Dodaj do ulubionych

Szalona promocja

30.08.16, 12:39
Wczoraj w Biedronce otrzymałam kartkę na naklejki. Komplet naklejek można wymienić na pluszaka. Naklejkę otrzymuje się za każde wydane 40 zł, więc trzeba w Biedronce zostawić 2400 zł, żeby zasłużyć na pluszaka. Oczywiście można otrzymać go wcześniej, po uzbieraniu połowy naklejek, wtedy dopłacamy do pluszaka jedynie 19,90 zł. "Zbierz je wszystkie" big_grin

Ostatni raz tak się uśmiałam przy okazji Biedronkowej promocji na Dzień Matki, aha, no i jeszcze po obejrzeniu kolekcji Conscious czy Bio czy Recycled (dokładnie nie pamiętam) zdaje się w H&M, która składała się z ubrań wykorzystanego ponownie poliestru big_grin

A Wy kojarzycie jakieś niezwykle "korzystne" promocje?
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Szalona promocja 30.08.16, 12:43
      Tak, jedno z wydawnictw wydało książkę z "nakładem limitowanym" - mniej więcej dwukrotnie wyższym, niż zwyczajowo się drukowało. Ale każda książka miała swój numer, więc była taka niezwykła... smile
    • mamakasienki1 Re: Szalona promocja 30.08.16, 13:56
      tak promocja Biedronki mnie też rozłożyła, maskotki mierne, wprawdzie korzystam dość często bo mam najbliżej uncertain ale żeby od razu jakieś szalone zakupy robić
      • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:23
        Zakupy za 40 zlotych to niespecjalne szaleństwo wink
    • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:02
      Powiem tak. Jeśli codziennie robisz zakupy w Biedronce, wydajesz te 40-50 zł tak czy siak. Wtedy taki pluszak jest jedynie bonusem za robione zakupy i w tej sytuacji przeliczanie jego wartości jest bezsensowne, bo I TAK ROBISZ ZAKUPY. Jeśli specjalnie jeździsz 10 kilometrów do najbliższej Biedronki bo można dostać pluszaka za naklejki o łącznej wartości 2400zl to jest z Tobą coś nie teges wink
      • mdro Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:13
        No ale taka "nagroda" jest po prostu żałosna. Z wyliczenia wynika, że aby dostać tego pluszaka, trzeba zakupy robić przez ponad 2 miesiące, wydając co najmniej 40 zł za każdym razem. Dla porównania - w programie lojalnościowym w sklepie, w którym ja robię zakupy, za to samo byłyby bony do tego sklepu na 70 zł + jeszcze trochę by zostało na następne (a ponadto przyrasta co 5 zł). A jest to spółdzielcza sieć kilku sklepów, a nie międzynarodowy gigant.
      • iwoniaw Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:20
        Widzę to dokładnie tak, jak joan_80.
      • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 16:00
        Nawet jeżeli robi zakupy codziennie, bo ma Biedrę pod balkonem, to i tak ta promocja jest żałosna. Też się wczoraj uśmiałam, nawet córce opowiadałam jaki świetny deal. To weszło wczoraj, myślę, że lada chwila media się rozpiszą o tej promocji stulecia.
      • kira02 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:09
        Joann_80, ja w ciągu 3 miesięcy nie wydaję tyle na spożywkę, poza tym i tak większość zakupów robię w innych sklepach, więc tak czy siak na "promocję" się nie załapię. Zresztą, pluszak mi zwisa, gdybym przy okazji dostała to by był dla dziecka, a jak nie, to nie; nie chodzi o pluszaka za kilka zł. Chodzi o to, że nagroda jest totalnie niewspółmierna do poniesionych nakładów, wątpię, żeby dużo ludzi się załapało na tę "promocję".

To tak, jakbyś w szkole za start w olimpiadzie na szczeblu wojewódzkim, po miesiącach ciężkiej pracy, dostała długopis za 2 zł. Żadnych innych wyróżnień,gratyfikacji, dyplomów, oceny celującej, nic. Chodzi o niewspółmierność, rozumiesz?
        • kira02 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:12
          P.S. Dla uściślenia, Biedronkę mam dosłownie rzut beretem, widzę ją z okien mieszkania, więc tym bardziej darujmy sobie fantazje o podróży na drugi koniec miasta, żeby "pracować" na pluszaka big_grin big_grin
        • iwoniaw Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:16
          Joann_80, ja w ciągu 3 miesięcy nie wydaję tyle na spożywkę, poza tym i tak wię
          > kszość zakupów robię w innych sklepach

Najwyraźniej nie jesteś zatem targetem tej promocji i tyle.
          • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:18
            W punkt.
            Jeśli nie interesuje Cię promocja, nie bierzesz w niej udziału. Proste.
          • semihora Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:54
            iwoniaw napisała:

> Joann_80, ja w ciągu 3 miesięcy nie wydaję tyle na spożywkę, poza tym i tak
            > wię
            > > kszość zakupów robię w innych sklepach

>
            > Najwyraźniej nie jesteś zatem targetem tej promocji i tyle.
            >

Mała strata. Ja też nie jestem i nie zamierzam z tego powodu rozpaczać. Przeciwnie - ubawiła mnie ta promocja.
            • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:44
              semihora napisała:

ubawiła mnie ta promocja.

Wolę dobry Stand Up tongue_out
        • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:17
          No ale z czym masz problem? Nie odpowiada Ci " promocja "? Nie bierz udziału. Nie zbieraj naklejek. Olej i nabijaj się po cichu z naiwniaków, którzy je zbierają.
          Możesz również napisać maila do firmy Jeronimo Martins o tym, że mogą sobie swoje pluszowe brokuły wsadzić w odwłok.
          Ktoś Cię zmusza do kupowania tych zabawek?
          Moim zdaniem stworzyłaś sobie sama problem i próbujesz znaleźć klakierów.
          • kira02 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:30
            Czy na e-matce naprawdę zawsze w tytule trzeba pisać "WONTEK LAJTOWY", bo inaczej e-matki nie wyjmą przysłowiowego kija z pewnej części ciała? Wyluzuj, Joann big_grin Wątek założyłam z przymrużeniem oka. Sama się obśmiałam, myślałam, że poczytam inne anegdoty o mega promocjach. Poza tym, chciałam "podzielić się doświadczeniem" big_grin
            • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:40
              Powiem szczerze, że akurat mało mnie bawi bezsensowne narzekanie na coś w czym nie trzeba brać udziału.
              Ja takich promocji widziałam setki. Żadna mnie nie zainteresowała z powodu nieopłacalności właśnie.
              No dobra...zostałam zmuszona do zbierania naklejek na Angry Birds, po czym okazało się że maskotek zabrakło. Rozpacz mojego syna pamietam do dziś. Pamietam również to, że prawie wyszłam ze skóry żeby te cholerne ptaki zdobyć.
              A tak w ogóle to kija w dupie nie posiadam i w dzieleniu się doświadczeniem także wzięłam czynny udział wink
              • kira02 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:47
                "A tak w ogóle to kija w dupie nie posiadam i w dzieleniu się doświadczeniem także wzięłam czynny udział wink"

No, dobra, niech Ci będzie, że ta historia z Angry Birds. Ale mogłaś to bardziej rozwinąć tongue_out
                • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:20
                  Ale co rozwinąć? Etapy zdobywania maskotek, których zabrakło w trzecim dniu super duper promocji?
                  Lepiej nie, bo naprawdę wyjdzie na to, że się spinam tongue_out
                  Pokrótce powiem tylko tyle, że w centrali mnie poznali, ale jak się okazało nie tylko mnie. Dowiedziałam się, że rownie wkurzonych są setki i dostaliśmy obietnicę, że pluszaki będą i naklejki, które stracą ważność będzie można wykorzystać.
                  Tyle.
                  Od tamtej pory nie biorę udziału w tych wszystkich promocjach bo to bez sensu.
              • semihora Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:59

> A tak w ogóle to kija w dupie nie posiadam
                >

Sorry, ale w tym wątku właśnie świetnie to widać...
                • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:21
                  Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
    • lauren6 Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:04
      Żeby to jeszcze były jakieś wyjątkowe maskotki jak np. kiedyś Angry Birds w Tesco. Moje dziecko nie chciałoby pluszowego brokuła nawet za dopłatą big_grin
      • fifiriffi Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:10
        ale to takie modne kiedy dzieciątko bawi sie pluszową marchewką czy brokułem tongue_out suspicious
      • thea19 Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:02
        a widzisz! moje mi dlugo trulo o pluszowego brokula z ikei. marchewke tez chcial ale nie dalam sie juz urobic.
      • hipinka Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:07
        no jak to, przecież dziecko ematki bawi się TYLKO pluszowymi warzywami big_grin
        jakie to ekologiczne
    • szarsz Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:12
      Żabka była ich prekursorem i do dziś sądziłam, niedościgłym wzorem. Tam za przeciętnego pluszaka trzeba było wydać coś koło półtora tysiąca złotych za 80 naklejek. W żabce. Taa...
      • wuika Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:25
        U nas w firmie te maskotki się walały, bo palacze się tam zaopatrywali w fajki i naklejek mieli od groma.
    • kropkacom Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:19
      U nas kiedyś inna sieć dyskontów sprzedawała te pluszaki i cieszyły się dużym powodzeniem smile I są naprawdę fajne. Tylko mam wrażenie, że łatwiej je było dostać, bo się jednak coś dopłacało oprócz zebrania iluś tam nalepek.
    • heca7 Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:20
      W Stokrotce są pluszaki z Epoki Lodowcowej. Też za naklejki ale jeszcze nie obczaiłam ile trzeba uzbierać wink Jakaś epidemia naklejkowa.
    • mdro Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:21
      Już nie pamiętam, gdzie to było i czego konkretnie dotyczyło (jakaś spożywka, może soki?), ale "przeceniony" produkt w dużym opakowaniu wychodził wagowo drożej niż to samo w stojących zaraz obok mniejszych (i nieprzecenionych) opakowaniach.
    • viridiana73 Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:26
      O, to pewien hipermarket robi takie pseudopromocje. Kup 2 szt. czegoś tam, a za drugą zapłacisz tylko 50%. A cena sztucznie zawyżona.
    • bywalec.hoteli Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:26
      Lidl dał ciała jakiś czas temu, kiedy promocyjne noże szybko się skończyły.
      • dyzurny_troll_forum Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:33
        bywalec.hoteli napisał:

> Lidl dał ciała jakiś czas temu, kiedy promocyjne noże szybko się skończyły.

