Dodaj do ulubionych

Wyglądać staro

• 18lipcowa3 Re: Wyglądać staro 13.11.16, 16:15
      Nosze okulary kujonki,chodze w ogrodniczkach,trampkach

Młodo nie znaczy ładnie, gustownie itp.
    • nick_ze_hej Re: Wyglądać staro 13.11.16, 17:17
      Nosze okulary kujonki,chodze w ogrodniczkach,trampkach,lubie kolory,mam dwa delikatne kolczyki w uchu,maluję sie bardzo delikatnie,wlosy uczesane na cebulkę,moja twarz jest okragła(choc zawsze marzylam aby meiec zaznaczone/uwydatnione kosci policzkowe)- ludzie daja mi 25-27 lat.

Założę się, że nikt ci jednak nigdy nie powiedział, że wyglądasz kobieco i seksowniewink
      • olewka100procent Re: Wyglądać staro 13.11.16, 18:00
        dereszowska ma taki typ urody. Staro ona wyglądała 10 lat temu, dziś wygląda ma swój wiek. A ty chyba powinnaś ubierać się bardziej kobieco. Ogrodniczki ??? Idź do sablewskiej czy gdzie tam to cię wystylizuje 😃
    • vivyan Re: Wyglądać staro 13.11.16, 19:28
      Żeby podyskutować o tym, która z was wygląda starzej, musiałabyś wrzucić swoje zdjęcie. smile
      Dereszowska wygląda bardzo ładnie. Dla mnie wygląda na "po trzydziestce", i tyle, nie uważam żeby to była wada wyglądu.
    • ofelia1982 Re: Wyglądać staro 13.11.16, 21:25
      Dereszowska ma taka dojrzala urode, do tego głeboki, niski głos...To kwestia rysów twarzy, otoczki danej osoby. Za to mam kolezanke, ktora w wieku 32 lat wyglada na 24 lata max.
      • kaz_nodzieja Re: Wyglądać staro 14.11.16, 08:21
        ofelia1982 napisała:

> Dereszowska ma taka dojrzala urode, do tego głeboki, niski głos...To kwestia ry
        > sów twarzy, otoczki danej osoby. Za to mam kolezanke, ktora w wieku 32 lat wygl
        > ada na 24 lata max.

Musisz się koniecznie dowiedzieć u którego lekarza medycyny estetycznej bywa.
      • vaikiria Re: Wyglądać staro 14.11.16, 08:51
        Bo to są przede wszystkim rysy i sylwetka, drobne kobiety wydają się młodsze. Do tego W wieku 32 lat spokojnie można nie mieć żadnych zmarszczek i wyglądać bardzo młodo. Co wcale nie zawsze oznacza, że ładnie.
      • arkanna Re: Wyglądać staro 14.11.16, 17:13
        w wieku 32 można wyglądać na 25+ i to dotyczy bardzo wielu osób. W wieku 40+ wygląać na 30 to tylko marzenie
        • an6-66 Re: Wyglądać staro 14.11.16, 17:31
          Można można żadne marzenie
          Ja skończę 43 za dwa miesiące a wyglądam o 10 lat mniej . Nikt kto mnie pozna nie daje mi 43 lat zawsze 30 -33 nigdy więcej także można
          • wapaha Re: Wyglądać staro 14.11.16, 18:34
            Mam tak samo. Różni ludzie, gdy dowiadują się ile mam lat, są pełni niedowierzania i mówią, że wyglądam na 10 lat mniej
        • miss_fahrenheit Re: Wyglądać staro 14.11.16, 19:58
          Zgadzam się, ale kobiety lubią się oszukiwać w tej kwestii i często cudzą uprzejmość biorą za fakt. Skoro jednak z taką myślą jest im wygodniej, to jakie to ma znaczenie? Oczywiście zdarzają się kobiety faktycznie wyglądające znacznie młodziej, niż większość kobiet w tym samym wieku, ale to bardzo rzadkie przypadki.
          • sid2016 Re: Wyglądać staro 14.11.16, 21:34
            > Zgadzam się, ale kobiety lubią się oszukiwać w tej kwestii i często cudzą uprzejmość
            > biorą za fakt. Skoro jednak z taką myślą jest im wygodniej, to jakie to ma znaczenie?

Szczyt kontrowersji na tym forum. wink
          • vaikiria Re: Wyglądać staro 15.11.16, 12:07
            Jakby ludzie chcieli być uprzejmi to by mi mówili, że wyglądam ładnie, co się praktycznie nie zdarza big_grin
            • miss_fahrenheit Re: Wyglądać staro 15.11.16, 12:16
              Są granice uprzejmości wink
              • vaikiria Re: Wyglądać staro 15.11.16, 12:19
                Ale jak ściema to ściema wink Z wiekiem słyszałam od tylu osób, w tym też takich, które mnie nie lubią, że pozostaje mi uwierzyć.
        • echtom Re: Wyglądać staro 14.11.16, 20:07
          Można - wyglądałam młodo do 47 lat, ale potem zaczęłam szybko nadrabiać smile
    • gryzelda71 Re: Wyglądać staro 13.11.16, 21:33
      Ty 25-27 wg ludzi
      Dereszowska wg ciebie 38-40
      Wyglądasz młodziej.
    • lady-z-gaga Re: Wyglądać staro 14.11.16, 09:34
      co za durny troll uncertain
      • rhysmeyers22 Re: Wyglądać staro 14.11.16, 09:40
        Dereszowska wyglada po prostu na swój wiek,ani to wada ani zaleta.ma typ urody ktory wyglada dojrzale bez względu na metrykę ,ale jest ładna zadbana i lubię ja oglądać.aktorka tez jest nie najgorsza.
        Jesli chodzi o styl trampki ogrodniczki ect ,to moze miec swój urok w latach dziewczęcych czyli tak z 18 .pozniej coraz trudniej niestety uzyskac efekt wow aczkolwiek zgodzę sie ze Sa kobiety mające taki urok dość długo.osobiscie wole jednak seksapil innego rodzaju.
        • vaikiria Re: Wyglądać staro 14.11.16, 13:51
          Weź jeszcze pod uwagę, że nie dla każdego celem jest efekt wow.
    • mozambique Re: Wyglądać staro 14.11.16, 13:38
      oj tam , bo to kaurat prawda - są młode kobiety/dziewczyny , ktore mają "Stary " wygląd twarzy , taki wlasnie bardzo dojrzały ,proporcje twarzy charakterystyczne dla średniego wieku i , z miejsca daje im się 7-10 lat wiecej , nawet jesli nie miaja zmarszcek

pierwszy przykłąd - OLga Bołądź - pierwszy raz widziałam ją chyab w NA dobre i na złe, miala chyab 26 lat a wyglądała na 35
      potem jakies dziewcze grajace w serialu JULIA, chyba jeszce studentka ale wyglądała na 35 plus ( grube gęste proste brwi i głeboko osadzone oczy )
      Dereszowska tez wygląda na starszą niz jest
      • vaikiria Re: Wyglądać staro 14.11.16, 13:45
        Często te kobiety wyglądają dojrzale w wieku 20 lat i niemal tak samo w wieku 40, wtedy nagle wydają się młodsze, niż są.
        • tully.makker Re: Wyglądać staro 14.11.16, 13:59
          Hehe, to moj przypadek. Jako mloda osoba wyglądalam na duzo starsza, niz bylam, ze wzgledu na powazny typ urody. Teraz, dzieki szczupłej sylwetce i ogolnemu wyluzowanu na ogół ucghodzę za mlodszą, nie wspominajac o tym, ze tlusta cera, ktora była przekleństwem w mlodości teraz jest błogosławieństwem, bo nie marszczy sie tak szybko jak sucha, czy nawet normalna.
          Ostatnio odwiedzalam znajomą w szpitalu, leżąła nasali z dwoma babciami, które zapewne niedowidziały, bo o mało nie spadły z łóżek slysząc, ze mam dorosłe dzieci. "Przecież pani jak panienka wygląda" stwierdzila jedna babcia.
          Generalnie widze u siebie w pracy, gdzie nie ma dress codu i wszyscy chodza na luzie, ze dziewczyny wyglądają wszystkie grubu ponizej metryki, w przeciwienstwie do bardziej sztywniackich miejsc.
          • mozambique Re: Wyglądać staro 15.11.16, 11:22
            cieakwe - jeszce niedawno opisywalas jaka to w pracy jestes "najelegantsza" dzieki cud-kostiumikom wyszperanym w lumpexach

no i te serie botoksu walisz w czoło regularnie tez zapewne w z powodu tej tłustej cery
        • sid2016 Re: Wyglądać staro 14.11.16, 21:32
          Słyszę czasami o takiej "przypadłości", ale w realu w życiu tego nie widziałam. smile Tzn. jeśli ktoś ma dojrzały typ urody, to ma go maja 20 i 40 lat.
          • vaikiria Re: Wyglądać staro 15.11.16, 12:06
            Chodzi o to, że ta dojrzałość to wyglądanie na te 30 z plusem, co robi wrażenie nadmiernej dojrzałości koło dwudziestki i bardzo dobrego wyglądu koło czterdziestki. Przy czym mam takie wrażenie, że takie kobiety są zdecydowanie atrakcyjniejsze, niż takie, jak ja. Bo prawdopodobnie po latach ciągłej dziewczęcości nagle przejdę w starość, co może być szokiem smile
    • isanek Re: Wyglądać staro 14.11.16, 20:05
      Ja z kolei zawsze lubiłam Maję Ostaszewską, ale ostatnio wprost nie mogę się na nią napatrzeć. Wygląda przepięknie smile
      • arkanna Re: Wyglądać staro 14.11.16, 20:14
        potwierdzam, wygląda cudnie ,ślicznie . Widac że ma 40 + ale tez tak chcę wyglądać
    • sid2016 Re: Wyglądać staro 14.11.16, 21:31
      Ja wszystko rozumiem, kujonki czy trampki ok, nawet od biedy ten hipsterski fryz. Ale ogrodniczki? suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka