laruara 04.02.17, 20:59 Moje dzieci. Maja masę wad, ale... Chwyciłam za aparat, żeby uchwycić te wyjątkowe chwile.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laruara Re: Moja duma. 04.02.17, 21:13 Tak. Ciężko wypracowane tak. Duma rozpiera, chociaż kolorowo nie było. Nie jestem idealną matką... Odpowiedz Link Zgłoś
ciapkiwciapki Re: Moja duma. 04.02.17, 21:14 przestań. dzieci nie mają wad. moje na przykład jest idealne. jak się wścieka i jak przytula mnie na dobranoc. to moja duma i mój strach, czy dam radę dobrze wychować. Dziś powiesiliśmy kobylastą ramę z kiludziesięcioma zdjęciami. rodzinnymi. i jakie zdjęcia wywołują mega uśmiech? z wakacji? z urodzin? i tak i nie. to zdjęcia kiedy dziecię usmarowane jagodami uśmiecha się jagodowymi ząbkami. kiedy utytłane siejemy trawę. prawdziwe. rób zdjęcia. i jak w dowcipie - w ramki i na ścianę. zobaczysz, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Moja duma. 04.02.17, 21:17 Czuję to samo Wspaniałe uczucie. Patrzysz na pomalowane ściany, czekoladę na podłodze i widzisz filuterny uśmiech córki która właśnie skończyła mój portret .... I wiesz,że to wielkie szczęście móc być ich mamą Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Moja duma. 04.02.17, 21:21 Moje skończyły już 20. Spotkają się u mnie, podroczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Moja duma. 04.02.17, 21:19 Nie bądź taka pokaż co uchwyciłaś ... Uwielbiam zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Moja duma. 04.02.17, 21:34 Też mam duże dzieci ...No oprócz jednego ... I tak, mogę powiedzieć, że to moja duma i szczęście.. I poczucie, że jak na ten moment ich życia dałam radę . Jestem z nich dumna . Z siebie też bo patrząc wstecz nie sądziłam, że potrafię wychować na takich fajnych, wartościowych ludzi . Zobaczymy, co będzie dalej.. I łapię te chwile jak motyle Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Moja duma. 04.02.17, 22:11 No tak... Ja mam małe dzieci, że szczęście przynoszą to jasne a z dumą się okaże Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Moja duma. 04.02.17, 23:57 Myślę, że każda matka jest dumna z swoich dzieci, nawet jeśli nie do końca to okazuje. Ja mam póki co jednego syna i jest całym moim światem. Jestem dumna z każdego jego przełomu rozwojowego(mały jest) etc. Rozumiem Cię i życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i Tych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Moja duma. 05.02.17, 08:09 Dzięki wielkie. Patrząc wczoraj na te chłopy stare dwa zdałam sobie sprawę, że udało mi się ich wychować na mądrych, zaradnych ludzi. Mam nadzieję, że z córką też dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Moja duma. 05.02.17, 22:25 Pewnie, że i z córą dasz radę Wyrośnie na mądrą, zaradną i dobrą kobietę. Powodzenia dla Ciebie i każdej Matki Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Moja duma. 05.02.17, 23:43 Współodczuwam. Dziś usypiałam moją omc dwulatkę, przypełzł pierworodny 9 letni i tak złapała go córa za te bose stopy, gilgotała a on się zaśmiewał wniebogłosy. Cudnie mi było na to patrzeć. Pozdrawiami dzięki za watek bo mało ich fotografuję . Do poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Moja duma. 08.02.17, 22:53 O tak! Jestem tak bardzo dumna z moich córek, że pękam po prostu. Zdolne, mądre, wspaniałe, piękne, bardzo, ale to bardzo je kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
patunki Re: Moja duma. 09.02.17, 06:22 A gdyby nie były piękne, zdolne i mądre to też byś je kochała? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Moja duma. 09.02.17, 08:14 kurcze, smutno mi sie zrobilo po tym poscie. moje dzieci nie sa ani piekne, ani specjalnie zdolne, ale i tak bardzo je kocham. pewnie tez nie wyrosna na wspanialych ludzi, ale mam nadzieje, ze tez nie na tych paskudnych. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Moja duma. 09.02.17, 11:59 O matko, przecież post Rosy nie jest "przeciw komuś". Każda matka ma "najpiękniejsze, najzdolniejsze i ogólnie naj naj " dzieci bo serce matki tak je właśnie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Moja duma. 10.02.17, 10:59 Wchodząc wiedziałam na 100%, że odpowiedź to dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś