little_fish 10.10.16, 18:03 Kobiety drogie, gdzie kupie marynarkę na szczupłego nastolatka, 164 cm wzrostu? W naszej mieścinie nie do dostania - w jaki kierunku ruszyć na zakupy? Jakieś sklepy internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 18:11 Askąd jesteś i na jaką okazję potrzebujesz??? jak moze byc z drugiej ręki to ew. olx allegro...no mam na zbyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 18:17 bez okazji - młody chce posiadać marynarkę, a ze starej wyrósł (oczywiście wykorzystywana jest przy różnych okazjach szkolnych i rodzinnych). Wolałabym nową , bo ma obiecaną w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 18:38 no nie wiem skąd jesteś ale jak ze śląska to w Żorach jest kilka męskich sklepow z marynarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 18:39 wielkopolska. U nas sklepy z męskimi marynarkami tez są, problem polega na tym, ze jak wzrost jest ok, to za szerokie są. Zwłaszcza w ramionach Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 18:35 Firma Young Reporter produkuje marynarki dla młodzieży. Mają też sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 19:02 Jak jesteś z wielkopolski to w Poznaniu Young Reporter ma sklep w galerii Malta Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 20:08 wiem, sprawdziłam ale kurde nie chce mi się jechać Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 19:36 Popatrz w sieciówkach typu zara, hm, reserved. My szukaliśmy dla syna swego czasu i sporo było właśnie na szczupłych chłopaków. Tylko nie idź na dział dziecięcy, a normalnie na męski. W zależności od kroju, jakieś s, xs powinny pasować. No i możesz poszukać w TK Maxx. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Marynarka dla nastolatka 10.10.16, 19:43 Zara ma bardzo szczuple (dzial dorosly tez wiec sprawdz) marynarki moze tam. Pull&Bear Stradivarius to sa wszystko mlodziezowe marki Inditexu moze tam? Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Marynarka dla nastolatka 11.10.16, 09:00 W HM, normalnie w dziale męskim. Marynarki, płaszcze już od rozmiaru 44, czyli na typowego szczypiorka Wiem, bo syn się tam zaopatruje. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Marynarka dla nastolatka 11.10.16, 15:59 bardzo wszystkim dziękuję za wypowiedzi - przy następnej wizycie w galerii oblecimy wskazane sklepy. Przy okazji bardzo przepraszam za spamera Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Marynarka dla nastolatka 11.10.16, 16:03 A dlaczego Ty przepraszasz? Spamer powinien się wstydzić, nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Marynarka dla nastolatka 11.10.16, 16:03 reporter young. mają sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Marynarka dla nastolatka 11.10.16, 16:10 Ostatnia kupilismy w massimo dutti - ( rozmiarowka) 13-14 lat Odpowiedz Link Zgłoś