01.01.17, 01:06
Wiem, że nowego roku nie powinno zaczynać się od obgadywania, ale tutaj akurat w miłym tonie.

Trzeba przyznać, że Anna wygląda kwitnąco i ciąża jej służy, zwłaszcza że z tego co donosi plotkarska prasa rozwiązanie już w kwietniu.

www.se.pl/rozrywka/gwiazdy/anna-lewandowska-na-plazy-w-dubaju-jak-wyglada-zdjecie_930462.html
Obserwuj wątek
    • albertynaa Re: AL 01.01.17, 07:44
      Nie wiem czy wygląda kwitnąco- nie znam osobiście dziewczyny, a zdjęciom z reguły nie dowierzam wink
      • agnieszka77_11 Re: AL 01.01.17, 13:18
        albertynaa napisała:

> a zdjęciom z reguły nie dowierzam wink

To fakt, bo gdzieś ten brzuch musi być (nawet gdy na zdjęciach jest umiejętnie ukrywany smile w końcu rodzi za 3,5 miesiąca.
        • thank_you Re: AL 01.01.17, 13:31
          To zależy - mnie też urosły tylko piersi, a brzuch przez 7 m-cy naprawdę niewiele, spokojnie mogłabym uchodzić za kobietę, która zjadła obfitszy obiad. wink I w ciąży wyglądałam jak milion dolarów (szkoda tylko, że samopoczucie było zdecydowanie gorsze).
          • thank_you Re: AL 01.01.17, 13:32
            A ona na tym zdjęciu wygląda (jak na siebie) zniewalająco, ciąża bardzo jej służy. smile
          • agnieszka77_11 Re: AL 01.01.17, 13:55
            Mnie w ciąży biust urósł znacznie. Brzuch miałam piłkowaty, ale jednak był widoczny. Już nie pamiętam jak było na tym etapie, na którym jest ona. Nie przytyłam natomiast w biodrach, do końca ciąży nosiłam biodrówki, które były moimi standardowymi spodniami sprzed ciąży. Z tyłu kompletnie nie widać było, że niedługo rodzę, ale na twarzy zrobiłam się nieco "pełniejsza".
            • thank_you Re: AL 01.01.17, 14:11
              No widzisz, więc ona może mieć ten brzuszek niewidoczny. smile))
              • norra.a Re: AL 01.01.17, 18:15
                Ma mocne mięśnie brzucha więc z przodu nic nie widać - ja też mam zdjęcia nawet z bardziej zaawansowanej ciąży, której naprawdę nie widać, jak jeszcze ciemne ubranie to w ogóle.... Co innego z profilu, taki brzuszek ciążowy odznacza się dużo szybciej smile
        • jolie Re: AL 01.01.17, 18:19
          Różnie bywa - pierwszego syna urodziłam w kwietniu i pod koniec grudnia niewiele jeszcze było widać. (A figurę mam gorszą od Lewandowskiej).
    • grazbed Re: AL 01.01.17, 08:06
      Straszne to po prostu. Gdzie nie spojrzeć tam on lub on. Są wszędzie. Szerokim łukiem omijam wszystkie newsy z nimi związane.
      • lauren6 Re: AL 01.01.17, 12:16
        Ja tak samo.
        • niu13 Re: AL 01.01.17, 13:51
          Ona wygląda jak kobieta która robi wszystko żeby urodzić dziecko o masie 2500g żeby sobie nie popsuć ciała. Poza tym ten kwiecień może być ściemą a dziecko urodzi się później, dla zmyłki mediów
          • agnieszka77_11 Re: AL 01.01.17, 14:13
            Raczej jak kobieta, która robi wszystko aby pokazać, że rodzi za 3,5 miesiąca, a brzucha nie ma smile
    • kaz_nodzieja Re: AL 01.01.17, 17:58
      Z takimi pieniędzmi nawet nasza Rosa wyglądałaby kwitnąco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka