tereska.z.bombaju 06.01.17, 11:18 [img]Kocury[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska.z.bombaju Re: moje koty 06.01.17, 11:18 tzn. no chciałam i ja swoje pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: moje koty 06.01.17, 11:19 ale jak zwykle nie umiem wstawić zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: moje koty 06.01.17, 12:09 Musiałam zmniejszyć bo na forum mi się takie gigantyczne wyświetlały na próbach. Zmniejszone na pokazywarkę wrzuciłam i potem kliknęłam na zdjęcie, prawą stroną myszy --> kopiuj adres obrazu, na forum edytor zaawansowany --> guzik IMG --> w okienko wkleiłam link z "kopiuj adres obrazu" który trzymał się na myszce i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: moje koty 06.01.17, 11:53 Ten pierwszy spogląda nieco groźnie... Dawaj historię kociow Tereska, bo może to uosobienie dobroci Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: moje koty 06.01.17, 11:58 Ten pierwszy to Stasio. Ma ok.3,5 roku, zaadoptowany na wiosnę. Uosobienie dobroci, spokoju i przyjacielskości choć wygląda jak psychopata. Waży 6 kg i kładzie tego drugiego na łopatki. Drugi jest u nas całe swe kocie życie. Ma 12 lat. Zazdrosny i rozpieszczony. Panuje między nimi szorstka, męska przyjaźń ale jest wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: moje koty 06.01.17, 12:10 6 kg to podobnie jak mój Tak mi się wydawał nieco upasiony lubię takie kociska Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: moje koty 06.01.17, 12:33 moj kotel, tez upasiony troche bo wazy jakies 5,5. Ale moj syn twierdzi, ze chudy kot nie jestrzytulasny, wiec musi byc go do tulenia wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: moje koty 06.01.17, 12:51 Stasio jest nie tyle upasiony co duży i taki kwadratowy. Choć pewnie tłuszczyk też ma. Taki niedźwiadek Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: moje koty 06.01.17, 13:09 czyli to co w kotach kochamy najbardziej. Nasz tez nie jest upasiony tylko jest puszysty Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: moje koty 06.01.17, 12:18 Uwielbiam kocie krówki, zwłaszcza z rózowymi nosami Sliczne te twoje chopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: moje koty 06.01.17, 12:45 Obydwa są śliczne! Ten pierwszy Stasio jest prawie identyczny jak moja Figa. Z tym że moja ma 2 białe plamki na brzuchu i jedną pod szyją. Zawsze podobały mi się czarne koty Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: moje koty 06.01.17, 12:49 Stasio jest w 100% czarny. Zdjęcie robione było w słońcu. Też marzyłam o takim czarnulku zakochałam się w nim jak tylko go zobaczyłam. Wtedy nie mogłam go zabrać ale poczekał na nas pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: moje koty 06.01.17, 20:20 Fajne! Ja zdeklarowana niekociara swojego kota-przybłędę wpuściłam na korytarz, śpi sobie zwinięty w kłębuszek na naszych polarach i nawet na siku nie bardzo dał się wygonić, ale mróz taki, że mu (jej) się nie dziwię. Jest cały czarny, a właściwie to ciemnoczekoladowy, bo pod słońce to on nie czarny a z brązowym połyskiem. No śliczny i taki spokojny. No to już zrobiłam krok przed wpuszczeniem go całkowicie do domu Ps. kot może tak długo nie sikać? W Sylwestra przespał na korytarzu od około 1 w nocy do południa (nie zorientowaliśmy się, że się wślizgnął do domu) i nie nabrudził. Dziś też wychodził tylko 2 razy i właściwie to trochę na siłę go wyrzucaliśmy. Taki wyjątkowy jest, czy to standard? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: moje koty 06.01.17, 20:36 Skoro wyszedł to i zrobił co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś