agnes123 02.10.04, 20:03 Pytam wprost: boicie sie dentysty? Czy zawsze bierzecie znieczulenie przy leczeniu?Ja czekam na kanałowe i nie wiem czy pójdę?!Może znacie w Słupsku dobrego stomatologa???BRR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blu4 Re: Stomatolog.... 02.10.04, 23:12 cholernie się boję.Niewyobrażalnie poprostu.I zawsze krzyczę o znieczulenie przed znieczuleniem.Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Stomatolog.... 02.10.04, 23:40 Ja zawsze biorę znieczulenie. W dobrych gabinetach robią już kanałowe bez trucia (dewitalizacji) zęba. Warto popytać. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: Stomatolog.... 03.10.04, 01:35 ligia, bez trucia, to znaczy jak? właśnie jestem na etapie A w kwestii bojaźni, boję się raczej sztucznej szczęki niż dentysty. Zęby mam słabe, psują się jak cholera. Mogę wszystko wytrzymać byleby zęba uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Stomatolog.... 03.10.04, 09:33 hej Aga )) az tak strasznie z tym dentysta??? co do bolu - znosze cierpliwie, ale w trudniejszych przypadkach prosilam o znieczulenie. Co do dobrego (ale niestety drogiego)dentysty i leczenia kanalowego polecam gabinet na Soldka kolo shella - nie pamietam nazwy. Zycze powodzenia!!!! Ania i Paula PS. W Slupsku bedziemy moze w listopadzie - jak sie spotkamy dowiesz sie o milych zmianach Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Stomatolog.... 03.10.04, 09:51 ja w tamtym tygodniu mialam kanalowe. wlewa jakies ustrojstwo znieczulajace do kanalow i nie czujesz ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bejka2 Re: Stomatolog.... 03.10.04, 12:15 Witaj Aga Ja tez okrutnie boje sie dentysty i chodze tylko do jednego w Słupsku tj.na Poznanskiej stomatolog Agnieszka Jordanowska daje znieczulenie przewodowe w kanały i gwarantuje nic nie boli inaczej to sama bym nie poszła. Pozdrawiam(do zobaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
devil1981 Re: Stomatolog.... 03.10.04, 14:22 Odkąd są znieczulenia nie boję się. Nawet lubię chodzić, bo lubię mieć zadbane zęby. Odpowiedz Link Zgłoś