lieu 02.12.16, 21:52 Da się kupić żeby podtrzymywal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lieu Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 21:56 za wcześnie poszło Żeby podtrzymywal, nie rozpłaszczał i nie zjeżdzał - takie mam życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 21:58 ewa-michalak.pl tam poszukaj. Tylko musisz się zmierzyć wg wskazówek podanych na stronie. Nie wiem jakiego rozmiaru szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:20 a na cito to nie wiem bo w bezramiączkowcach doświadczenia nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:11 Bardotka w esotiqu, tylko kup dosyć ciasny pod biustem, żeby dobrze trzymał. Noszę rozmiar 65F, nic mi nie spłaszcza i nie zsuwa się. Kupisz bez problemu, bo to od lat ich podstawowy model. Odpowiedz Link Zgłoś
lieu Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:25 czy to ten? czy on jest mocno wyściełany od środka? czy to sama gąbka? Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 23:18 Hm, mocno to jak? bo dla mnie mocno to gąbka właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:13 Musi być szeroki, z silikonowymi paskami od wewnątrz. Takie 2w1, co to niby można ramiączka odpiąć, nie sprawdzają się. Odpowiedz Link Zgłoś
lieu Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:20 właśnie mierzyłam takie z odpinanymi i miseczki sobie a biust sobie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:27 Ja dotychczass kupiłam tylko raz taki, który nie spłaszczał, tylko ładnie uwydatniał. Natomiast wszystkie się trzymały i zasadniczo nie zjeżdżały w dół. Nie mam dużych piersi i wydawałoby się, że kupno biustonosza na taki biust nie jest problemem, ale w bardotce zawsze robiło mi się takie coś, że z klatki piersiowej znienacka wystawała taka buła, a nad nią był zupełnie płaski mostek. O, tak, jak na tym zdjęciu (widać szczególnie na lewej piersi z profilu) - koszmarny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: stanik bez ramiączek 02.12.16, 22:31 Wydaje mi się ( ale nie jestem specjalistką) ze duzo zalezy od rozmiaru. Jak biust jest bardzo duzy to chyba cięzko o taki stanik. Odpowiedz Link Zgłoś