Pluszaki za drogie - źle, noże za tanie - źle... Polakowi nie dogodzisz....
        • bywalec.hoteli Re: Szalona promocja 30.08.16, 16:28
          dyzurny_troll_forum napisała:
          > Pluszaki za drogie - źle, noże za tanie - źle... Polakowi nie dogodzisz....
          Naucz się czytać ze zrozumieniem. Noże były w Lidlu nie tanie tylko niedostępne. Za zebranie 6 albo 12 kuponów po 50 zł dostawałeś noże, jeśli były na stanie sklepu, do którego przyszedłeś. Jednakowoż noże bardzo szybko się kończyły w poszczególnych sklepach. Mogłeś krążyć po lidlach całego miasta i pytać o noże smile i jeszcze zostać z kwitkiem.
    • dziennik-niecodziennik Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:33
      ale to w zasadzie nie jest promocja, tylko taka akcja nagrodowa dla stałych klientów. przeciez nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie leciał specjalnie wydawać gruby hajs żeby dostac brokuła. a jak i tak robisz zakupy w Biedrze to dostaniesz za to chociaz pluszankę.
    • zazou1980 Re: Szalona promocja 30.08.16, 14:54
      akcja trwa niecale 3 miechy, w grudniu beda te maskotki za friko do zakupow dorzucac...
    • nowel1 Re: Szalona promocja 30.08.16, 15:38
      60 naklejek trzeba uzbierac?
    • kouda Re: Szalona promocja 30.08.16, 15:43
      a moje dzieciatko tak sie dzis podniecilo na widok pluszowych brokulow, ze chcialo je natychmiast miec
      DA krzyczał big_grin
      ale on ma 20 miesiecy i nie mialam jak mu wytlumaczyc, ze jeszcze 40 razy musze tam pojsc, zeby uszczesliwic go brokulem smile
      • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 16:02
        59, gwoli ścisłości wink
        • odra78 Re: Szalona promocja 30.08.16, 17:26
          I jeszcze papierosy, alkohol i produkty dla dzieci nie liczą sie do kwoty za zakupy
      • katecat1 Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:46
        Toć możesz mu kupić. Bez naklejek.
      • berdebul Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:06
        W ikei tez są pluszowe brokuły. wink Nie żałuj dziecku.
    • silenta Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:14
      Raczej nikt nie będzie robił zakupów za 2400, żeby dostać pluszowe warzywo. Ale jeśli przy okazji zwykłych zakupów można uzbierać te naklejki to czemu nie skorzystać. A poza tym jeśli kupuje się jakieś warzywo lub owoc, to dostaje się dwie naklejki zamiast jednej, a jeśli jeszcze pokaże się kartę Biedry na punkty(też nowość teraz), to wtedy dostaje się trzy naklejki. I wtedy wystarczą już zakupy za 800 PLN. W trzy miesiące do wydania. A w mojej Biedrze już dziś zabrakło kart do zbierania punktów.
      • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:21
        No widzisz, ale autorka woli jęczeć, że to się nie opłaca.
        Jest tyle możliwości jednak nie trzeba korzystać z wszystkiego co nam sieci handlowe wciskają.
        • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:30
          Bo się nie opłaca, maskotkę o realnej wartości jakieś 15zł, można kupić za 19,90 po wydaniu 1200zł. No nie bawi cię to? Mnie bardzo smile
          • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:33
            Powtórzę jeszcze raz. Nie pasują warunki promocji? Nie bierz w niej udziału.
            To nie jest obowiązkowe.
            • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:40
              I też nikt nie drze szat, że nie dostanie welurowego brokuła. Dziewczyna założyła prześmiewczy wątek, a ty się spinasz. Chill out.
              • hipinka Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:08
                bo może to ona jest pomysłodawczynią tej promocji wink
          • iwoniaw Re: Szalona promocja 30.08.16, 18:42
            No mnie np. nie bawi - można dostać maskotkę po wydaniu 800 zł (zakładając, że warzywa i owoce kupujesz), co w tym śmiesznego? Niekoniecznie ktoś musi mieć wszak ciśnienie na maskotkę, a jeśli czyjeś dziecko jednak bardzo chce, to znów nie jest to jakaś szalona kwota na spożywkę, jeżeli ktoś ma rodzinę do wykarmienia. Jaki rodzaj promocji uważasz za atrakcyjniejszy i realistyczniejszy, biorąc pod uwagę, że akcja dzieje się w dyskoncie, jedzenie kupuje każdy, maskotki część dzieciaków będzie chciała? Przecież to nie ma na celu zwabienia milionerów, żeby na raz wykupili pół sklepu płacąc ciężkie tysiące, tylko rzucenie się w oczy małoletnim dzieciom Mariolki z piątego piętra i wnukom pani Teresy z parteru i skłonienie ich, żeby po masło, kawę i śmietanę wyskoczyły do biedronki właśnie i punkcik nakleiły, a nie do stokrotki/żabki/lidla czy innego lewiatana. Naprawdę takie rzeczy trzeba tłumaczyć?
            • szarsz Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:03
              Sensowna promocja jest wtedy, kiedy klient otrzymuje zwrot kilku procent wydanych pieniędzy,
              3 - 5 może być już i sensowne i uczciwe. Tutaj masz 20/2400 = 0,83%. Sklep, organizujący taką promocję, sknerzy na żenującym poziomie.
              • iwoniaw Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:09
                20 z 800, nie z 2400, gwoli ścisłości.
                Możesz to nazwać sknerzeniem, ale hasła o "uczciwości" to już są nieco komiczne w takim kontekście.
                • szarsz Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:39
                  Po pierwsze, połowa z 2400 to 1200, a po drugie pluszowy brokuł w ikea kosztuje 25 zeta.
                  • baltycki Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:51
                    Ostatnią promocją Biedronki jest akcja "Gang Świeżaków". W jej ramach za zakupy o wartości 600 zł dostaniemy maskotki symbolizujące owoce i warzywa. Maskotki są też dostępne dla wszystkich w cenie 49,99 zł.

next.gazeta.pl/next/7,151003,20619293,biedronka-i-lidl-ida-na-totalne-zwarcie-takich-promocji-jeszcze.html#MT2
                    • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:56
                      Bałtycki, bałtycki, bałtycki... wink
                      gangswiezakow.biedronka.pl/jak-zdobyc-swiezaka.html
                      • baltycki Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:01
                        zy wiesz, że...

...już za 40 złotych możesz otrzymać
                        aż 4 punkty na Świeżaki!
                        Wystarczy, że:
                        - przy zakupach wykorzystasz zarejestrowaną kartę "Moja Biedronka"
                        - Twoje zakupy będą zawierać owoc lub warzywo
                        - Twoje zakupy będą zawierać produkty specjalne

Wykorzystaj szansę na zdobycie dodatkowych punktów!
                        • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:18
                          Czyli jednak nie za 600zł, ale za 600zł+ zakup owoców+ zakup artykułów promocyjnych+ oddanie swoich danych osobowych firmie Geronimo Martins smile
                          • baltycki Re: Szalona promocja 30.08.16, 21:23
                            Czyli, zeby wydac 2.400 na 60 naklejek, to naprawde trzeba sie postarac wink
                            (jestes pewna, ze to jest 40 + warzywo, a nie 40 - w tym warzywo?)
                            • biala_ladecka Re: Szalona promocja 30.08.16, 21:34
                              40 + dodatkowy warunek do spełnienia: w tym warzywo + dodatkowy warunek do spełnienia: w tym produkt z oferty specjalnej + podarowanie swoich danych osobowych firmie Geronimo Martins. Lepiej? Nie obrażaj swojej inteligencji wink
                              • baltycki Re: Szalona promocja 30.08.16, 21:45
                                1 fasolka spelnia warunek.
                                (wole obrazic swoja, od obrazania Twojejwink)
                              • baltycki Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:08
                                > Nie obrażaj swojej inteligencji wink
                                Watpliwosc zasialas.
                                Przeczytalem uwaznie Twoje posty,
                                "40 + dodatkowy warunek do spełnienia: w tym warzywo + dodatkowy warunek do spełnienia: w tym produkt z oferty specjalnej...

"Czyli jednak nie za 600zł, ale za 600zł+ zakup owoców+ zakup artykułów promocyjnych"#

Zdecyduj sie, "w tym" czy "+" i...
                                " Nie obrażaj swojej inteligencji wink"

Scher dich zum Teufel!
                                • biala_ladecka Re: Szalona promocja 31.08.16, 08:43
                                  Bałtycki, zlituj się! Latasz gdzieś podobno, może jet lag jaki cie dopadł?
                                  Zacytowałeś:
                                  "Ostatnią promocją Biedronki jest akcja "Gang Świeżaków". W jej ramach za zakupy o wartości 600 zł dostaniemy maskotki symbolizujące owoce i warzywa. Maskotki są też dostępne dla wszystkich w cenie 49,99 zł."

Dałeś się poznać, na forum, jako ten, który docieka prawdy do upadłego (a ta dyskusja jest tego dowodem), więc zwróciłam ci uwagę, że nie za 600zł, ale za 600zł oraz szereg innych czynności, które należy wykonać. To czy fasolka jest "w tym", czy "dodatkowo", jest sprawą marginalną. Alles klar?
                                  Nie wierzę, że dałam się w to wciągnąć wink
                                  • baltycki Re: Szalona promocja 31.08.16, 10:53
                                    biala_ladecka napisała:

> maskotkę o realnej wartości jakieś 15zł, można kupić za 19,90 po wydaniu 1200zł.

> za 600zł+ zakup owoców+ zakup artykułów promocyjnych

> 40 w tym warzywo, w tym produkt z oferty specjalnej

> za 600zł oraz szereg innych czynności, które należy wykonać.

Piskorz, uwielbiam, ale widac postęp.
                                    "nie bawi cię to? Mnie bardzo" big_grin
            • paszczakowna1 Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:11
              >a nie do stokrotki/żabki/lidla czy innego lewiatana

Przeczytałam "czy innego lewactwa" i sie zainteresowałam, że zakres znaczeniowy tego słowa tak się rozrósł. Niedobrze jest ze mną...
              • kira02 Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:12
                Dobre big_grin
        • taki-sobie-nick Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:27
          joann_80 napisała:

> No widzisz, ale autorka woli jęczeć, że to się nie opłaca.

Fakt, pluszak za wydanie 800 zł to wyjątkowa okazja. tongue_out
          • joann_80 Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:42
            No ale nikt jej broni przy głowie nie trzyma prawda?
            Nigdzie nie napisałam, że pluszowa pieczarka za 8 stów to " must have" sezonu.
            Te promocje nie są obowiązkowe.
      • ada1214 Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:12
        I wtedy wystarczą już zak
        > upy za 800 PLN. W trzy miesiące do wydania

ojacie...
        3 miesiace sobie gitare zawracac zeby dostac 1 maskotke...
        a ja wywalilam kilka worow roznych maskotek. Moglam rozdac na forum

ten watek jest strasznie przygnebiajacy
        wyglada na to, ze
        1. straszna bieda jest- zeby sie na maskotke rzucac
        2. zenujace ochlapy ktos nazywa promocja

osobiscie strasznie sie wkurzam jak mnie probuja zarzucac szajsem. Moj spozywczak od czasu do czasu rozdaje "prezenty". Na przyklad przy kasie wciskali kazdemu klientowi plastikowy cedzak czy inna lyzke jako prezent. Kazalam im spadac z tym badziewiem. W ogole nie czaje postawy "jak za darmo to biore" bez wzgledu na to, co to za koszmarek.
        • iwoniaw A ile konkretnie osób 31.08.16, 09:49
          napisało, że:
          - w ogóle chciałoby taką maskotkę
          - "rzuca się na nią"
          - zbieranie naklejek i odbiór maskotek jest obowiązkowy?
          No więc właśnie. Skąd więc twe dramatyczne wnioski?
    • taki-sobie-nick Aż tak szalonych nie, ale karta klienta T...o 30.08.16, 19:17
      Za każde wydane 100 zł otrzymuje się - uwaga! - pięćdziesiąt groszy.

W dodatku, jak nie mam karty, to na chama naliczają moje zakupy najbliższej osobie z kartą ("Czy jest to dla pani jakiś problem?" Owszem, jest, mam być o tym przynajmniej POINFORMOWANA) i jeśli się sprzeciwię, taka osoba potrafi być rozczarowana i obrażona o, powiedzmy, 20 groszy.

Przestałam chodzić do T...o.
      • morgen_stern Re: Aż tak szalonych nie, ale karta klienta T...o 31.08.16, 09:26
        Z tej promocji nie korzystam, ale regularnie zamawiam co miesiąc spore zakupy w tesco i czasem są naklejki do zbierania na jakiś produkt, zazwyczaj bez problemu kompletuję potrzebny limit. Nie zawsze nagrody mi pasują, ale raz były plecaki, walizki naprawdę dobrej jakości i mam dzięki temu ładną kabinówkę i plecak. Właściwie za darmo, bo i tak zawsze robię tam zakupy on-line.
    • turzyca Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:30
      Uzbierałam punkty w podobnej promocji na pluszowy czosnek, na prośbę koleżanki, która do tego sklepu miała daleko.
      Tyle że punkt dostawało się za 5 euro i trzeba ich było uzbierać bodajże 20, żeby kupić pluszaka z dopłatą.
      • paszczakowna1 Re: Szalona promocja 30.08.16, 20:12
        >na pluszowy czosnek

Ten wątek robi się z postu na post coraz bardziej surrealistyczny.
      • inguszetia_2006 Re: Szalona promocja 30.08.16, 21:54
        turzyca napisała:
        Uzbierałam punkty w podobnej promocji na pluszowy czosnek,
        Witam
        Dzięki. Pluszowy czosnekbig_grin Świat jest piękny.
        Pzdr.
        Ing
    • przeciwcialo Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:47
      Dzis 4 naklejki dałam małej dziewczynce w sklepie, wkleiła w karte i bardzo sie ucieszyła. Zbiera na masktke.
    • baltycki Re: Szalona promocja 30.08.16, 19:59
      >3 Naklejkę otrzymuje się za każde wydane 40 zł,
      > więc trzeba w Biedronce zostawić 2400 zł, żeby zasłużyć na pluszaka.

Czy wiesz, że...

...już za 40 złotych możesz otrzymać
      aż 4 punkty na Świeżaki!
      Wystarczy, że:
      - przy zakupach wykorzystasz zarejestrowaną kartę "Moja Biedronka"
      - Twoje zakupy będą zawierać owoc lub warzywo
      - Twoje zakupy będą zawierać produkty specjalne

Wykorzystaj szansę na zdobycie dodatkowych punktów!

gangswiezakow.biedronka.pl/jak-zdobyc-swiezaka.html
      • manala Re: Szalona promocja 30.08.16, 22:14
        Bosze moja 8 latka też się najarała na Piotrusia Pieczarkę ; ) Za darmo bym tego nie chciała...
        • szarsz Re: Szalona promocja 31.08.16, 08:02
          Czyli mówisz, że na czas promocji lepiej zmienić sklep, jeśli robi się zakupy z dziećmi? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka