agnieszka77_11 28.12.16, 15:14 Powiedzcie czy jest efekt? Czy da radę wytrzymać w nich 8h w pracy na siedząco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1234wxyz Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 15:18 Da rade ale po co? Na specjalne okazje jeszcze rozumiem, ale do pracy? A efekt... No cos tam wygladza, ale bez efektu wow Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 15:24 1234wxyz napisał(a): > ale do pracy? np żeby można czasem założyć bardziej obcisłą bluzkę, wkładaną w spodnie, bez widocznej oponki (głównie jak siedzę). Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 13:47 To w takim celu to tylko gorset na fiszbinach się sprawdzi (nie piszę złośliwie, żeby nie było). Ewentualnie bardzo ściśle dobrana "tuba" ze sztywnej, grubej dzianiny, ale nie mam pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 14:34 w porzadne majty wyszczuplające nie chciało by mi sie wciskac codziennie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 17:29 Albo gacie wysokie pod biust, ale z fiszbinami - może by dały radę powstrzymać oponkę na siedząco. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 16:01 Pewnie, że da radę. Tylko : 1. Po co ?? 2. Pamiętaj, że majty wyszczuplające się pod spodniami odznaczają, jeśli kończą się na takiej wysokości, jak zwykłe majtki. Chyba że wybierzesz model typu "kolarzówki", no ale w takim czymś w spodniach oszalejesz z gorąca. Osobiście takie majty noszę wyłącznie pod sukienki/spódnice. 3. Majty wyszczuplające często są śliskie i będzie ci się ta włożona w spodnie bluzka kręcić i podjeżdżać w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 16:52 Majtki wyszczuplające są rozmaite, jeśli włożysz pod spodnie takie cieńsze, oddychające i niezbyt wysokie to spokojnie wytrzymasz w nich cały dzień, nawet na siedząco. Ale musisz dobrać odpowiednie, żeby trzymały w ryzach. Jak mądrze piszą wyżej - bluzka będzie się na takiej bieliźnie ślizgała. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 14:32 Niezbyt wysokie to jej oponkę na pół podzielą To co wyszczupli w majtach, wyleje się nad nimi Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 15:00 magata.d napisała: > Niezbyt wysokie to jej oponkę na pół podzielą To co wyszczupli w majtach, wy > leje się nad nimi Niezbyt wysokie czyli takie lekko ponad talię, w odróżnieniu od wysokich pod sam biust. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 15:26 Zrobi się wałek między majtami a biustem, szczególnie jak będzie siedziała. Sens wyszczuplający mają właśnie te pod sam biust. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 17:08 Dobrze dobrane majtki dają dobry efekt. Spokojnie mozna wytrzymać w takiej bieliźnie i 8 godzin. Nie widzę sensu ubierania takiej bielizny do pracy, w dodatku do pracy siedzącej. Ubieramy to na specjalne okazje, tzw wyjścia, i raczej pod sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 17:23 Bielizny wyszczuplającej jest mnóstwo i nikt Ci nie powie, czy to, co akurat sobie kupisz, będzie fajne. To jakbyś pytała, czy stanik to jest dobry wynalazek - dobry, ale w dobrym rozmiarze, dopasowany do potrzeb, ale jeśli nigdy nie nosiłaś to i tak będzie Cię gryzł. Mam całą szufladę bielizny wyszczuplającej, większość z czasów gdy ważyłam 20 kilogramów więcej, wtedy naprawdę efekt był widoczny i w każdym tłuszczu dało się wymodelować piękną talię, teraz odpuściłam sobie i nie przejmuję się niewielkimi niedoskonałościami sylwetki, a niech tam mam małe wałki widoczne w jasnych obcisłych kieckach. Mam modelujące rajstopy, różnej długości majty, pasy, gorsety, koszulki, halki, body i jeszcze wynalazki, których nawet nazw nie znam można łączyć kilka sztuk takiej bielizny, wtedy łatwiej ukryć granice i nie robią się wałki nad majtami, a efekt wyszczuplająco-modelujący moźna uzyskać potężny. Lekko modelująca bielizna z zasady jest wygodniejsza, ta bardzo mocno modelująca to tylko sztuka dla naprawdę zdeterminowanych. I zawsze może się trafić nieudany egzemplarz. Miałam kilka sztuk, których nie nosiłam - bo gdzieś się wpijały, rolowały, albo robiły efekt maksymalnie napakowanego serdelka zamiast klepsydry. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 17:27 mary_lu napisała: > Mam modelujące rajstopy, różnej długości majty, pasy, gorsety, koszulki, halki, > body i jeszcze wynalazki, których nawet nazw nie znam można łączyć kilka sz > tuk takiej bielizny Ło matko, jak dawąlaś radę wytrzymać w takim pancerzu. Ja raz w życiu zakupiłam sobie pas wyszczuplający. To było po ciąży. Miałam to ustrojstwo na sobie dwa razy - pierwszy i ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 17:34 Toż piszę, że to cała sztuka - dobrania modelu i chęci wytrzymania w nim. Ale i bez przesady, kiedyś kobiety całe dnie nosiły gorsety zmieniające kształt żeber i przesuwające narządy wewnętrzne, tańczyły w nich, jeździły konno, a nawet wytrzymywały do zaawansowanej ciąźy Dlaczego ja miałabym nie wytrzymać w czymś wyglądającym jak wzmocnione rajstopy, jeśli dzięki temu mogłam się mniej przejmować swoją nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 17:51 jeśli do portek i wsuniętej w nie bluzki - pomyśl o koszulce modelującej (może zniweluje oponkę nad spodniami, bo majty raczej nie) Odpowiedz Link Zgłoś
molnarka Re: Majty wyszczuplające 28.12.16, 18:25 Gorsety sa fajne. I spoko da rade w nich wytrzymac caly dzien. Wpisz w wyszukiwarke Just Beck i wyskoczy strona. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 14:42 moja mama ma cos takiego...wiele wypróbowała, ale to od lat sie sprawdza. Niestety w stacjonarnym sklepie nie widziałąm. www.bodyfan.pl/media/products/226d49341195660c142518dea8dac09a/images/thumbnail/big_gorset_wyszczuplajacy_SUPER_TALIA_z.JPG?lm=1454680908 Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 17:33 Nie wiem jaka ta oponka duża ale chyba lepsze niż majty byłoby body modelujące. Nie będzie się odznaczać pod ubraniem. Albo majty pod biust. Koszulki przeważnie rolują się na biodrach a niższe majty odznaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 21:32 Mojej szwagierce, ktora ma podobny problem kupilam body wyszczuplajace- mimo, ze w dotyku nie jest bardzo pancerne ( jest delikatnie miesiste) to swietnie modeluje sylwetke. www.telimena.pl/product-pol-13140-Body-modelujace-Enchanted-Magic-Boost-BSMWHU-246.html?gclid=CPrgzrmemtECFQctGQod_jsIyA Pod bluzki, ktore przeswituja najlepiej zakladac na siebie bielizne w kolorze cielistym. Odpowiedz Link Zgłoś
quelquechose Re: Majty wyszczuplające 02.02.17, 11:47 A da sie w tym skorzystac z toalety? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Majty wyszczuplające 29.12.16, 21:41 Ja kupiłam majty wyższe stanem zakończone koronką, bo nic mnie bardziej nie denerwowało niż robiąca się fałda tuż pod pępkiem, problem się rozwiązał. Natomiast ja wytrzymuje często 9h w rajstopach korygujących czy uciskowych więc co tam majty. Odpowiedz Link Zgłoś