Dodaj do ulubionych

Badanie z wlosa

27.07.16, 22:55
Czy ktos robil, albo wie cos wiecej na temat tego badania? Warto je zrobic, czy jest to kolejna szarlataneria? Tanie nie jest, pytanie czy mozna z niego sie dowiedziec o faktycznym stanie organizmu, czego za duzo, czego za malo?
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Badanie z wlosa 27.07.16, 22:57
      Ściema. Absolutnie nie dać się naciągać. Wyniki mogą zależeć od bardzo wielu czynników i tak naprawdę nie dają informacji o niczym.
      • verdana Re: Badanie z wlosa 27.07.16, 23:10
        Robiłam. Wyszło mi ryzyko kilku chorób, popularnych w wieku poźnośrednim oraz zakaz jedzenia czegokolwiek poza homarem. Jak a razie żadnej z przewidywanych chorób nie mam , a i homara nie spróbowałam. Szkoda pieniędzy.
      • livia.kalina Re: Badanie z wlosa 27.07.16, 23:14
        Nie napisałam najważniejszego. To nie moja opinia (ja się na tym nie znam) ale mojej serdecznej przyjaciółki, lekarza ze specjalnością metabolista. Opowiadała mi, że pacjenci jest ciągle przynoszą takie wyniki, często robione gdzieś za granicą i one są kompletnie do niczego nieprzydatne.
        • snakelilith Re: Badanie z wlosa 28.07.16, 11:17
          Owszem, do jednej rzeczy są przydatne. Jak chcesz wiedzieć, czy brałaś w ostatnim czasie kokainę. Ale jak się o czymś takim zapomniało, to jest już wszystko jedno. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka