobisty uważa, że najlepsza na plażę jest niebieska z Ikei. Chlip big_grin
    • bei Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 16:16
      Skarpetki w romby do sandalow, i reklamowki z biedronki niech nosi przy sobie.
      Dbaj o jego zdrowie, postaw na nature i podstepnie schowaj dezodorant i......paste do zebow.
      Przeciez zeby nie zepsuja sie tak zaraz w dwa tygodnie, co nie??
      • bei Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 16:17
        Jejku, Kira wyzej napisala to samo, czyli mamy racjesmilesmile
    • klubgogo Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 18:48
      Faceta w siateczkowej podkoszulce na ramiączkach, omijałabym go szerokim łukiem, wąsa nie potrzeba, efekt masz gwarantowany tongue_out
    • chlodne_dlonie Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 18:53
      Cudny wątasek!!
      Obśmiałam się serdecznie smile

..i takie pytanie mi się w trakcie lektury zrodziło: a co powinien zafundować Miś swojej Misi, kiedy ta sama na urlopik jakowyś zmierza..?
      • cauliflowerpl Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 07:39
        Przyszło mi do głowy schowanie depilatora, ale co to za problem kupić maszynkę...
    • aagnes Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 19:35
      Postąpiłam bardzo podobnie, M pojechał z córką w weekend na wakacje, uprzednio wybłagał mnie zebym mu przygotowala t-shirty, tzn wyjela jakies ze skłębionej kupy rzeczy do prasowania, wybrałam różne takie, w których głównie śpi, z obciachowymi napisami, koszulki reklamujące rozne rzeczy i firmy, mamy tego ze sto tysięcy od znajomych i rodziny. jak zadzwonil z histerią ze nie ma sie w co ubrać, zrobilam mu wyklad o tym, ze ubraniem juz nie musi niczego nikomu udowadniac, zeby zajal sie lepiej wymyslaniem atrakcji dla corki oraz najlepiej pozbyl sie tych koszulek na miejscu, bo i tak nie ma na nie juz miejsca w domu.,tym bardziej ze najwyrazniej nie przypadly mu do gustu. takze najbardziej obciachowo ubrany facet w miejscowosci turystycznej nad jeziorem to moj M. tongue_out
    • angeika89 Re: Jestem idealną partnerką 04.07.16, 22:24
      Fajny, pozytywny wątek.
      Jednak z doświadczenia wiem, że jak facet będzie chciał "pójść w tany" to pójdzie i żadna siła nie uchroni. Nawet siatkowana koszulka smile
      Btw Ja też dobra żona jestem. Chłop jeździ motorkiem całymi dniami, na ryby etc i też nie marudzę wink
    • kitek_maly Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 08:14
      No dziewczyny, jestem pod wrażeniem. Jesteście super. Nie zamykacie swoich partnerów w klatkach, to naprawdę to wielki wyczyn.
      • gama2003 Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 11:10
        Ja mojego zamykam. Bardzo się wtedy rzuca, więc posiłek podsuwam mu w misce grabiami.

Wyluzuj...
      • liisa.valo Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 11:16
        Ja też zamykam. A jak wychodzi, smsuję co 10 minut tongue_out
    • dzikafoka Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 11:00
      Wystarczy że jeden wieczór nie będziesz odbierała telefonu. Zamiast podrywu wakacyjnego zajmie się myśleniem co robisz że nie odbierasz wink

• beataj1 Re: Jestem idealną partnerką 05.07.16, 11:09
        E nie przejdzie. Nie jesteśmy parą, która musi się ze sobą zdzwaniać codziennie. Oczekuje telefonu po przyjeździe w stylu - żyjemy. Potem z jednego w środku wyjazdu w stylu żyjemy i się dobrze bawimy oraz w dniu wyjazdu - jedziemy, będziemy w okolicach...

Po co ma mi zawracać gitarę podczas mojego urlopu smile

No dobra może jeszcze parę fotek.
    • beataj1 LASKI! Ja się do tego źle zabrałam. 05.07.16, 13:26
      Zamiast koszulek to nad baseny i wakacje powinnam lubemu kupić inny strój. Bardziej hm...egzotyczny.

Mam wrażenie że harpii złodziejek lubych i jednocześnie wielbicielek ryb jest statystycznue mniej. Taki strój powinnam chłopu zapakować

https://e5.pudelek.pl/279ce06bd5ec54966901257e7171152b6306272e.jpg
      Na pewno by mu wszelkie bezeceństwa z głowy wywietrzały...
    • awesome810 bardzo ciekawe metody :) 05.07.16, 19:15

trochę po czasie, bo mój właśnie na wakacjach... jednakże aż bym chciała zobaczyć desperatkę, która pokusi się na ten pakiecik (mąż i dwóch synów toczących nieustanną bitwę/walkę/potyczkę prztyczkę). A tylko pakiecik wchodzi w grę przy wrogim przejęciu wink.
      Za to ja z tej swobody już dwa razy cudem, cudem i biegiem smile zdążyłam do pracy, żywię się czereśniami, nie mam chleba, jutro idę na wódkę. Normalnie "wyjechali na wakacje..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka