taki-sobie-nick 26.10.16, 18:34 ta Natalia miała aborcję? Ja w kwestii zlepka komórek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: W którym miesiącu 26.10.16, 18:39 W grudniu Tak, wiem o co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: W którym miesiącu 26.10.16, 18:43 W dwunastym miesiącu znaczy się! Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: W którym miesiącu 26.10.16, 18:43 Słowackie prawo dopuszcza aborcję do 12 tygodnia, więc co najwyżej w trzecim. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: W którym miesiącu 26.10.16, 18:48 cauliflowerpl napisała: > Słowackie prawo dopuszcza aborcję do 12 tygodnia, więc co najwyżej w trzecim. Co najwyżej w trzecim miesiącu to już nie jest zlepek komórek. Ma już serce, nerki, wątrobę, jelita, mózg, słyszy dźwięki i w ogóle jest nieźle rozwinięty. No a poza tym zdecydowanie go widać - mierzy 8-9 cm (plus nóżki). www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza-miesiac-po-miesiacu/Przebieg-ciazy-w-trzecim-miesiacu-plod-zaczyna-sie-poruszac_36740.html Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: W którym miesiącu 26.10.16, 18:52 No i? Nie jest już zlepkiem komórek, jest maleńkim człowieczkiem, ale nikt go nie chce i można bezboleśnie usunąć - w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: zapomniałeś trollu dopisać, że 26.10.16, 18:53 jeszcze umie śpiewać "nie zabijaj mnie mamusiu" Odpowiedz Link Zgłoś
karolaa93 Re: zapomniałeś trollu dopisać, że 26.10.16, 19:58 lusitania2 26.10.16, 18:53 jeszcze umie śpiewać "nie zabijaj mnie mamusiu" lusitania2 głupota level hard - zastanów się chwilę nad sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: W którym miesiącu 26.10.16, 18:53 Ale co do tego ma Natalia? W dalszym ciągu nic nie wiesz i bardzo dobrze. Zajmij się swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:04 joa66 napisała: > Ale co do tego ma Natalia? Hmmm... co Natalia ma do własnej aborcji? Ciekawe pytanie. W dalszym ciągu nic nie wiesz i bardzo dobrze. Skoro bardzo dobrze, że nic nie wiem, to po co te publiczne deklaracje? Zajmi > j się swoim życiem. A ty czyim się zajmujesz, pisząc na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:20 taki-sobie-nick - kobieto (o ile jesteś kobietą) powoli, żebyś zrozumiała: To, że Słowacja dopuszcza aborcje do 12 tygodnia nie mówi nic o tym kiedy na to zdecydowała się Natalia Przybysz. Publiczne deklaracje nie upoważniają do grzebania w cudzym życiu. Nie jest to karane, ale świadczy to o Tobie. A ja chwalę sobie, że nie posuwam się tak daleko jak Ty. Twój problem, pewnie nie jedyny. eot. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:26 joa66 napisała: > taki-sobie-nick - kobieto (o ile jesteś kobietą) System pokazuje, jakiej płci jest rozmówca pnie mówi nic o tym kiedy na to > zdecydowała się Natalia Przybysz. A czy ja gdzieś twierdziłam, że wiem, kiedy się zdecydowała? Ten wątek jest właśnie o tym, że nie wiem (powoli, żebyś zrozumiała). > > Publiczne deklaracje nie upoważniają do grzebania w cudzym życiu. Nie jest to k > arane, ale świadczy to o Tobie. Publiczne deklaracje zazwyczaj świadczą o fakcie, że pragniemy coś UPUBLICZNIĆ. Jeżeli jesteśmy celebrytą, ludzie na ogół wówczas reagują. Czyżbyś nigdy nie brała udziału w wątku typu "celebryt(k)a zrobił(a) to i tamto"? > > A ja chwalę sobie, że nie posuwam się tak daleko jak Ty. O, czyżbyś właśnie zajmowała się moim życiem? Własne szwankuje? > > Twój problem, pewnie nie jedyny. O, e-psycholog? Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:02 Ile ma? Na USG genetycznym, pierwszym poważnym prenatalnym, od 12 do 14 tygodnia, płód ma mieć nie mniej niż 4,5 cm, nie więcej niż bodajże 8. Do 12 tygodnia na pewno nie osiągnie tych 8-9 cm, to zestawienie jakieś kijowe jest. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:05 wuika napisała: > Ile ma? Na USG genetycznym, pierwszym poważnym prenatalnym, od 12 do 14 tygodni > a, płód ma mieć nie mniej niż 4,5 cm, nie więcej niż bodajże 8. Do 12 tygodnia > na pewno nie osiągnie tych 8-9 cm, to zestawienie jakieś kijowe jest. Nie wykluczam tego i chętnie zapoznam się z lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:46 W 11 tygodniu ma około 4,5 + nóżki więc przeszacowalas o 100% Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: W którym miesiącu 27.10.16, 08:43 "Co najwyżej w trzecim miesiącu to już nie jest zlepek komórek. Ma już serce, nerki, wątrobę, jelita, mózg, słyszy dźwięki i w ogóle jest nieźle rozwinięty. No ale dlaczego piszesz to do mnie? Pytasz, w ktorym miesiacu - odpowiadam, zawezajac przynajmniej okres "wyskrobania". Guzik mnie obchodzi, czy to zlepek komorek czym moze ma skrzydla i zionie ogniem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: W którym miesiącu 27.10.16, 19:22 A do kogo mam pisać? Ty podałaś informację, to piszę do ciebie. Wydaje mi się to logiczne, a powinnam do kogoś innego, do kogo? I po raz kolejny: wiem, że nie usunęła koniecznie akurat wtedy, mogła wcześniej. Niemniej jest to jedyna informacja, jaką otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sid2016 Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:24 Kojarzyłam Cię jako osobę o feministycznych poglądach. Kiedy przechyliło Cie w stronę katolicyzmu i dlaczego, o ile to nie jest zbyt osobista kwestia? Pytanie nie tylko w kontekście tego wątku czy innych z ostatnich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:30 sid2016 napisała: > Kojarzyłam Cię jako osobę o feministycznych poglądach. Kiedy przechyliło Cie w > stronę katolicyzmu i dlaczego, o ile to nie jest zbyt osobista kwestia? Teoretycznie mogłabym na to pytanie odpowiedzieć, ale zaraz zleci się kupa prześmiewczyń. Odpowiedz Link Zgłoś
sid2016 Re: W którym miesiącu 26.10.16, 19:37 Na tym forum to więcej niż prawdopodobne, więc pewnie masz rację, lepiej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: W którym miesiącu 26.10.16, 20:08 jesssu... obsesje jakas masz? a to pytasz o "tych rodzicow', a to przybysz... Moze zrób sobie dzidziusia i bedzie spokój. Tak czy siak, to nie ty sie wyskrobalaś więc spoko, do nieba trafisz bez grzechu. Generalnie uważam, że to nie twój problem. Swoich nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś