Dodaj do ulubionych

Antypedagog dekady

06.12.16, 09:14
Minister Zalewska spotyka się nie tylko z nauczycielami. Zdarza jej się też rozmawiać z dziećmi, tylko nie jestem pewna czy powinna.
kobieta.wp.pl/gwalt-aborcja-eutanazja-o-czym-minister-edukacji-anna-zalewska-z-dziecmi-rozmawia-6065928562029697a
Co do gwałtów, to zastanawiam się jak jej słowa mają się do słów Hosera, który twierdzi, że ciąże w wyniku gwałtu prawie się nie zdarzają. Skoro pani minister ma wśród znajomych dwie koleżanki z dziećmi z gwałtu, a nie każdy gwałt kończy się ciążą, to oznacza, że w jej otoczeniu gwałty są powszechne?
I weź tu człowieku poślij dzieci do szkołyuncertain
Obserwuj wątek
    • antyideal Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 09:43
      Nieee, nie można być aż tak głupim..
      Czytam te bajki w odcinkach od kilku dni na oko.press i wciąż mam nadzieję, że autor napisze, że trochę sobie z min.zalewskiej pozartowal, bo to nie może być prawda.surprised
    • stacie_o Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 09:50
      Jak ją widzę i czytam to mam ochotę wybić jej ten sztuczny garniturek implancików.
      https://ocdn.eu/images/pulscms/MTc7MDA_/05500f1ec5530e2f415849bfde994f8e.jpeg
      Dla porównania przed:
      https://ocdn.eu/images/pulscms/YTU7MDA_/7caf8b152c7af1bbad9ad77ebb763f3a.jpeg
      Szkoda, że sobie zawartości makówki nie może poprawić.
      • stacie_o Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 09:55
        Nic mnie bowiem tak nie irytuje jak brednie, które opowiada.
        Nic jej nie zrobię. Spokojna głowa, niech pisowskie trole nie zgłaszają do prokuratury próby napaści na ministrę.
      • aurinko Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 10:15
        Ale to bardzo dobrze, że dba o wygląd, za to ją mogę pochwalić.
        Niestety tylko za to uncertain
        • spanish_fly Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 10:21
          Szkoda tylko, że to my jej fundujemy to dbanie o wygląd. Im piękniejsza zechce być tym więcej pieniędzy będzie potrzebować i tym mocniej się będzie trzymać stołka.
      • kaz_nodzieja Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 12:17
        Może ktoś jej już wybił stąd nowe zęby? big_grin
    • la_mujer75 Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 09:51
      Boże, proszę nie mówcie, że to prawda ! To jest tak dołujące, że po prostu brak słów.
      Oni wszyscy powinni trafić do zakładu zamkniętego. Czy wśród nich jest chociaż jedna -normalna jednostka ? A ludzie nadal udzielają im poparcia.
    • spanish_fly Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 10:22
      Nienawidzę tego tępego babsztyla za to co funduje mojemu dziecku.
    • xcv12 Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 10:48
      Jakby tak zmienić trochę jest wypowiedz o środowisku na prawdziwszą:
      "Bo tak naprawdę globalnego ocieplenia nie ma, ponieważ na Arktyce powinien lód topnieć, a przybywa. Dlaczego mówią nam inaczej? Bo to kosmiczna kasa, ekolodzy takie pieniądze zarabiają na tym ociepleniu”.
      Bo tak naprawdę (globalnego ocieplenia) boga nie ma, ... Dlaczego mówią nam inaczej? Bo to kosmiczna kasa, (ekolodzy) księża takie pieniądze zarabiają na tym (ociepleniu) bogu.
    • cosmetic.wipes Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 10:57
      Ja się pytam jak te kocopoły Zalewskiej maja sie do twierdzenia schera (w wątku o maliniaku), że z dziećmi się o pewnych rzeczach nie rozmawia?

Ponadto wychodzi na to, że kolezanki pani Z. miały niebywała przyjemność z gwałtu, skoro zaciążyły.
      Interpretacja tematu "o byciu kobietą" mnie nie zdziwiła, gdyz pani Z. ma twarz nieskażona najmniejszą myślą, więc nie dziwne, że skupia się wyłacznie na makijażu.
    • maadzik3 Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 11:01
      Poza kosmicznymi bzdurami które ta pani opowiada to czy ja dobrze pamiętam że ona podobno polonistką jest? Bo to strasznie po "polskiemu" napisane (jeżeli cytaty są dosłowne) i nawet jako język mówiony i potoczny kwalifikuje się raczej jako codzienny język osoby słabo wykształconej i nie dbającej o poprawność językową
    • black.emma Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 12:51
      Jestem strasznie ciekawa, czy rodzice wyrazili pisemna zgodę na wysłuchiwanie tych bredni. Ja bym chyba rozniosła szkołę jakby moje dziecko uczestniczyło w czymś takim.
      • mamma_2012 Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 13:20
        Zgoda to jest potrzebna na spotkanie z homoseksualistą albo innym genderem. Pani Zalewska ma szczery uśmiech i dobrze jej z oczy patrzywink
        • mamma_2012 Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 13:20
          Oczu
          • black.emma Re: Antypedagog dekady 06.12.16, 13:33
            I dwoje dzieci ma. Planowanych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka